EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Conferinta anuala a Apple pentru dezvoltatori va avea loc intre 10 si 14 iunie

publicat 2024-03-26 23:00:09 (Money.ro)
Conferinta anuala a Apple pentru dezvoltatori va avea loc intre 10 si 14 iunie La conferinta din acest an, Apple ar putea dezvalui strategia sa in domeniul inteligentei artificiale, mult asteptata, si functiile pentru consumatori.In februarie, directorul general Tim Cook a declarat ca Apple "investeste semnificativ" in AI si a sugerat ca un anunt legat de AI va fi facut "mai tarziu in acest an", despre care multi analisti cred ca va veni la Conferinta Mondiala a Dezvoltatorilor.De obicei, Apple dezvaluie cele mai recente versiuni ale software-ului sau pentru iPhone,... ...continuare.

Trump este pe cale sa se imbogateasca cu 3 miliarde de dolari, dupa ce a fost aprobata scoaterea pe bursa a companiei sale de social media. Problema banilor de care are nevoie fostul presedinte nu este insa rezolvata

publicat 2024-03-22 20:45:34 (Money.ro)
Trump este pe cale sa se imbogateasca cu 3 miliarde de dolari, dupa ce a fost aprobata scoaterea pe bursa a companiei sale de social media. Problema banilor de care are nevoie fostul presedinte nu este insa rezolvata Astfel, fostul presedinte american Donald Trump era vineri cu un pas mai aproape de a avea un castig important de pe urma firmei sale de social media, Truth Social, dupa ce investitorii unei companii de achizitii au aprobat o asociere care valoreaza in prezent aproximativ 5,7 miliarde de dolari.Potrivit unui total preliminar al voturilor anuntat in timpul sedintei, majoritatea actionarilor Digital World Acquisition Corp. au votat in favoarea acordului de fuziune cu Trump Media. Companiile au... ...continuare.

Experimentul inedit al unui vlogger roman. A comparat preturile alimentelor din Olanda cu cele din Romania: "Nu este normal!"

publicat 2024-03-22 12:15:04 (Click)
Experimentul inedit al unui vlogger roman. A comparat preturile alimentelor din Olanda cu cele din Romania: Nu este normal! Un vlogger roman stabilit in Belgia a captat atentia conationalilor prin intermediul unui videoclip recent publicat pe canalul sau de Youtube, in care le arata preturile alimentelor dintr-un Lidl din Olanda. ...continuare.

Un medic roman din Irlanda si-a prezentat fluturasul de salariu. Ce salariu are acum, fata de cat castiga in tara

publicat 2024-03-21 23:00:13 (ProTV)
Un medic roman din Irlanda si-a prezentat fluturasul de salariu. Ce salariu are acum, fata de cat castiga in tara Un medic rezident din Cluj-Napoca a ales sa se mute în Irlanda pentru a-si continua studiile si munci. Paul Oarga povesteste pe canalul sau de YouTube care sunt avantajele si cum a fost primit în strainatate.   ...continuare.

Drog nebun la petrecerile de fite! Un influencer celebru a ajuns dupa gratii

publicat 2024-03-20 13:00:22 (Puterea)
Drog nebun la petrecerile de fite! Un influencer celebru a ajuns dupa gratii Un influencer celebru pe YouTube, care are peste 15 milioane de abonati, a fost retinut dupa ce a furnizat un drog foarte puternic la petrecerile rave pe care le-a organizat. Ultima gaselnita in materie de droguri! Un influencer indian celebru pe YouTube, cu peste 15 milioane de urmaritori, care este si vedeta unui reality show, […]The post Drog nebun la petrecerile de fite! Un influencer celebru a ajuns dupa gratii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Simona Halep, revenire entuziasmanta pe teren, la Miami » Analizam cel mai tari subiecte ale momentului impreuna cu Raul Rusescu

publicat 2024-03-20 09:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Simona Halep, revenire entuziasmanta pe teren, la Miami » Analizam cel mai tari subiecte ale momentului impreuna cu Raul Rusescu Alexandru Barbu revine cu o noua editie GSP Live, astazi, de la 11:00.Invitatul jurnalistului GSP este expertul GSP Live Raul Rusescu. Cei doi vor discuta despre actualitatea din sportul romanesc: meciul pierdut de Simona Halep impotriva Paulei Badosa, situatia la zi din Liga 1.Emisiunea va putea fi urmarita pe canalul de Youtube al GSP, pe pagina de Facebook, precum si pe site-ul www.gsp.ro. ...continuare.

Schimbarea radicala a politicilor Youtube, in era "deepfake". Obligatiile creatorilor nu se aplica animatiilor pentru copii

publicat 2024-03-19 20:45:14 (ProTV)
Schimbarea radicala a politicilor Youtube, in era deepfake. Obligatiile creatorilor nu se aplica animatiilor pentru copii YouTube si-a actualizat regulamentul de publicare în concordanta cu era deepfake. ...continuare.

YouTube obliga creatorii de continut sa declare daca clipurile acestora utilizeaza AI generativ

publicat 2024-03-19 13:00:12 (Go4IT)
YouTube obliga creatorii de continut sa declare daca clipurile acestora utilizeaza AI generativ YouTube impune acum creatorilor de continut sa divulge daca clipurile acestora utilizeaza continut "modificat sau sintetic", categorie care include si secventele generate cu ajutorul rutinelor AI. Principalul scop al acestei initiative este de a informa […]Articolul YouTube obliga creatorii de continut sa declare daca clipurile acestora utilizeaza AI generativ apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Elon Musk sugereaza ca faptul ca foloseste ketamina pe baza de reteta este un lucru bun pentru investitori

publicat 2024-03-19 07:00:10 (Money.ro)
Elon Musk sugereaza ca faptul ca foloseste ketamina pe baza de reteta este un lucru bun pentru investitori Musk, vorbind cu fostul prezentator al CNN Don Lemon, intr-un interviu care a fost postat online luni, a sustinut ca ia "o cantitate mica, o data la doua saptamani", uneori mai rar, pentru a trata ceea ce el a descris drept "valuri chimice" care ii pot provoca depresie."Ketamina este utila pentru a scapa de o stare de spirit negativa", a declarat directorul general al Tesla si SpaceX, pentru Lemon.Musk a fost intrebat de Lemon daca ketamina ar putea fi "o piedica" pentru contractele sale... ...continuare.

Aplicatii care pot fi incercate pentru a reduce dependenta de Instagram, TikTok sau Youtube

publicat 2024-03-18 09:45:18 (ProTV)
Aplicatii care pot fi incercate pentru a reduce dependenta de Instagram, TikTok sau Youtube Folositi telefonul prea multe ore pe zi? Exista câteva solutii care pot fi încercate pentru a reduce dependenta. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.