EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




70% dintre romani cred ca Romania se indreapta intr-o directie gresita! Ce spun despre nivelul de trai

publicat 2024-03-05 20:00:14 (Puterea)
70% dintre romani cred ca Romania se indreapta intr-o directie gresita! Ce spun despre nivelul de trai INSCOP a realizat un sondaj de opinie in care a incercat sa afle ce parere au romanii despre directia pe care merge Romania. Rezultatul este unul tulburator. 70% dintre romani cred ca Romania se indreapta intr-o directie gresita, potrivit unui sondaj de opinie marca INSCOP. Mai mult, un procent asemanator considera ca intreaga lume se […]The post 70% dintre romani cred ca Romania se indreapta intr-o directie gresita! Ce spun despre nivelul de trai appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Caramitru a spus de ce Nicusor Dan va pierde cursa pentru Primarie

publicat 2024-03-05 20:00:14 (Puterea)
Caramitru a spus de ce Nicusor Dan va pierde cursa pentru Primarie Analistul Andrei Caramitru ne ofera o viziune ingrijoratoare despre viitorul politic al lui Nicusor Dan, primarul Bucurestiului. Caramitru prezice, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca Nicusor Dan va avea zile grele, pe fondul unor scandaluri. Una dintre problemele majore este o descindere a DNA la spitalele din Bucuresti, care arata probleme serioase in […]The post Caramitru a spus de ce Nicusor Dan va pierde cursa pentru Primarie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

China creste cheltuielile militare cu 7,2%.

publicat 2024-03-05 20:00:14 (Puterea)
China investeste din nou masiv in armata. Decizia de a mari din nou semnificativ bugetul este probabil legata si de relatia tensionata cu Taiwan. China vrea sa-si majoreze bugetul pentru aparare cu 7,2% in acest an. Acest lucru a fost anuntat la inceputul sesiunii Congresului National al Poporului de la Beijing. Numai anul trecut cheltuielile […]The post China creste cheltuielile militare cu 7,2%. appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Gramul de aur, la un nou maxim istoric. Cat a ajuns sa coste

publicat 2024-03-05 20:00:14 (Puterea)
Gramul de aur, la un nou maxim istoric. Cat a ajuns sa coste Gramul de aur a atins un nou maxim istoric, marti, 5 martie, ajungand la 312,9021 de lei, o apreciere de 6,1312 lei (2%) fata de cat anuntase luni Banca Nationala a Romaniei (BNR). Gramul de aur, la un nou maxim istoric. Leul romanesc s-a depreciat fata de principalele valute Este a treia crestere consecutiva a […]The post Gramul de aur, la un nou maxim istoric. Cat a ajuns sa coste appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Incident deasupra Marii Negre. Trei aeronave NATO "au facut stanga imprejur" cand au fost interceptate de un avion rusesc

publicat 2024-03-05 20:00:13 (ProTV)
Incident deasupra Marii Negre. Trei aeronave NATO au facut stanga imprejur cand au fost interceptate de un avion rusesc Rusia a afirmat ca a ridicat de la sol un avion de vânatoare pentru a intercepta trei avioane militare franceze care se apropiau de granita sa deasupra Marii Negre. ...continuare.

Directoarea scolii in care ar fi fost violat un elev a tipat la parinti inainte sa demisioneze. "Hai sa punem problema asa"

publicat 2024-03-05 20:00:13 (ProTV)
Directoarea scolii in care ar fi fost violat un elev a tipat la parinti inainte sa demisioneze. Hai sa punem problema asa Directoarea scolii din Capitala, unde parintii au reclamat ca baiatul lor a fost violat de doua ori de colegi, si-a dat demisia.   ...continuare.

Klaus Iohannis, intalnire cu Manfred Weber. Au discutat despre alegerile europene

publicat 2024-03-05 20:00:11 (Mediafax)
Klaus Iohannis, intalnire cu Manfred Weber. Au discutat despre alegerile europene "Am discutat despre importanta strategica a viitoarelor alegeri europene, despre interesul nostru comun de a consolida proiectul european si de a ne apara valorile si unitatea", a scris Klaus Iohannis pe reteaua X. ...continuare.

Proiectul pentru combaterea hartuirii la serviciu, adoptat de Parlament. Ce prevede legea care merge la promulgare

publicat 2024-03-05 20:00:10 (Libertatea)
Proiectul pentru combaterea hartuirii la serviciu, adoptat de Parlament. Ce prevede legea care merge la promulgare Senatul a adoptat marti, 5 martie, in calitate de for decizional, legea privind eliminarea violentei si a hartuirii la locul de munca, a transmis Ministerul Muncii. Conceptul de „violenta si hartuire” include acum abuzul fizic, abuzul verbal, hartuirea si mobbing-ul (n.red. – hartuirea persoanei de catre un grup), hartuirea sexuala, amenintarile si urmarirea sau supravegherea. […] ...continuare.

BMW va avea in Romania un centru IT cu mii de angajati

publicat 2024-03-05 20:00:10 (Jurnalul-National)
BMW va avea in Romania un centru IT cu mii de angajati BMW a ales Ungaria pentru o fabrica de automobile, dar Romania a fost preferata pentru un centru de IT care va incepe cu 120 de angajati si va creste la cateva mii, relateaza Ziarul Financiar. Salariile in IT din Romania sunt duble fata de cele din industria auto. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.