EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cine sunt houthii din Yemen, rebelii sustinuti de Iran care ataca nave in Marea Rosie?

publicat 2024-01-16 09:45:16 (Puterea)
Cine sunt houthii din Yemen, rebelii sustinuti de Iran care ataca nave in Marea Rosie? Houthii siiti din Yemen fac parte din "axa de rezistenta" a Iranului dedicata distrugerii Israelului. Cresterea tensiunilor in Orientul Mijlociu a fost generata de atacurile rebelilor Houthii sprijiniti de Iran asupra navelor care traverseaza Marea Rosie in decembrie. Prim-ministrul britanic Rishi Sunak a convocat in graba o sedinta de urgenta a Cabinetului joi seara, cu […]The post Cine sunt houthii din Yemen, rebelii sustinuti de Iran care ataca nave in Marea Rosie? appeared first on... ...continuare.

Revolutie in lumea jocurilor video: ascensiunea si impactul Cloud Gaming-ului

publicat 2024-01-16 09:45:16 (Puterea)
Revolutie in lumea jocurilor video: ascensiunea si impactul Cloud Gaming-ului Sectorul de gaming creste rapid, iar tehnologia reprezinta unul dintre principalii factori de conducere a acestui fenomen. Tendintele cheie in tehnologia de gaming transforma fundamental industria jocurilor video.  In peisajul in continua evolutie al tehnologiei de gaming, cloud gaming-ul, a aparut ca o tendinta transformatoare, remodeland modul in care entuziastii interactioneaza cu titlurile lor favorite. […]The post Revolutie in lumea jocurilor video: ascensiunea si impactul Cloud... ...continuare.

Decesele provocate de infectiile fungice s-au dublat, in ultimii zece ani

publicat 2024-01-16 08:00:14 (Puterea)
Decesele provocate de infectiile fungice s-au dublat, in ultimii zece ani La nivel global, decesele legate de infectiile fungice s-au dublat si un expert a depistat primele trei ciuperci responsabile de aceste boli, pe care le numeste "ucigase". Potrivit expertilor citati de The Sun, rezistenta la antifungice si incapacitatea medicilor de a recunoaste semnele acestor boli in timp scurt ar fi la originea cresterii numarului de […]The post Decesele provocate de infectiile fungice s-au dublat, in ultimii zece ani appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Deciziile lui Grindeanu pentru a creste tranzitul cerealelor din Ucraina prin Romania

publicat 2024-01-16 08:00:14 (Puterea)
Deciziile lui Grindeanu pentru a creste tranzitul cerealelor din Ucraina prin Romania Blocarea Portului Constanta de catre transportatori l-a iritat foarte tare pe ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Sorin Grindeanu, dar s-a uitat si motivul pentru care demnitarul roman este asa de nervos. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, spunea ca i se pare "ciudat" faptul ca transportatorii au trecut direct la protestele in strada ajungandu-se acum la blocarea intrarii in Portul Constanta. Una […]The post Deciziile lui Grindeanu pentru a creste... ...continuare.

Horoscop 16 ianuarie 2024. O zodie va avea probleme cu bani

publicat 2024-01-16 07:00:12 (Puterea)
Horoscop 16 ianuarie 2024. O zodie va avea probleme cu bani Horoscop 16 ianuarie 2024! Mai multor nativi le sta gandul la bani. Unii nativi vor avea intampina probleme grave in gestionarea resurselor financiare. Afla ce-ti rezerva astrele! Horoscop 16 ianuarie 2024 Berbec Berbecii vor acorda mai multa atentie jumatatii sale si vor petrece cu aceasta mai mult timp decat o fac in mod normal. Bucurati-va de […]The post Horoscop 16 ianuarie 2024. O zodie va avea probleme cu bani appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Medicul Valeria Herdea este noul presedinte al CNAS

publicat 2024-01-16 07:00:12 (Puterea)
Medicul Valeria Herdea este noul presedinte al CNAS Premierul Ciolacu a semnat luni decizia de numire a medicului Valeria Herdea in functia de membru al consiliului de administratie si presedinte cu rang de secretar de stat al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS). Valeria Herdea este absolventa a Facultatii de Pediatrie a Universitatii de Medicina si Farmacie din Tg. Mures. Este medic […]The post Medicul Valeria Herdea este noul presedinte al CNAS appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

De ce sunt cetatenii americani atat de sceptici in privinta economiei lor prospere?

publicat 2024-01-15 23:45:12 (Puterea)
De ce sunt cetatenii americani atat de sceptici in privinta economiei lor prospere? Inflatia, partizanatul politic si pandemia i-au facut pe americani sa fie mai suparati decat sugereaza cifrele ca ar trebui sa se simta. Expresia „The vibes are off” nu apare de obicei in analize economice riguroase, dar a aparut din ce in ce mai des in discutiile serioase despre americani in ultimul an. Dintr-o serie de […]The post De ce sunt cetatenii americani atat de sceptici in privinta economiei lor prospere? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

40% din locurile de munca, la nivel global, amenintate de inteligenta artificiala!

publicat 2024-01-15 23:45:12 (Puterea)
40% din locurile de munca, la nivel global, amenintate de inteligenta artificiala! Potrivit directorului general al Fondului Monetar International (FMI), Kristalina Georgieva, cresterea inteligentei artificiale  va avea un impact puternic asupra locurilor de munca. Pana la 60% din locurile de munca vor fi afectate in economiile avansate si pe unele piete emergente din toata lumea, estimeaza directorul general al FMI, transmite Euronews. Inainte de plecarea la Forumul economic […]The post 40% din locurile de munca, la nivel global, amenintate de inteligenta... ...continuare.

Concepte urbanistice la Primaria Galati: "padurile urbane", "pasunatul urban" si "agri-cultura"

publicat 2024-01-15 23:00:13 (Puterea)
Concepte urbanistice la Primaria Galati: padurile urbane, pasunatul urban si agri-cultura In timp ce spatiile verzi dintre blocuri sunt niste maidane prafuite din cauza indiferentei edililor, decidentii din Primaria Galati par sedusi de concepte urbanistice inedite, cel mai recent fiind cel referitor la "padurile urbane". Pe data de 10 ianuarie, Primaria Galati a lansat procedura pentru "achizitia Proiectului Tehnic Economic (PTE) pentru obiectivul Crearea de paduri […]The post Concepte urbanistice la Primaria Galati: "padurile urbane", "pasunatul urban" si "agri-cultura"... ...continuare.

Obligatia racordarii la reteaua de canalizare

publicat 2024-01-15 22:15:13 (Puterea)
Obligatia racordarii la reteaua de canalizare Conform legii 241/2006 cu modificarile si completarile ulterioare privind serviciul public de alimentare cu apa si de canalizare, cetatenii au obligatia de a racorda imobilele la sistemul public de canalizare. Utilizatorii, persoane fizice sau juridice, inclusiv cei care au sisteme proprii de alimentare cu apa, au obligatia de a se racorda la sistemele publice de […]The post Obligatia racordarii la reteaua de canalizare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.