EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Liderii coalitiei au agreat ca turul intai al alegerilor prezidentiale sa aiba loc pe 15 septembrie, iar turul al doilea pe 29 septembrie

publicat 2024-02-27 22:00:07 (Income-Magazine)
Liderii coalitiei au agreat ca turul intai al alegerilor prezidentiale sa aiba loc pe 15 septembrie, iar turul al doilea pe 29 septembrie Liderii PSD si PNL au agreat, in sedinta de marti a coalitiei, ca alegeril prezidentiale sa se desfasoare la primul tur pe 15 septembrie, iar al doilea tur sa aiba loc pe data de 29 septembrie, au precizat surse politice, pentru News.ro. Sedinta coalitiei este in desfasurare si a inceput la ora 16.00. Discutiile vizeaza […] ...continuare.

Jucatorul dorit de Becali pleaca de la FCU Craiova » Anuntul lui Mititelu: "Sa fie sanatos"

publicat 2024-02-27 22:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Jucatorul dorit de Becali pleaca de la FCU Craiova » Anuntul lui Mititelu: Sa fie sanatos Adrian Mititelu, finantatorul de la FCU Craiova, a declarat ca Yasinne Bahassa (31 de ani), mijlocasul ofensiv al echipei, va pleca liber de contract la vara.Bahassa e in ultimele luni de contract cu oltenii si nu vrea sa isi prelungeasca intelegerea. Pentru el, o varianta ar fi transferul la FCSB, unde e dorit de Gigi Becali, care a anuntat anul trecut ca il va luat gratis in vara lui 2024. ... ...continuare.

Wizz Air ofera bilete de avion mai ieftine in martie 2024. Ce cuprinde promotia de primavara

publicat 2024-02-27 22:00:03 (Click)
Wizz Air ofera bilete de avion mai ieftine in martie 2024. Ce cuprinde promotia de primavara Vesti bune pentru romanii care calatoresc cu avionul! Compania Wizz Air a anuntat o promotie ce va oferi clientilor reduceri servicii auxiliare, cat si upgrade-uri, decizie ce va face calatoria cu avionul mult mai accesibila pentru multi romani! ...continuare.

Cantaret de muzica populara, gasit mort in casa: "O veste atat de trista, nu imi vine sa cred"

publicat 2024-02-27 22:00:02 (Antena3)
Cantaret de muzica populara, gasit mort in casa: O veste atat de trista, nu imi vine sa cred Un cunoscut interpret de muzica populara a fost gasit mort in casa. Avea doar 31 de ani. Familia si prietenii artistului sunt in stare de soc. ...continuare.

Singurele motive pentru care mai merg la scoala mii de elevi. "Matale ai citi poezii daca te-ar durea burta de foame?"

publicat 2024-02-27 22:00:02 (Adevarul)
Singurele motive pentru care mai merg la scoala mii de elevi. Matale ai citi poezii daca te-ar durea burta de foame? Mii de elevi din nordul Moldovei frecventeaza cursurile scolare doar pentru a primi de mancare calda sau pentru a incasa bursele sociale. Aceasta realitate crunta este mai des intalnita in mediul rural si este cauzata de saracie, dar si de un mediu familial dezorganizat. ...continuare.

Avocatul lui Aleksei Navalnii ar fi fost arestat la Moscova

publicat 2024-02-27 22:00:02 (Adevarul)
Avocatul lui Aleksei Navalnii ar fi fost arestat la Moscova Vasili Dubkov, avocat al opozantului rus Aleksei Navalnii, care a murit vineri, 16 februarie, in circumstante suspecte intr-o colonie penitenciara dincolo de Cercul Polar, ar fi fost arestat la Moscova. ...continuare.

Conferinta de la Paris: Soldati occidentali pentru Ucraina?

publicat 2024-02-27 22:00:02 (Adevarul)
Conferinta de la Paris: Soldati occidentali pentru Ucraina? Presedintele francez nu exclude desfasurarea de soldati occidentali in Ucraina. Afirmatiile sale au declansat controverse intre aliati. Germania se opune categoric. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.