EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul" 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel

Articole

Stiri locale




Dinamica politica in USR: adio, Lasconi, dar ramanem cu tine!

publicat 2024-01-16 09:45:16 (Puterea)
Dinamica politica in USR: adio, Lasconi, dar ramanem cu tine! Elena Lasconi confirma ceea ce, pana la urma, am ghicit cu totii. Domnia sa si-a evaluat potentialul electoral si a decis ca merita mai mult decat un mandat pe listele USR, fie acesta de europarlamentar, fie de ceva senator, p-acolo. Isi urmeaza, deci, propriul destin politic, pas cu pas, conform unei strategii coerente. Intr-o perspectiva […]The post Dinamica politica in USR: adio, Lasconi, dar ramanem cu tine! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

„Puterea” a intrat printre ruinele de la „Ferma Dacilor”. Cum arata locatia la 21 de zile dupa dezastru – EXCLUSIV

publicat 2024-01-16 09:45:16 (Puterea)
„Puterea” a intrat printre ruinele de la „Ferma Dacilor”. Cum arata locatia la 21 de zile dupa dezastru – EXCLUSIV Au trecut exact trei saptamani de la incendiul devastator care a mistuit in totalitate complexul hotelier si restaurantul din incinta Fermei Dacilor si pana acum niciun jurnalist nu a avut acces in incinta turistica de la Gura Vadului. Din aceasta cauza, informatiile publicate, referitoare la dezastrul produs la Ferma Dacilor, fie provin exclusiv de la […]The post „Puterea” a intrat printre ruinele de la „Ferma Dacilor”. Cum arata locatia la 21 de zile dupa... ...continuare.

Cine sunt houthii din Yemen, rebelii sustinuti de Iran care ataca nave in Marea Rosie?

publicat 2024-01-16 09:45:16 (Puterea)
Cine sunt houthii din Yemen, rebelii sustinuti de Iran care ataca nave in Marea Rosie? Houthii siiti din Yemen fac parte din "axa de rezistenta" a Iranului dedicata distrugerii Israelului. Cresterea tensiunilor in Orientul Mijlociu a fost generata de atacurile rebelilor Houthii sprijiniti de Iran asupra navelor care traverseaza Marea Rosie in decembrie. Prim-ministrul britanic Rishi Sunak a convocat in graba o sedinta de urgenta a Cabinetului joi seara, cu […]The post Cine sunt houthii din Yemen, rebelii sustinuti de Iran care ataca nave in Marea Rosie? appeared first on... ...continuare.

Revolutie in lumea jocurilor video: ascensiunea si impactul Cloud Gaming-ului

publicat 2024-01-16 09:45:16 (Puterea)
Revolutie in lumea jocurilor video: ascensiunea si impactul Cloud Gaming-ului Sectorul de gaming creste rapid, iar tehnologia reprezinta unul dintre principalii factori de conducere a acestui fenomen. Tendintele cheie in tehnologia de gaming transforma fundamental industria jocurilor video.  In peisajul in continua evolutie al tehnologiei de gaming, cloud gaming-ul, a aparut ca o tendinta transformatoare, remodeland modul in care entuziastii interactioneaza cu titlurile lor favorite. […]The post Revolutie in lumea jocurilor video: ascensiunea si impactul Cloud... ...continuare.

Decesele provocate de infectiile fungice s-au dublat, in ultimii zece ani

publicat 2024-01-16 08:00:14 (Puterea)
Decesele provocate de infectiile fungice s-au dublat, in ultimii zece ani La nivel global, decesele legate de infectiile fungice s-au dublat si un expert a depistat primele trei ciuperci responsabile de aceste boli, pe care le numeste "ucigase". Potrivit expertilor citati de The Sun, rezistenta la antifungice si incapacitatea medicilor de a recunoaste semnele acestor boli in timp scurt ar fi la originea cresterii numarului de […]The post Decesele provocate de infectiile fungice s-au dublat, in ultimii zece ani appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Deciziile lui Grindeanu pentru a creste tranzitul cerealelor din Ucraina prin Romania

publicat 2024-01-16 08:00:14 (Puterea)
Deciziile lui Grindeanu pentru a creste tranzitul cerealelor din Ucraina prin Romania Blocarea Portului Constanta de catre transportatori l-a iritat foarte tare pe ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Sorin Grindeanu, dar s-a uitat si motivul pentru care demnitarul roman este asa de nervos. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, spunea ca i se pare "ciudat" faptul ca transportatorii au trecut direct la protestele in strada ajungandu-se acum la blocarea intrarii in Portul Constanta. Una […]The post Deciziile lui Grindeanu pentru a creste... ...continuare.

Horoscop 16 ianuarie 2024. O zodie va avea probleme cu bani

publicat 2024-01-16 07:00:12 (Puterea)
Horoscop 16 ianuarie 2024. O zodie va avea probleme cu bani Horoscop 16 ianuarie 2024! Mai multor nativi le sta gandul la bani. Unii nativi vor avea intampina probleme grave in gestionarea resurselor financiare. Afla ce-ti rezerva astrele! Horoscop 16 ianuarie 2024 Berbec Berbecii vor acorda mai multa atentie jumatatii sale si vor petrece cu aceasta mai mult timp decat o fac in mod normal. Bucurati-va de […]The post Horoscop 16 ianuarie 2024. O zodie va avea probleme cu bani appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Medicul Valeria Herdea este noul presedinte al CNAS

publicat 2024-01-16 07:00:12 (Puterea)
Medicul Valeria Herdea este noul presedinte al CNAS Premierul Ciolacu a semnat luni decizia de numire a medicului Valeria Herdea in functia de membru al consiliului de administratie si presedinte cu rang de secretar de stat al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS). Valeria Herdea este absolventa a Facultatii de Pediatrie a Universitatii de Medicina si Farmacie din Tg. Mures. Este medic […]The post Medicul Valeria Herdea este noul presedinte al CNAS appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

De ce sunt cetatenii americani atat de sceptici in privinta economiei lor prospere?

publicat 2024-01-15 23:45:12 (Puterea)
De ce sunt cetatenii americani atat de sceptici in privinta economiei lor prospere? Inflatia, partizanatul politic si pandemia i-au facut pe americani sa fie mai suparati decat sugereaza cifrele ca ar trebui sa se simta. Expresia „The vibes are off” nu apare de obicei in analize economice riguroase, dar a aparut din ce in ce mai des in discutiile serioase despre americani in ultimul an. Dintr-o serie de […]The post De ce sunt cetatenii americani atat de sceptici in privinta economiei lor prospere? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

40% din locurile de munca, la nivel global, amenintate de inteligenta artificiala!

publicat 2024-01-15 23:45:12 (Puterea)
40% din locurile de munca, la nivel global, amenintate de inteligenta artificiala! Potrivit directorului general al Fondului Monetar International (FMI), Kristalina Georgieva, cresterea inteligentei artificiale  va avea un impact puternic asupra locurilor de munca. Pana la 60% din locurile de munca vor fi afectate in economiile avansate si pe unele piete emergente din toata lumea, estimeaza directorul general al FMI, transmite Euronews. Inainte de plecarea la Forumul economic […]The post 40% din locurile de munca, la nivel global, amenintate de inteligenta... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.