EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Wines of Romania: Industria viticola romaneasca s-a dezvoltat in 2023

publicat 2024-02-15 21:15:03 (Bursa)
Wines of Romania: Industria viticola romaneasca s-a dezvoltat in 2023 Industria viticola din Romania isi continua ascensiunea, peste 50 de crame noi fiind autorizate in ultimele 10 luni, arata datele ONVPV, analizate de Wines of Romania ...continuare.

BERD: Ajutorul acordat de UE Ucrainei a depasit Planul Marshall

publicat 2024-02-15 20:45:04 (Bursa)
BERD: Ajutorul acordat de UE Ucrainei a depasit Planul Marshall Ajutorul acordat Ucrainei de catre Uniunea Europeana (UE) a depasit Planul Marshall de reconstructie a Europei dupa al Doilea Razboi Mondial, anunta directoarea Bancii Europene de Reconstructie si Dezvoltare (BERD) Odile Renaud-Basso ...continuare.

La un an de la cutremurele din Gorj, multe dintre cladirile publice avariate sunt la un pas sa se prabuseasca | 15 milioane de euro sunt blocati pentru ca autoritatile se incurca in proceduri

publicat 2024-02-15 19:45:10 (Antena3)
La un an de la cutremurele din Gorj, multe dintre cladirile publice avariate sunt la un pas sa se prabuseasca | 15 milioane de euro sunt blocati pentru ca autoritatile se incurca in proceduri La mai bine de un an de la cutremurul de 5,7 grade pe scara Richter care a zguduit Oltenia, peisajul din Targu Jiu este acelasi. Zeci de cladiri sunt la un pas sa se prabuseasca. ...continuare.

Un tanar si-a abandonat masina pe malul Oltului si s-a aruncat in rau. Se incearca resuscitarea lui VIDEO

publicat 2024-02-15 19:45:04 (Adevarul)
Un tanar si-a abandonat masina pe malul Oltului si s-a aruncat in rau. Se incearca resuscitarea lui VIDEO Mai multe echipaje de interventie actioneaza la marginea municipiului Slatina, judetul Olt, pentru salvarea unui tanar care s-a aruncat in apele raului Olt. Trupul tanarului a fost adus la mal si se fac manevre de resuscitare. ...continuare.

Nuclearelectrica a semnat un Memorandum cu SACE si Ansaldo Nucleare pentru dezvoltarea si finantarea proiectelor strategice privind unitatile centralei Cernavoda

publicat 2024-02-15 19:30:05 (Bursa)
Nuclearelectrica a semnat un Memorandum cu SACE si Ansaldo Nucleare pentru dezvoltarea si finantarea  proiectelor strategice privind unitatile centralei Cernavoda Nuclearelectrica anunta ca a semnat astazi, la Roma, in prezenta ministrului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Stefan-Radu Oprea, si a ministrului pentru Intreprinderi si Made in Italy, Adolfo Urso, un Memorandum de Intelegere cu SACE si Ansaldo Nucleare pentru a avansa dezvoltarea si finantarea retehnologizarii Unitatii 1 CNE Cernavoda si Unitatilor 3 si 4 CNE Cernavoda, doua dintre proiectele strategice ale Nuclearelectrica cu impact semnificativ asupra securitatii energetice,... ...continuare.

PNL OLT pierde teren in fata PSD. Alesii locali migreaza la PSD

publicat 2024-02-15 19:15:15 (Puterea)
PNL Olt primeste o noua lovitura! Un nou lot de primari, viceprimari si consilieri locali au parasit PNL si PRO Romania pentru a se alatura PSD. Alesii locali motiveaza gestul facut si sustin ca sunt nemultimiti de "stilul de lucru bazat pe scandal al PNL Olt si de oportunismul sadea al unor politicieni". In total, doi […]The post PNL OLT pierde teren in fata PSD. Alesii locali migreaza la PSD appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

"Tunarul" din Banie a dat primele declaratii in tricoul Universitatii Craiova: "Transferul meu a fost un lucru de ultim moment"

publicat 2024-02-15 19:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Tunarul din Banie a dat primele declaratii in tricoul Universitatii Craiova: Transferul meu a fost un lucru de ultim moment Universitatea Craiova l-a prezentat oficial pe Jalen Blesa, 23 de ani, transferat de la FC Prishtina. Atacantul spaniol a explicat de ce a ales mutarea in Superliga. Universitatea Craiova rezolvase de luni venirea lui Jalen Blesa, dar nu a apucat sa inregistreze actele inainte de inchiderea ferestrei de mercato. Oltenii au primit o aprobare speciala din partea FIFA, iar atacantul spaniol s-a alaturat deja lotului pregatit de Ivaylo Petev. ... ...continuare.

Ministerul Mediului: Peste 2 milioane de ambalaje au fost returnate de consumatori, in luna ianuarie, prin intermediul Sistemului de Garantie Returnare

publicat 2024-02-15 19:00:18 (Money.ro)
Ministerul Mediului: Peste 2 milioane de ambalaje au fost returnate de consumatori, in luna ianuarie, prin intermediul Sistemului de Garantie Returnare "Peste 2 milioane de ambalaje au fost returnate de consumatori, in luna ianuarie, prin intermediul Sistemului de Garantie Returnare. In prima luna de functionare - decembrie 2023 - producatorii si importatorii de bauturi au pus pe piata aproximativ 45 de milioane de ambalaje cu marca SGR. In luna ianuarie, numarul acestora a crescut la circa 180 milioane ambalaje", anunta, joi, Ministerul Mediului.Ministrul Mircea Feche apreciaza ca sistemul este inca la un nivel incipient."La mai putin de... ...continuare.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Greenvolt Energias Renovaveis de catre GVK Omega SGPS Unipessaol Lda

publicat 2024-02-15 19:00:17 (Money.ro)
Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Greenvolt Energias Renovaveis de catre GVK Omega SGPS Unipessaol Lda "Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care GVK Omega SGPS Unipessaol Lda intentioneaza sa preia Greenvolt Energias Renovaveis S.A. si filialele acesteia", anunta autoritatea de concurenta.GVK Omega SGPS Unipessaol Lda, vehicul investitional special infiintat pentru aceasta tranzactie, este detinut de fonduri de investitii, vehicule si/sau conturi asistate si administrate de diverse filiale ale KKR & Co. Inc..KKR & Co. Inc. este o companie de investitii, care... ...continuare.

Coreea de Sud a inventat ,,orezul carnos". Ce beneficii are pentru om si mediu

publicat 2024-02-15 19:00:17 (Mediafax)
Coreea de Sud a inventat ,,orezul carnos. Ce beneficii are pentru om si mediu Echipa care a pus la cale acest experiment au argumentat ca au ales orezul ca ,,gazda" deoarece structura sa poroasa imita mediul tridimensional din animale de care celulele au nevoie pentru a se dezvolta. Apoi, acestia au adaugat celule de muschi si de grasime de vaca si au lasat totul sa se cultive intr-o placa Petri timp de 9-11 zile, inainte de a recolta produsul final sub forma unui "orez de vita cultivat celular". Pentru a se fixa totul, boabele au fost acoperite cu gelatina de peste,... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.