EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Informare ANM: Ploi in cea mai mare parte a tarii pana vineri dimineata Informare ANM: Ploi in cea mai mare parte a tarii pana vineri dimineata Un barbat de origine romana, acuzat ca si-a ucis sotia si fiica in Franta, in 1993, pus in libertate sub supraveghere Un barbat de origine romana, acuzat ca si-a ucis sotia si fiica in Franta, in 1993, pus in libertate sub supraveghere Risc critic de incendii de vegetatie intr-o provincie din Canada. Zeci de persoane, evacuate. Se vor raspandi foarte rapid Risc critic de incendii de vegetatie intr-o provincie din Canada. Zeci de persoane, evacuate. "Se vor raspandi foarte rapid" WOW! Romania vs. Romania, la Campionatul Mondial de Robotica WOW! Romania vs. Romania, la Campionatul Mondial de Robotica Alcool-ul si tigarile electronice fac ravagii printre copiii de 11-15 ani! OMS trage un semnal de alarma Alcool-ul si tigarile electronice fac ravagii printre copiii de 11-15 ani! OMS trage un semnal de alarma Opinie Radu Burnete, Concordia: Cat poate creste salariul minim in promisiunile de campanie? Dar in realitate? Opinie Radu Burnete, Concordia: Cat poate creste salariul minim in promisiunile de campanie? Dar in realitate? Decizia CSM in legatura cu judecatoarea din cazul 2 Mai. Ce se intampla cu Ancuta Ioana Popoviciu Decizia CSM in legatura cu judecatoarea din cazul 2 Mai. Ce se intampla cu Ancuta Ioana Popoviciu Barbatul care s-a imbogatit datorita blugilor. Cine a fost Levi Strauss si cum a reusit sa devina un fashion icon Barbatul care s-a imbogatit datorita blugilor. Cine a fost Levi Strauss si cum a reusit sa devina un fashion icon Barcelona a dat lovitura: Xavi ramane antrenorul catalanilor dupa o rasturnare spectaculoasa de situatie Barcelona a dat lovitura: Xavi ramane antrenorul catalanilor dupa o rasturnare spectaculoasa de situatie Maestru spiritual si instructor de yoga, acuzat de trafic de persoane si viol. Ar fi unul dintre discipolii lui Gregorian Bivolaru | VIDEO Maestru spiritual si instructor de yoga, acuzat de trafic de persoane si viol. Ar fi unul dintre discipolii lui Gregorian Bivolaru | VIDEO George Simion traieste momente de aur cu sotia sa: Multumesc, m-ai facut bogat! George Simion traieste momente "de aur" cu sotia sa: "Multumesc, m-ai facut bogat!" Peste 150 de oameni au murit din cauza inundatiilor si alunecarilor de teren din Tanzania Peste 150 de oameni au murit din cauza inundatiilor si alunecarilor de teren din Tanzania Compania Meta (Facebook, Instagram) raporteaza rezultatele peste asteptari, dar previziunile dezamagitoare trag in jos actiunile cu 15% Compania Meta (Facebook, Instagram) raporteaza rezultatele peste asteptari, dar previziunile dezamagitoare trag in jos actiunile cu 15% 11 barbati condamnati pentru terorism au fost spanzurati in Irak 11 barbati condamnati pentru terorism au fost spanzurati in Irak Ce l-a suparat pe Costel Galca in infrangerea cu CFR Cluj: Aici am pierdut Ce l-a suparat pe Costel Galca in infrangerea cu CFR Cluj: "Aici am pierdut"

Articole

Stiri locale




'Vom aborda domeniul executiei de piese de schimb pentru vehicule blindate'

publicat 2024-02-27 00:00:14 (Bursa)
* (Interviu cu Ioan Simion, proprietarul companiei Confind si al spitalului privat Sanconfind) * Antreprenorul Ioan Simion, proprietarul companiei Confind si al spitalului privat Sanconfind din Campina, ne-a vorbit despre provocarile pe care le intalneste in activitatea sa, dar ne-a oferit si informatii despre parteneri, management, pacienti si medici. ...continuare.

Prefab and #39;s profitability was drastically reduced last year

publicat 2024-02-27 00:00:14 (Bursa)
* 'The blockage in the construction materials market caused by the decrease in consumer purchasing power significantly affects the real estate market', according to the company * 'Although investments from European funds are vital for the Romanian economy, their absorption is below the optimal level', states the Prefab report ...continuare.

Profitabilitatea Prefab s-a redus drastic anul trecut

publicat 2024-02-27 00:00:14 (Bursa)
* 'Blocajul din piata materialelor pentru constructii, cauzat de scaderea puterii de cumparare a consumatorilor, afecteaza semnificativ piata imobiliara', conform companiei * 'Desi investitiile din fonduri europene sunt vitale pentru economia romaneasca, absorbtia acestora este sub nivelul optim', se mentioneaza in raportul Prefab ...continuare.

Orsova Naval Shipyard - profit of 3.4 million lei last year, compared to a loss in 2022

publicat 2024-02-27 00:00:14 (Bursa)
* Sea Container Services and SIF Muntenia are carrying out a takeover offer through which they aim to acquire one million SNO shares * Around 0.3 million shares had been sold in the offer by 1pm yesterday, equivalent to 31% of all shares covered ...continuare.

Santierul Naval Orsova - profit de 3,4 milioane lei anul trecut, fata de o pierdere in 2022

publicat 2024-02-27 00:00:14 (Bursa)
* Sea Container Services si SIF Muntenia deruleaza o oferta de preluare prin care tintesc achizitia a un milion de actiuni SNO * Circa 0,3 milioane de titluri fusesera vandute in oferta pana ieri la ora 13:00, echivalentul a 31% din toate actiunile vizate ...continuare.

Taxi drivers and postmen are protesting in the capital

publicat 2024-02-27 00:00:14 (Bursa)
The protests of taxi drivers and postal workers that took place yesterday in the Capital show once again that February is the preferred month for trade union movements, which in 2024 were prefaced in January by the street protests of transport and agriculture employers. ...continuare.

Taximetristii si postasii protesteaza in Capitala

publicat 2024-02-27 00:00:14 (Bursa)
Protestele taximetristilor si factorilor postali care au avut loc ieri in Capitala arata inca o data ca luna februarie este luna preferata pentru miscarile sindicale, care in 2024 au fost prefatate insa, in ianuarie, de protestele in strada ale patronatelor din transport si agricultura. ...continuare.

Bilant: Eficienta DNA pe anul trecut, cu 10% mai buna decat in 2022

publicat 2024-02-27 00:00:14 (Bursa)
Plus 10% DNA ar putea fi intitulat bilantul activitatii pentru anul trecut al institutiei respective prezentat, ieri, in cadru festiv la sediul Bancii Nationale a Romaniei, de procurorul-sef Marius Voineag, daca luam in considerare faptul ca numarul dosarelor solutionate a crescut in 2023 cu aproximativ 10% fata de anul 2022, adica au fost solutionate 2259 de dosare fata de 2087. ...continuare.

Balance sheet: DNA efficiency last year, 10% better than in 2022

publicat 2024-02-27 00:00:14 (Bursa)
Plus 10% DNA could be the title of the activity report for the past year of the respective institution presented, yesterday, in a festive setting at the headquarters of the National Bank of Romania, by Chief Prosecutor Marius Voineag, if we take into account the fact that the number of resolved cases increased in 2023 by approximately 10% compared to 2022, i.e. 2259 cases were resolved compared to 2087. ...continuare.

Macro Newsletter 27 Februarie 2024

publicat 2024-02-27 00:00:14 (Bursa)
Increderea mediului de afaceri din Germania a crescut peste asteptari in luna februarie 2024, pana la 85,5 puncte, cel mai ridicat nivel din ultimele 3 luni, de la 85,2 puncte in luna anterioara, in conditiile in care indicele asteptarilor pentru urmatoarele 6 luni a crescut pana la 84,1 puncte, de la 83,5 puncte in luna precedenta, iar indicele conditiilor curente s-a mentinut la 86,9 puncte. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.