EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Vica Blochina a ajuns si ea pe mana medicului Biancai Dragusanu! Ce interventii estetice si-a facut: "O sa ma operez pana mor"

publicat 2024-02-28 13:00:02 (Click)
Vica Blochina a ajuns si ea pe mana medicului Biancai Dragusanu! Ce interventii estetice si-a facut: O sa ma operez pana mor Vica Blochina a suferit doua noi interventii estetice, la medicul Biancai Dragusanu. ...continuare.

Un cunoscut lant de restaurante din Romania renunta la angajarea de muncitori asiatici si va recruta 100 de romani

publicat 2024-02-28 13:00:02 (Antena3)
Un cunoscut lant de restaurante din Romania renunta la angajarea de muncitori asiatici si va recruta 100 de romani Un cunoscut lant de restaurante din Romania a anuntat ca renunta la angajarea de muncitori asiatici si va recruta 100 de romani in schimb, inclusiv persoane cu dizabilitati. ...continuare.

Imagini din vila de lux in care locuieste Liviu Varciu impreuna cu familia. Are buncar si cinema

publicat 2024-02-28 13:00:02 (Antena3)
Imagini din vila de lux in care locuieste Liviu Varciu impreuna cu familia. Are buncar si cinema Cunoscutul solist al trupei L.A., Liviu Varciu locuieste intr-o vila de lux din Bucuresti. Artistul a facut publice mai multe fotografii si clipuri video in care prezinta casa sa. ...continuare.

Reglementarile Uniunii Europene, in privinta tratamentelor si a dispozitivelor medicale

publicat 2024-02-28 13:00:02 (Antena3)
Reglementarile Uniunii Europene, in privinta tratamentelor si a dispozitivelor medicale Uniunea Europeana are reglementari clare in privinta tratamentelor si a dispozitivelor medicale. ...continuare.

Teodosie, in ajun de Sinod: "Il iubesc pe Patriarhul Daniel". Armele secrete ale arhiepiscopului care vrea sa ajunga mitropolit VIDEO

publicat 2024-02-28 13:00:01 (Adevarul)
Teodosie, in ajun de Sinod: Il iubesc pe Patriarhul Daniel. Armele secrete ale arhiepiscopului care vrea sa ajunga mitropolit VIDEO IPS Teodosie va fi judecat de Sfantul Sinod, joi, 29 februarie 2024, pentru actele de rebeliune comise public la adresa Patriarhiei Romane. El i-a chemat la post si rugaciune colectiva pe credinciosi, timp de trei zile, pentru a fi recunoscuta Mitropolia Tomisului. ...continuare.

Romania are posibilitatea de a deveni exportator de energie verde pentru tarile din Europa

publicat 2024-02-28 13:00:01 (Adevarul)
Romania are posibilitatea de a deveni exportator de energie verde pentru tarile din Europa Romania poate deveni exportator de energie verde pentru tarile din Europa, in conditiile in care o parte din aceste state nu-si pot indeplini obligatiile, a declarat directorul general E-Infra. ...continuare.

Ucrainean condamnat la inchisoare in Rusia pentru spionaj in favoarea Kievului: acuzatiile formulate de regimul de la Moscova

publicat 2024-02-28 13:00:01 (Adevarul)
Ucrainean condamnat la inchisoare in Rusia pentru spionaj in favoarea Kievului: acuzatiile formulate de regimul de la Moscova Un ucrainean a fost condamnat la inchisoare in Federatia Rusa pentru acuzatia ca a incercat sa achizitioneze componente secrete de rachete. ...continuare.

Wizz Air lanseaza noi zboruri catre Budapesta, Salzburg si Leipzig

publicat 2024-02-28 13:00:01 (Adevarul)
Wizz Air lanseaza noi zboruri catre Budapesta, Salzburg si Leipzig Wizz Air adauga in reteaua sa doua noi rute de la Bucuresti si Brasov catre Budapesta, anuntand si lansarea unor zboruri catre Salzburg si Leipzig. ...continuare.

Von der Leyen: "UE trebuie sa fie pregatita pentru riscul de razboi. Amenintarea unui conflict nu este imposibila"

publicat 2024-02-28 12:45:12 (ProTV)
Von der Leyen: UE trebuie sa fie pregatita pentru riscul de razboi. Amenintarea unui conflict nu este imposibila Ursula von der Leyen, presedintele Comisiei Europene, a tras, miercuri, un semnal de alarma la nivelul Uniunii Europene. ...continuare.

Si-a obligat sotul sa faca test poligraf de fiecare data cand venea acasa. Ce i-a mai interzis femeia sa faca

publicat 2024-02-28 12:45:12 (ProTV)
Si-a obligat sotul sa faca test poligraf de fiecare data cand venea acasa. Ce i-a mai interzis femeia sa faca O femeie a vorbit despre motivul pentru care si-a obligat sotul sa faca test poligraf de fiecare data când se întorcea acasa din oras.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.