EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Victorie pentru CFR Cluj, 3-2 cu Rapid, in play-off-ul Superligii Victorie pentru CFR Cluj, 3-2 cu Rapid, in play-off-ul Superligii Nelu Varga a anuntat in direct prima mutare din vara: M-a convins, semnam Nelu Varga a anuntat in direct prima mutare din vara: "M-a convins, semnam" Ursula von der Leyen va cere o concurenta echitabila cu China in timpul intalnirii cu Xi Jiping Ursula von der Leyen va cere o concurenta "echitabila" cu China in timpul intalnirii cu Xi Jiping Autoritatile mexicane au gasit presupusele trupuri a doi australieni si un american disparuti au gasite cu cate un glont in cap Autoritatile mexicane au gasit presupusele trupuri a doi australieni si un american disparuti au gasite cu cate un glont in cap Povestea temutei bande de talhari din Romania anilor '30. Cum au fost prinsi haiducii pe drumul aurului Povestea temutei bande de talhari din Romania anilor '30. Cum au fost prinsi haiducii pe drumul aurului Povestea unei fotografii tulburatoare din vreme de razboi. De ce erau asezati copiii in pozitia de rugaciune Povestea unei fotografii tulburatoare din vreme de razboi. De ce erau asezati copiii "in pozitia de rugaciune" Premisele unei curse spatiale intre puterile lumii. Ce forme ar putea lua batalia pentru dominatia Lunii Premisele unei curse spatiale intre puterile lumii. Ce forme ar putea lua batalia pentru dominatia Lunii Israelul afirma ca nicio presiune nu il va impiedica sa se apere, afirma Netanyahu | VIDEO Israelul afirma ca "nicio presiune" nu il va impiedica sa se apere, afirma Netanyahu | VIDEO Politist de meserie, cantaret in timpul liber. Cum a reusit un tanar maramuresean sa combine cele doua pasiuni Politist de meserie, cantaret in timpul liber. Cum a reusit un tanar maramuresean sa combine cele doua pasiuni Trei soldati israelieni au fost ucisi si un punct de trecere pentru ajutorul umanitar spre Gaza a fost inchis dupa un atac Hamas Trei soldati israelieni au fost ucisi si un punct de trecere pentru ajutorul umanitar spre Gaza a fost inchis dupa un atac Hamas Rusia trece la sabotarea unor obiective militare si economice din Europa Donald Trump compara administratia Joe Biden cu Gestapoul, acuzand instrumentarea politica a justitiei Donald Trump compara administratia Joe Biden cu Gestapoul, acuzand instrumentarea politica a justitiei Compania aeriana Wizz Air, cercetata de Comisia Europeana. Cum erau pacaliti clientii pentru a plati mai mult Compania aeriana Wizz Air, cercetata de Comisia Europeana. Cum erau pacaliti clientii pentru a plati mai mult Greva a jurnalistilor de la televiziunea publica italiana RAI, pentru apararea libertatii in fata ingerintelor politice Greva a jurnalistilor de la televiziunea publica italiana RAI, pentru apararea libertatii in fata "ingerintelor politice" Atacul Rusiei cu drone a lasat temporar regiunea nord-estica Sumi fara energie electrica de Paste Atacul Rusiei cu drone a lasat temporar regiunea nord-estica Sumi fara energie electrica de Paste

Articole

Stiri locale




14 aprilie: ziua in care Rusia a ramas fara crucisatorul Moskva, nava amiral a Flotei Ruse de la Marea Neagra VIDEO

publicat 2024-04-14 00:15:02 (Adevarul)
14 aprilie: ziua in care Rusia a ramas fara crucisatorul Moskva, nava amiral a Flotei Ruse de la Marea Neagra VIDEO La 14 aprilie 1884 a aparut, la Sibiu, publicatia "Tribuna", iar in anul 1932 s-a nascut cantareata americana Loretta Lynn. In aceeasi zi, dar in anul 2021, a murit autorul celei mai mari scheme Ponzi din lume, Bernard Madoff. ...continuare.

Tribuna: o istorie culturala inaltatoare la 140 de ani de la fondare

publicat 2024-04-13 18:45:20 (Jurnalul-National)
Tribuna: o istorie culturala inaltatoare la 140 de ani de la fondare La celebrarea celor 140 de ani de excelenta culturala, revista Tribuna ii invita pe pasionatii de arta, literatura si cultura din intreaga lume sa exploreze patrimoniul sau impresionant, incepand de la fondarea sa de catre Ioan Slavici pe 14 aprilie 1884, la Sibiu, si sa fie parte a unei traditii indelungate de promovare a culturii autentice si a valorilor romanesti si transilvanene. ...continuare.

Alexandru Rafila, despre situatia de la Spitalul Pantelimon: Nu e vorba de 19, ci de 17 cazuri de decese in decurs de 4 zile

publicat 2024-04-13 13:16:27 (ProTV)
Alexandru Rafila, despre situatia de la Spitalul Pantelimon: Nu e vorba de 19, ci de 17 cazuri de decese in decurs de 4 zile Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, afirma, în legatura cu acuzatiile privind decesele unor pacienti de la Spitalul ”Sf. Pantelimon”, ca nu a cunoscut deocamdata persoana care a facut reclamatia, dar ca va exista si o discutie cu aceasta. ...continuare.

Rafila: Nu am reusit sa cunoastem asistenta care a semnalat cele 17 decese de la Spitalul Sf. Pantelimon. Majoritatea pacientilor aveau peste 85 de ani

publicat 2024-04-13 13:15:42 (Libertatea)
Rafila: Nu am reusit sa cunoastem asistenta care a semnalat cele 17 decese de la Spitalul Sf. Pantelimon. Majoritatea pacientilor aveau peste 85 de ani Ministrul sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat la emisiunea Insider politic difuzata, sambata, la Prima TV, ca va exista o discutie cu asistenta care a acuzat ca 17 pacienti de la Spitalul Sf. Pantelimon au murit in patru zile din cauza administrarii incorecte a unei substante, insa, spune ministrul, persoana nu este cunoscuta deocamdata, relateaza News.ro. […] ...continuare.

Cheia anchetei din cazul celor 17 decese de la Spitalul Sf. Pantelimon. Ce este noradrenalina si cum se poate verifica daca a fost folosita corect

publicat 2024-04-13 09:45:16 (Libertatea)
Cheia anchetei din cazul celor 17 decese de la Spitalul Sf. Pantelimon. Ce este noradrenalina si cum se poate verifica daca a fost folosita corect Fostul presedinte al Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva, in prezent prim-vicepresedinte, medicul Dorel Sandesc a explicat pentru Libertatea ce este noradrenalina, medicamentul administrat pacientilor de la Spitalul Sfantul Pantelimon, cum trebuie calculate dozele si ce verificari se realizeaza in astfel de cazuri pentru a verifica daca tratamentul a fost aplicat corespunzator. Dorel Sandesc, […] ...continuare.

Managerul Spitalului Sf. Pantelimon: "Aceste decese nu puteau fi evitate". Ce spune Colegiul Medicilor

publicat 2024-04-12 20:00:03 (Adevarul)
Managerul Spitalului Sf. Pantelimon: Aceste decese nu puteau fi evitate. Ce spune Colegiul Medicilor Bogdan Socea, managerul Spitalului 'Sfantul Pantelimon', a transmis ca din analiza preliminara nu au fost gasite date care sa sugereze o viciere a tratamentului in sectia de terapie intensiva, raportul urmand sa fie finalizat miercuri. ...continuare.

Rafila da de inteles ca acuzatiile de la Spitalul Sf. Pantelimon sunt cauzate de o rafuiala interna: "Nu ne reglam problemele de natura personala pe spatele pacientilor"

publicat 2024-04-12 17:15:15 (Libertatea)
Rafila da de inteles ca acuzatiile de la Spitalul Sf. Pantelimon sunt cauzate de o rafuiala interna: Nu ne reglam problemele de natura personala pe spatele pacientilor Investigatia de la Spitalul „Sfantul Pantelimon“ in cazul celor 17 decese suspecte va continua, iar saptamana viitoare ar putea veni primele concluzii ale Corpului de Control al Ministerului Sanatatii si de la comisia unitatii spitalicesti, a anuntat vineri, 13 aprilie, ministrul de resort, Alexandru Rafila, care a precizat, despre plangerile facute de fosta sefa a […] ...continuare.

Managerul de la Sf. Pantelimon, mai preocupat sa afle "turnatorul", decat adevarul celor 20 de decese

publicat 2024-04-12 16:45:15 (Puterea)
Managerul de la Sf. Pantelimon, mai preocupat sa afle turnatorul, decat adevarul celor 20 de decese Managerul Spitalului de Urgenta Sf. Pantelimon inca mai cauta sursa care a transmis presei informatiile legate de cele 20 de decese misterioase. Adevarul treneaza insa. Managerul de la Sf. Pantelimon, Bogdan Socea, a avut o iesire virulenta la adresa fostei sefe a sectiei de ATI, pe care a acuzat-o ca ea ar fi sursa care […]The post Managerul de la Sf. Pantelimon, mai preocupat sa afle "turnatorul", decat adevarul celor 20 de decese appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Familiile pacientilor decedati de la spitalul Pantelimon isi plang mortii: "L-am adus luni si a murit joi". Reactia ministrului Sanatatii despre posibilitatea unei minti criminale

publicat 2024-04-12 15:30:06 (Click)
Familiile pacientilor decedati de la spitalul Pantelimon isi plang mortii: L-am adus luni si a murit joi. Reactia ministrului Sanatatii despre posibilitatea unei minti criminale Astazi, la Spitalul Sfantul Pantelimon din Bucuresti, ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat ca pana in prezent nu exista date care sa sustina acuzatiile formulate, dar ca investigatiile continua sa avanseze. "Cele 17 decese sunt cu adevarat regretabile", a adaugat ministrul. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.