EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Moldova si Oltenia, fara contracte pentru modernizarea magistralelor CFR

publicat 2024-01-28 08:30:12 (Puterea)
Moldova si Oltenia, fara contracte pentru modernizarea magistralelor CFR Investitiile in modernizarea magistralelor CFR sunt in umbra celor care vizeaza autostrazile. Asa se face ca descoperim ca zone intregi din tara nu sunt acoperite de aceste investitii. Deputatul Darius Pop a remarcat, intr-o interpelare parlamentare transmisa Ministerului Transporturilor, ca zone intregi din tara, precum Moldova si Oltenia, sunt ocolite de modernizarea magistralelor CFR. In […]The post Moldova si Oltenia, fara contracte pentru modernizarea magistralelor CFR appeared... ...continuare.

Atacuri rusesti cu rachete si drone in Ucraina. Zona industriala a fost vizata

publicat 2024-01-28 08:30:10 (Mediafax)
Atacuri rusesti cu rachete si drone in Ucraina. Zona industriala a fost vizata Filip Pronin, guvernatorul regiunii Poltava, a scris pe aplicatia de mesagerie Telegram ca doua rachete balistice rusesti au lovit tinta din oras. Ulterior, el a raportat ca nu au existat victime in incident. ...continuare.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 704 | Atac cu rachete balistice si drone lansate de rusi in mai multe regiuni ucrainene, in timpul noptii

publicat 2024-01-28 08:30:08 (Libertatea)
LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 704 | Atac cu rachete balistice si drone lansate de rusi in mai multe regiuni ucrainene, in timpul noptii Fortele ruse au atacat noaptea trecuta cu opt drone de atac si doua rachete balistice mai multe regiuni ucrainene, a anuntat armata ucraineana. Patru dintre drone au fost doborate de fortele aeriene ucrainene. Vizate de atacuri au fost infrastructura civila si critica din regiunile Poltava, Donetk, Zaporojie si Dnepropetrovsk. Deocamdata nu au fost anuntate victime. […] ...continuare.

Oprea: Vom introduce turismul adaptiv in noua strategie de dezvoltare a turismului

publicat 2024-01-28 08:30:08 (Jurnalul-National)
Oprea: Vom introduce turismul adaptiv in noua strategie de dezvoltare a turismului Vom introduce turismul adaptiv in noua strategie de dezvoltare a turismului pentru a putea crea apoi programe dedicate incluziunii persoanelor cu dizabilitati, anunta ministrul economiei, antreprenoriatului si turismului, Radu Oprea, dupa ce a a participat la tabara de schi de la Cheile Gradistei. ...continuare.

Subprefect din Iasi cere despagubiri: Am facut psoriazis din cauza ca presa m-a facut fripturist!

publicat 2024-01-28 00:15:11 (Puterea)
Subprefect din Iasi cere despagubiri: Am facut psoriazis din cauza ca presa m-a facut fripturist! Bogdan Abalasi, fost subprefect al judetului Iasi si actual membru al partidului ProRomania, a depus o cerere de despagubiri in valoare de 100.000 de euro la Ministerul Sanatatii, sustinand ca a dezvoltat psoriazis ca urmare a etichetarii sale negative de catre presa. Abalasi, care a avut un traseu politic divers (fost lider PC, actual membru […]The post Subprefect din Iasi cere despagubiri: Am facut psoriazis din cauza ca presa m-a facut fripturist! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Turismul adaptiv, noua strategie de dezvoltare a turismului

publicat 2024-01-27 20:00:13 (Mediafax)
Turismul adaptiv, noua strategie de dezvoltare a turismului "Nu exista imposibil! Tabara de schi de la Cheile Gradistei organizata de Caiac SMile a avut peste 30 de participanti, persoane cu dizabilitati care au invatat sa schieze, sau au cunoscut bucuria senzatiei alunecatului pe zapada. Le multumesc lui Ionut Stancovici si Ana-Mariei Branza pentru ca mi-au oferit posibilitatea de a-i cunoaste pe Rares, Cristina, Robi, Alice si toti ceilalti noi prieteni pe care ii am, fie persoane cu disabilitati sau insotitorii lor, fie minunatii voluntari care ii... ...continuare.

O femeie de 61 ani, din Olt, a disparut de patru zile. Ultima data ar fi fost vazuta distribuind pliante prin localitate

publicat 2024-01-27 19:30:01 (Adevarul)
O femeie de 61 ani, din Olt, a disparut de patru zile. Ultima data ar fi fost vazuta distribuind pliante prin localitate Politistii din Olt cauta o femeie in varsta de 61 ani, care a disparut cu patru zile in urma. Sotul acesteia a anuntat, sambata, 27 ianuarie 2024, ca femeia este de negasit. ...continuare.

Compania Bosch a dezvoltat un sistem revolutionar pentru detectarea operelor de arta contrafacute

publicat 2024-01-27 19:15:11 (Libertatea)
Compania Bosch a dezvoltat un sistem revolutionar pentru detectarea operelor de arta contrafacute O tehnologie revolutionara inventata pentru a identifica piesele de schimb contrafacute in industria auto si aerospatiala a fost adaptata acum pentru a detecta operele de arta contrafacute, scrie The Guardian. Dezvoltatorii „sistemului de recunoastere optica” sustin ca au creat „amprente digitale inviolabile” ale picturilor si sculpturilor care ar putea, de exemplu, sa permita muzeelor sa […] ...continuare.

Orice e posibil. Un barbat din Vaslui a montat o poarta pe drumul public. De ce

publicat 2024-01-27 18:45:13 (Money.ro)
Un barbat din judetul Vaslui a montat o poarta pe drumul public din satul Tanacu in care locuieste. Este revolta acum, pentru ca vecinii sai spun ca le-a ingradit accesul la terenurile lor. Tocmai de aceea, localnicii l-au dat in judecata, pentru ca ar fi montat poarta fara drept, dar magistratii au decis ca primarul […]Articolul Orice e posibil. Un barbat din Vaslui a montat o poarta pe drumul public. De ce apare prima data in Money. ...continuare.

UTA o invinge pe Sepsi la revenirea pe terenul din Arad

publicat 2024-01-27 18:45:13 (Mediafax)
UTA o invinge pe Sepsi la revenirea pe terenul din Arad Omomdi a deschis scorul in minutul 35, deviind in poarta mingea sutata de Fabry. Fundasul lui UTA, Costa Rodrigues, a majorat la 2-0, din postura de atacant, cu o executie la coltul lung, in debutul reprizei secunde. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.