EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




A inhatat colacul de salvare: Dinamo a invins UTA. Lucescu, numai cuvinte de lauda

publicat 2024-03-10 12:45:03 (Click)
A inhatat colacul de salvare: Dinamo a invins UTA. Lucescu, numai cuvinte de lauda Dinamo a invins UTA Arad si s-a ridicat deasupra ultimelor doua locuri. ...continuare.

O echipa de traditie din Superliga doreste sa amane sosirea lui Rares Pop la Rapid: "Incercam!"

publicat 2024-03-09 20:00:14 (Gazeta-Sporturilor)
O echipa de traditie din Superliga doreste sa amane sosirea lui Rares Pop la Rapid: Incercam! Alexandru Meszar, conducatorul ocupantei locului 9 din Superliga, UTA, isi doreste sa il pastreze pe Rares Pop (18 ani) sub forma de imprumut de la Rapid si pentru sezonul urmator.Oficialul "Batranei Doamne" a punctat, in acest sens, ca Rapid poate pierde bani daca Pop va evolua in Giulesti mai putin decat o facea la Arad, deoarece acest fapt ii va incetini progresul. ... ...continuare.

Scandalul care a zguduit Romania. Personajul important care a cheltuit banii orfanilor pe prostituate

publicat 2024-03-09 17:30:04 (Click)
Scandalul care a zguduit Romania. Personajul important care a cheltuit banii orfanilor pe prostituate Povestile vechi arata ca bani pentru prostitutie s-au oferit dintotdeauna. In anul 1898, un scandal zguduia orasul Arad. Presa de la acea vreme scria ca un casier, pe nume Krivány János, a strans banii unor copii de la orfelinat, iar apoi a fugit cu ei. I-ar fi cheltuit pe prostituate si lasa sa se ...continuare.

Amenzi de circa 80.000 de lei dupa incidentele de la meciul Dinamo - UTA Arad

publicat 2024-03-09 14:45:09 (Jurnalul-National)
Amenzi de circa 80.000 de lei dupa incidentele de la meciul Dinamo - UTA Arad Amenzi de peste 80.000 de lei au dat jandarmii dupa incidentele de la meciul Dinamo - UTA Arad. Suporterii s-au batut pe strazile din jurul Stadionului Arcul de Triumf. ...continuare.

Alin Petrache, reactie plina de dispret dupa incidentele de la Dinamo - UTA: "Acest stadion nu a fost facut pentru fotbal! Pagubele nu mai pot fi remediate"

publicat 2024-03-09 14:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Alin Petrache, reactie plina de dispret dupa incidentele de la Dinamo - UTA: Acest stadion nu a fost facut pentru fotbal! Pagubele nu mai pot fi remediate Alin Petrache (47 de ani), presedintele Federatiei Romane de Rugby, a transmis un mesaj dur dupa incidentele de la partida Dinamo - UTA Arad, din etapa #30 a Superligii.Suporterii "cainilor" au patruns pe teren, s-au batut cu cei de la UTA Arad & CSA Steaua si au aruncat cu materiale pirotehnice pe teren. Gazonul s-a deteriorat atat de mult, incat ar trebui schimbat in totalitate pentru ca suprafata respectiva sa revina la normal. ... ...continuare.

Amenzi de peste 80.000 de lei dupa incidentele de la meciul Dinamo - UTA Arad

publicat 2024-03-09 12:15:22 (Mediafax)
Amenzi de peste 80.000 de lei dupa incidentele de la meciul Dinamo - UTA Arad Conform Jandarmeriei Bucuresti, au fost constatate si intocmite doua acte de sesizare pentru materiale explozive. ...continuare.

Andrei Nicolescu ironizeaza ultrasii de la CSA Steaua: "Nu au unde sa se bucure si distrug alte evenimente"

publicat 2024-03-09 12:15:13 (Gazeta-Sporturilor)
Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a comentat incidentele de la partida cu UTA Arad (1-0) si da vina pe CSA Steaua.Inainte de meciul de pe "Arcul de Triumf", fanii lui Dinamo s-au batut, atat in fata arenei, cat si pe stadion, cu rivalii de la CSA Steaua, care sunt infratiti cu cei de la UTA.Iar Andrei Nicolescu a comentat incidentele violente si ii acuza pe "militari", pe care i-a si ironizat. ... ...continuare.

Fundasul campioanei, fascinat de bataia de la Dinamo - UTA » Postarea care spune totul

publicat 2024-03-09 11:45:11 (Gazeta-Sporturilor)
Fundasul campioanei, fascinat de bataia de la Dinamo - UTA » Postarea care spune totul Ultrasii lui Dinamo si cei ai Stelei s-au batut inaintea partidei pe care "cainii" au castigat-o in fata celor de la UTA Arad, scor 1-0, in etapa #30 din Superliga, iar evenimentul a fost savurat chiar de un fost jucator dinamovist.Mihai Popescu (30 de ani), fundasul campioanei Romaniei, Farul Constanta, a avut o postare in legatura cu aceste incidente. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.