EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Marcel Ciolacu: Am decis sa prelungesc cu 60 de zile ordonanta privind plafonarea adaosurilor comerciale la alimentele de baza

publicat 2024-01-29 18:00:23 (Money.ro)
Marcel Ciolacu: Am decis sa prelungesc cu 60 de zile ordonanta privind plafonarea adaosurilor comerciale la alimentele de baza "Am decis sa prelungesc cu 60 de zile ordonanta privind plafonarea adaosurilor comerciale la alimentele de baza. Romanii trebuie sa aiba parte in continuare de o stabilitate a preturilor la alimente, dupa nebunia cresterilor speculative din trecut. Constat ca si cei care in trecut au criticat aceasta masura, recunosc acum ca, in lipsa ei, preturile ar fi crescut cu pana la 20%. Este clar ca plafonarea a temperat cresterile speculative de preturi, a ajutat la scaderea inflatiei si la... ...continuare.

Toyota suspenda livrarile a 10 modele din cauza problemelor de testare

publicat 2024-01-29 17:30:09 (Jurnalul-National)
Toyota suspenda livrarile a 10 modele din cauza problemelor de testare Toyota Motor va suspenda vanzarile pe plan global a 10 modele dupa ce a descoperit nereguli la testele de certificare pentru motoarele diesel dezvoltate de filiala sa Toyota Industries, a anuntat luni cel mai mare producator auto mondial, transmit Reuters si Kyodo. ...continuare.

Poza adevarului in Banie

publicat 2024-01-29 17:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Poza adevarului in Banie Acel pusti oltean care s-a fotografiat cu Darius Olaru a exprimat, de fapt, crunta dezamagire si marea pacaleala a fanilor lui CSU.Lumea il condamna pe adolescentul care si-a facut selfie cu capitanul FCSB-ului la capatul unui meci pierdut cu 0-3, cumplit de greu de indurat pentru olteni. Ca n-avea cum sa solicite acea poza cat timp era imbracat intr-o geaca inscriptionata cu insemnele clubului craiovean. Ca e pactizare cu adversarii, ba chiar ca e tradare. ... ...continuare.

Depunerile de cereri pentru grantul direct destinat producatorilor agricoli incep din 29 ianuarie

publicat 2024-01-29 17:00:10 (Adevarul)
Depunerile de cereri pentru grantul direct destinat producatorilor agricoli incep din 29 ianuarie Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale anunta ca depunerea cererilor de acordare a grantului direct destinat producatorilor agricoli din sectorul vegetal incepe de luni, 29 ianuarie 2024. ...continuare.

ZF Live. Roxana Mircea, managing partner la REI Finance: 2023 a fost un an foarte greoi pentru fondurile europene. Trebuie organizare la nivel de ministere, pentru ca nu ne permitem sa pierdem banii

publicat 2024-01-29 16:45:19 (Ziarul-Financiar)
ZF Live. Roxana Mircea, managing partner la REI Finance: 2023 a fost un an foarte greoi pentru fondurile europene. Trebuie organizare la nivel de ministere, pentru ca nu ne permitem sa pierdem banii "Din pacate nu este asumat contractual si un calendar din partea ministerului. Tu ca si beneficiar, ai obligati, ei ne cer noua". Mesajul nostru pentru antreprenorii nostri romani este sa nu se descurajeze, sa nu fie descurajati de vremurile acestea si sa depuna proiecte. Chiar daca stau acum cu comenzile pe masa si nu pot executa, nu ne vom mai intalni cu acesti bani, nu te mai intalnesti cu 70% fonduri nerambursabile, maxim 8 milioane euro, cum avem astazi in judetele cu tranzitie justa.... ...continuare.

Apple testeaza mai multe modele lingvistice direct pe iPhone

publicat 2024-01-29 16:45:09 (Income-Magazine)
Apple testeaza mai multe modele lingvistice direct pe iPhone Codul celor mai recente versiuni ale sistemului de operare iOS arata ca Apple a inceput deja sa testeze direct pe smartphone-urile companiei noile sale modele lingvistice. Apple a integrat deja in versiunile de test ale iOS 17 mai multe versiuni ale modelelor lingvistice pe care le are in dezvoltare. Acestea sunt legate de diverse aplicatii, […] ...continuare.

Pensiunea secreta: o oaza cu piscina si nisip la doar un pas distanta

publicat 2024-01-29 16:30:15 (Libertatea)
Pensiunea secreta: o oaza cu piscina si nisip la doar un pas distanta Pe litoralul romanesc, ascunsa intre Eforie Nord si Eforie Sud, Seascape Villa este o destinatie de neegalat pentru iubitorii de frumusete si lux. Acest colt de rai, o pensiune de inchiriat la mare, imbina armonios confortul modern cu farmecul natural al Marii Negre, oferind o experienta unica de cazare. Lux si rafinament la Marea Neagra […] ...continuare.

Un tanar a murit intr-un accident produs pe DN 65, in judetul Olt

publicat 2024-01-29 16:30:14 (Jurnalul-National)
Un tanar a murit intr-un accident produs pe DN 65, in judetul Olt Un tanar de 22 de ani a murit intr-un accident produs luni pe DN 65, in judetul Olt. ...continuare.

Sanatate, tinerete, frumusete si longevitate, toate in noua editie Longevity

publicat 2024-01-29 16:30:14 (Jurnalul-National)
Sanatate, tinerete, frumusete si longevitate, toate in noua editie Longevity Editia de iarna a revistei Longevity, prima din noul an, isi intampina cititorii cu un editorial care imbogateste spiritual, asa cum o face, in mod inefabil, si anotimpul pe care il parcurgem. Cel mai recent numar Longevity, la fel ca si precedentele, dezvolta in chip atractiv subiecte circumscrise vastului domeniu interdisciplinar al Longevitatii. ...continuare.

Sanatate, tinerete, frumusete si longevitate, toate in noua editie Longevity

publicat 2024-01-29 16:30:14 (Income-Magazine)
Sanatate, tinerete, frumusete si longevitate, toate in noua editie Longevity Editia de iarna a revistei Longevity, prima din noul an, isi intampina cititorii cu un editorial care imbogateste spiritual, asa cum o face, in mod inefabil, si anotimpul pe care il parcurgem. Cel mai recent numar Longevity, la fel ca si precedentele, dezvolta in chip atractiv subiecte circumscrise vastului domeniu interdisciplinar al Longevitatii.  A patra […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.