EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 Pag. urm. »

Claudiu Cazacu, XTB: 'Companiile de AI vor sume spectaculoase pentru dezvoltarea tehnologiei'

publicat 2024-02-21 13:30:07 (Bursa)
Claudiu Cazacu, XTB: 'Companiile de AI vor sume spectaculoase pentru dezvoltarea tehnologiei' Pentru a intelege progresul din segmentul AI, este de ajuns sa privim in urma cu cativa ani si sa observam ca dialogul cu un sistem, abilitatea de a genera imagini si videoclipuri, de a rezuma un text, demonstrand intelegerea sa erau aptitudini abia schitate sau chiar inexistente. ...continuare.

De la entuziasm la dezamagire: Utilizatorii Apple Vision Pro revoltati de efectele adverse

publicat 2024-02-15 22:00:19 (Mediafax)
De la entuziasm la dezamagire: Utilizatorii Apple Vision Pro revoltati de efectele adverse Utilizatorii Apple Vision Pro returneaza castile de 3.500 de dolari, spunand ca provoaca dureri de cap extreme si rau de miscare, scrie New York Post. ...continuare.

Google aloca 25 de milioane de euro pentru educarea europenilor in folosirea inteligentei artificiale

publicat 2024-02-13 08:00:11 (Money.ro)
Google aloca 25 de milioane de euro pentru educarea europenilor in folosirea inteligentei artificiale Anuntand finantarea luni, gigantul tehnologic a declarat ca a deschis depunerea de cereri pentru intreprinderile sociale si organizatiile nonprofit care ar putea sa il ajute sa ajunga la cei mai probabil sa beneficieze de formare.Google va conduce, de asemenea, o serie de "academii de crestere", pentru a sprijini companiile care utilizeaza AI sa se dezvolte, si si-a extins cursurile de formare online gratuite in 18 limbi."Cercetarile arata ca beneficiile inteligentei artificiale ar putea... ...continuare.

Apple vrea sa produca modele de iPhone-uri care se pliaza

publicat 2024-02-07 18:30:14 (Mediafax)
Apple vrea sa produca modele de iPhone-uri care se pliaza iPhone-urile pliabile sunt in faza initiala de dezvoltare si nu se afla in planurile de productie in masa ale companiei pentru 2024 sau 2025, potrivit raportului. ...continuare.

Big Tech isi mareste profiturile substantial printr-o simpla modificare contabila: Microsoft, Google, Meta si Amazon au adaugat aproape 10 miliarde de dolari la profiturile lor in ultimii doi ani dupa ce au crescut estimarea duratei de viata a serverlor

publicat 2024-02-05 08:15:27 (Ziarul-Financiar)
Big Tech isi mareste profiturile substantial printr-o simpla modificare contabila: Microsoft, Google, Meta si Amazon au adaugat aproape 10 miliarde de dolari la profiturile lor in ultimii doi ani dupa ce au crescut estimarea duratei de viata a serverlor Autor: Stefan Stan Microsoft, Google, Meta si Amazon au adaugat aproape 10 miliarde de dolari la profiturile lor in ultimii doi ani prin prelungirea duratei estimate de viata a serverelor lor, o schimbare contabila care va ajuta la atenuarea costurilor viitoare, cum ar fi dezvoltarea inteligentei artificiale generative, scrie FT. ...continuare.

ZF IT Generation. Cosmin Gheorghila, fondator al Erda - copilot AI pentru agentii de relatii cu clientii: "Avem nevoie de o finantare de 200.000 de euro. Anul acesta vizam clienti din zona fintech si tintim venituri de 50.000 de euro"

publicat 2024-01-31 08:15:22 (Ziarul-Financiar)
ZF IT Generation. Cosmin Gheorghila, fondator al Erda - copilot AI pentru agentii de relatii cu clientii: Avem nevoie de o finantare de 200.000 de euro. Anul acesta vizam clienti din zona fintech si tintim venituri de 50.000 de euro Erda, start-up local care dezvolta o solutie software bazata pe tehnologia inteligentei artificiale (AI) care functioneaza ca un copilot pentru agentii din departamentele de relatii cu clientii ale companiilor, si-a propus ca la finalul acestui an sa ajunga la venituri anuale recurente de circa 50.000 de euro, clientii vizati in prima faza fiind cei din zona fintech. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.