EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Grindeanu, despre podul de la Braila: Nu facem receptia pana nu sunt inlaturate neconformitatile

publicat 2024-04-15 13:15:57 (Mediafax)
Grindeanu, despre podul de la Braila: Nu facem receptia pana nu sunt inlaturate neconformitatile "Colegii mei de la CNAIR in urmp cu o saptamana lucrarilor de la pod. Exista neconformitati pe care cei care au realizat aceasta lucrare trebuie sa le indrepte si trebuie sa fie inlaturate aceste neconformitati, dupa care vom trece receptia acestei lucrari. Pana cand aceste neconformitati nu sunt inlaturate si lucrarile in aceste zile sunt pe inlaturarea acestor neconformitati, noi nu vom face receptia. Punct", spune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, despre podul de la Braila. ...continuare.

Golden Gate de Romania, iar in reparatii. Ce probleme au aparut la podul peste Dunare de la Braila VIDEO

publicat 2024-04-15 10:30:04 (Adevarul)
Golden Gate de Romania, iar in reparatii. Ce probleme au aparut la podul peste Dunare de la Braila VIDEO Se fac din nou reparatii la podul peste Dunare de la Braila. Inaugurat cu mare fast in iulie 2023, podul de la Braila nu a fost inca receptionat CNAIR din cauza problemelor care nu au fost nici pana in prezent remediate ...continuare.

Cum reuseste o companie din Romania controlata de Valer Blidar sa faca afaceri de 600 mil. lei si sa livreze tramvaie zeci de pentru Bucuresti, Braila, Galati, Oradea si Arad

publicat 2024-04-13 09:45:35 (Ziarul-Financiar)
Cum reuseste o companie din Romania controlata de Valer Blidar sa faca afaceri de 600 mil. lei si sa livreze tramvaie zeci de pentru Bucuresti, Braila, Galati, Oradea si Arad Anul trecut fabrica a produs 62 de tramvaie, din care 55 pentru Bucuresti, iar restul pentru Arad si Braila. ...continuare.

55 de retururi fictive. Un angajat al unui centru comercial ar fi creat un prejudiciu de peste 440.000 de lei

publicat 2024-04-12 16:15:23 (Mediafax)
55 de retururi fictive. Un angajat al unui centru comercial ar fi creat un prejudiciu de peste 440.000 de lei Politistii din Bucuresti au facut joi trei mandate de perchezitie domiciliara si noua mandate de aducere, in Bucuresti si judetele Buzau si Braila, intr-un dosar penal de inselaciune si fals informatic. ...continuare.

Angajat IKEA din Bucuresti, cercetat pentru inselaciune si fals informatic / Ar fi efectuat fara drept 55 de operatiuni de retur de produse sau sume de bani / Prejudiciu de peste 440.000 de lei

publicat 2024-04-12 15:00:30 (Money.ro)
Angajat IKEA din Bucuresti, cercetat pentru inselaciune si fals informatic / Ar fi efectuat fara drept 55 de operatiuni de retur de produse sau sume de bani / Prejudiciu de peste 440.000 de lei "La data de 11 aprilie 2024, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice - Sector 2 au pus in executare 3 mandate de perchezitie domiciliara si 9 mandate de aducere, in Municipiul Bucuresti si judetele Buzau si Braila, intr-un dosar penal de inselaciune si fals informatic. In fapt, in perioada 1 martie 2021 - 15 noiembrie 2023, un barbat, in varsta de 29 de ani, angajat in cadrul unui centru comercial, ar fi efectuat... ...continuare.

Astra Vagoane Calatori: "Avem asigurata capacitatea in acest an, vom livra tramvaie pentru Bucuresti, Braila si alte orase"

publicat 2024-04-12 00:15:30 (Ziarul-Financiar)
Astra Vagoane Calatori: Avem asigurata capacitatea in acest an, vom livra tramvaie pentru Bucuresti, Braila si alte orase Compania Astra Vagoane Calatori, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de material rulant, controlata de Valer Blidar, a finalizat anul trecut cu afaceri de peste 600 de milioane de lei, mai mult decat dublu fata de anul anterior. ...continuare.

De ce sunt mobilizati rezervistii din Galati si Braila? Cele doua orase sunt in zona vulnerabila a Romaniei, "Poarta Focsanilor"

publicat 2024-04-11 22:15:29 (Puterea)
De ce sunt mobilizati rezervistii din Galati si Braila? Cele doua orase sunt in zona vulnerabila a Romaniei, Poarta Focsanilor Exercitiul de mobilizare a rezervistilor a fost demarat la Galati si Braila pentru ca cele doua orase sunt cele mai estice puncte ale "Portii Focsanilor", cea mai vulnerabila zona a Romaniei si Flancului Estic al NATO la un atac al Rusiei. In aceste zile, aproximativ 600 de rezervisti din Galati si Braila participa la Exercitiul […]The post De ce sunt mobilizati rezervistii din Galati si Braila? Cele doua orase sunt in zona vulnerabila a Romaniei, "Poarta Focsanilor" appeared first on... ...continuare.

Mobilizarea rezervistilor Armatei Romane. "Am tras cu arma, mi-am reamintit, ar trebui introdus serviciul militar obligatoriu!"

publicat 2024-04-11 11:15:15 (Adevarul)
Mobilizarea rezervistilor Armatei Romane. Am tras cu arma, mi-am reamintit, ar trebui introdus serviciul militar obligatoriu! Sute de rezervisti din judetele Galati si Braila, cu varste cuprinse intre 37 si 63 de ani, au primit ordine de chemare in unitatile militare. Ei au participat in Poligonul Smardan (Galati) la un exercitiu de trageri cu munitie reala de razboi. ...continuare.

6.000 de rezervisti din Braila si Galati au fost chemati la poligon. "Speram sa fie pace, dar trebuie sa fim pregatiti"

publicat 2024-04-10 17:45:15 (ProTV)
6.000 de rezervisti din Braila si Galati au fost chemati la poligon. Speram sa fie pace, dar trebuie sa fim pregatiti Este mobilizare generala în rândul rezervistilor din judetele Galati si Braila.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.