EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Pretul unui bilet de tren pe ruta Bucuresti Nord-Aeroport Henri Coanda. Tichetele se pot cumpara si prin SMS

publicat 2024-03-06 13:00:02 (Antena3)
Pretul unui bilet de tren pe ruta Bucuresti Nord-Aeroport Henri Coanda. Tichetele se pot cumpara si prin SMS Biletele pentru trenurile CFR Calatori pe distanta Bucuresti Nord-Aeroport Henri Coanda se vor putea cumpara de acum si prin SMS. ...continuare.

Subiectele la Biologie de la simulare Bacalaureat 2024 au fost publicate

publicat 2024-03-06 13:00:02 (Antena3)
Subiectele la Biologie de la simulare Bacalaureat 2024 au fost publicate Elevii de liceu au sustinut proba scrisa la Biologie de la simulare Bacalaureat 2024. ...continuare.

Probleme cu virarea banilor pe cardurile de alimente. Romanii nu si-au primit nici banii, nici cardurile | Raspunsul MIPE

publicat 2024-03-06 13:00:02 (Antena3)
Probleme cu virarea banilor pe cardurile de alimente. Romanii nu si-au primit nici banii, nici cardurile | Raspunsul MIPE Romanii se confrunta cu probleme majore la virarea banilor pe cardurile de alimente. Raspunsul Ministerului Investitiilor si Proiectelor Europene. ...continuare.

Cum va arata noul bazin de inot acoperit care va atrage turisti si iarna in statiunea Sarata Monteoru FOTO

publicat 2024-03-06 13:00:02 (Adevarul)
Cum va arata noul bazin de inot acoperit care va atrage turisti si iarna in statiunea Sarata Monteoru FOTO Statiunea Sarata Monteoru va dispune, incepand chiar din acest an, de un nou punct de atractie pentru vizitatori. Este vorba despre un bazin de inot, de dimensiuni reduse, proiect inclus in strategia de relansare a statiunii, frecventata in principal de pensionarii care au nevoie de tratament ...continuare.

Ucraina nu mai vrea ca gazele rusesti sa tranziteze tara: toate acordurile sunt excluse

publicat 2024-03-06 13:00:02 (Adevarul)
Ucraina nu mai vrea ca gazele rusesti sa tranziteze tara: toate acordurile sunt excluse Ministrul ucrainean al Energiei, Herman Haluscenko, a exclus orice acord comercial care ar permite gazelor naturale rusesti sa continue sa treaca prin Ucraina, dupa expirarea acordului actual. ...continuare.

Premiera in Romania: operatie pe creier prin pleoapa. Pacientul a scapat de crizele de epilepsie avute din copilarie

publicat 2024-03-06 13:00:02 (Adevarul)
Premiera in Romania: operatie pe creier prin pleoapa. Pacientul a scapat de crizele de epilepsie avute din copilarie O operatie pe creier prin pleoapa a fost realizata in premiera in Romania, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" din Bucuresti. Pacientul, un barbat in varsta de 49 ani, a scapat de crizele de epilepsie care il chinuiau inca din copilarie. ...continuare.

Scena romantica terminata prost. Un barbat a ajuns la Politie dupa ce a vrut sa-i faca o surpriza sotiei

publicat 2024-03-06 13:00:02 (Adevarul)
Scena romantica terminata prost. Un barbat a ajuns la Politie dupa ce a vrut sa-i faca o surpriza sotiei Un barbat din Baia Mare a ajuns la Politie, unde a avut de dat explicatii dupa ce a vrut sa faca un gest romantic pentru sotia sa, de ziua ei. El are acum dosar penal pentru nerespectarea legii privind regimul materialelor explozive ...continuare.

Rambursare anticipata sau un credit pe perioada mai scurta? Valentin Anghel, CEO, AVBS Credit: Un credit de 300.000 lei cu rambursare pe 15 ani este mai avantajos din perspectiva dobanzii platite bancii decat daca creditul ar fi pe 30 de ani si se ramburseaza anticipat

publicat 2024-03-06 12:45:26 (Ziarul-Financiar)
Rambursare anticipata sau un credit pe perioada mai scurta? Valentin Anghel, CEO, AVBS Credit: Un credit de 300.000 lei cu rambursare pe 15 ani este mai avantajos din perspectiva dobanzii platite bancii decat daca creditul ar fi pe 30 de ani si se ramburseaza anticipat Pentru un credit de 300.000 lei (echivalentul a 60.000 de euro) cu rambursare pe 15 ani, cu o rata lunara de 3.064 lei, clientul iese mai avantajat, decat daca acceseaza aceeasi suma cu rambursare pe 30 de ani, dar apoi se hotaraste sa ramburseze creditul ancitipat, potrivit informatiilor transmise de AVBS Credit intr-un comunicat, pe baza unei simulari efectuate de catre brokerul de credite. ...continuare.

PwC Romania: Care sunt ultimele modificari legislative si ce implicatii practice au noile impozite pentru companii, limitarea facilitatilor pentru angajati, e-Factura si e-Transport

publicat 2024-03-06 12:45:26 (Ziarul-Financiar)
PwC Romania: Care sunt ultimele modificari legislative si ce implicatii practice au noile impozite pentru companii, limitarea facilitatilor pentru angajati, e-Factura si e-Transport Impozitul minim pe cifra de afaceri, impozitul minim global, limitarea facilitatilor pentru angajati, Ro e-factura, RO e-transport sunt doar cateva dintre provocarile carora trebuie sa le faca fata companiile la nivel fiscal si financiar in acest an. Despre cum pot sa faca fata noilor reglementari si cerinte de raportare si ce solutii au pentru a reaseza pachetele salariale si a-si motiva angajatii, au discutat la Conferinta Anuala de Taxe PwC Romania Andreea Mitirita, Partener Tax, Legal &... ...continuare.

Opinie Deloitte: Indicator de avertizare in inspectia fiscala - pe ce venituri ar putea plati persoanele fizice impozit de 70%, venituri nedeclarate sau venituri din surse neidentificate?

publicat 2024-03-06 12:45:26 (Ziarul-Financiar)
Opinie Deloitte: Indicator de avertizare in inspectia fiscala - pe ce venituri ar putea plati persoanele fizice impozit de 70%, venituri nedeclarate sau venituri din surse neidentificate? Prevederile reglementarii care introduce impozitarea cu 70% asupra veniturilor nedeclarate, obtinute de persoanele fizice din surse neidentificate, lasa loc unei serii de interpretari, dintre care o importanta deosebita o are determinarea semnificatiei sintagmei "venituri a caror sursa nu a fost identificata". Desi aceasta sintagma era utilizata si in reglementarea anterioara, in cadrul textului articolului 117 din Codul Fiscal, majorarea la 70% a impozitului pentru veniturile din surse... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.