EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Primele aeronave F-16 achizitionate din Norvegia au aterizat vineri la Campia Turzii

publicat 2024-04-19 14:45:18 (Ziarul-Financiar)
Primele aeronave F-16 achizitionate din Norvegia au aterizat vineri la Campia Turzii Autor: Cosmin Pirv Primele trei aeronave F-16 Fighting Falcon achizitionate de Romania din Norvegia au aterizat vineri in Baza 71 Aeriana "General Emanoil Ionescu", de la Campia Turzii, in vederea dotarii Escadrilei 48 Vanatoare, a anuntat Ministerul Apararii Nationale (MApN). ...continuare.

Primele trei avioane F-16 achizitionate din Norvegia au aterizat la Campia Turzii

publicat 2024-04-19 14:30:03 (Antena3)
Primele trei avioane F-16 achizitionate din Norvegia au aterizat la Campia Turzii Primele trei avioaneĀ F-16 Fighting Falcon achizitionate de Romania din Norvegia au aterizat astazi in Baza 71 Aeriana "General Emanoil Ionescu", de la Campia Turzii, in vederea dotarii Escadrilei 48 Vanatoare, a anuntat Ministerul Apararii Nationale (MApN). ...continuare.

Exercitii de tir cu arcul, vaslit si tiroliana, organizate de MApN de Ziua Fortelor Terestre Romane

publicat 2024-04-19 10:00:11 (Mediafax)
Exercitii de tir cu arcul, vaslit si tiroliana, organizate de MApN de Ziua Fortelor Terestre Romane "Sarbatorirea, in data de 23 aprilie, a Zilei Fortelor Terestre Romane - zi de praznuire a Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, Purtatorul de Biruinta - Patronul spiritual al militarilor din Fortele Terestre, reprezinta un eveniment marcant in cadrul evocarii traditiilor Armatei Romaniei. In acest context aniversar, Statul Major al Fortelor Terestre, marile unitati si unitatile din subordine aflate in municipiile resedinta de judet din intreaga tara, organizeaza, in perioada urmatoare, impreuna... ...continuare.

Militari din fortele terestre, aeriene si navale, exercitiu de instructie in judetul Tulcea

publicat 2024-04-18 16:15:11 (Mediafax)
Militari din fortele terestre, aeriene si navale, exercitiu de instructie in judetul Tulcea Potrivit MApN, sub coordonarea Comandamentului Fortelor Intrunite, aproximativ 40 de militari din Fortele Terestre, Fortele Aeriene si Fortele Navale desfasoara, incepand de joi, un exercitiu intrunit cu termen scurt de notificare, in judetul Tulcea. ...continuare.

Mama care si-ar fi batut crunt bebelusul de doar doua luni, angajata in MApN, a fost arestata preventiv

publicat 2024-04-18 10:30:04 (Antena3)
Mama care si-ar fi batut crunt bebelusul de doar doua luni, angajata in MApN, a fost arestata preventiv O femeie, angajata in MApN, a fost arestata preventiv pentru ca si-ar fi batut crunt copilul de doar doua luni. Bebelusul a ajuns la spital la un pas de coma, iar medicii au stabilit ca are nevoie de 50 de zile de spitalizare. ...continuare.

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon ale Olandei au aterizat la Fetesti. Ce misiune au

publicat 2024-04-17 17:15:23 (Libertatea)
Trei aeronave F-16 Fighting Falcon ale Olandei au aterizat la Fetesti. Ce misiune au Trei aeronave F-16 Fighting Falcon ale Fortelor Aeriene Regale Olandeze au aterizat miercuri, 17 aprilie, la Baza 86 Aeriana „Locotenent aviator Gheorghe Mociornita” de la Borcea, a transmis MApN. Ele vor fi folosite exclusiv pentru instruirea pilotilor F-16 din diverse tari membre ale NATO si partenere. „Centrul european de instruire F-16 reprezinta un hub international […] ...continuare.

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon ale Fortelor Aeriene Regale Olandeze au aterizat la Fetesti | VIDEO

publicat 2024-04-17 16:30:16 (ProTV)
Trei aeronave F-16 Fighting Falcon ale Fortelor Aeriene Regale Olandeze au aterizat la Fetesti | VIDEO Trei aeronave F-16 Fighting Falcon ale Fortelor Aeriene Regale Olandeze, care vor fi puse la dispozitia Centrului european de instruire F-16, au aterizat, miercuri, la Baza 86 Aeriana de la Borcea, anunta MApN.     ...continuare.

Onorurile militare de la inmormantarea interlopului Costel Corduneanu. Precizari de la MAI si MApN

publicat 2024-04-17 15:30:03 (Adevarul)
Onorurile militare de la inmormantarea interlopului Costel Corduneanu. Precizari de la MAI si MApN Costel Corduneanu, unul dintre cei mai importanti capi ai lumii interlope din Romania, a decedat, la varsta de 54 de ani, intr-un spital din Targu Mures, unde era internat de mai multe zile. ...continuare.

Drone observate de militarii Bazei Aeriene 57 Mihail Kogalniceanu in apropierea aeroportului | MApN a sesizat Parchetul Militar

publicat 2024-04-16 17:30:04 (Antena3)
Drone observate de militarii Bazei Aeriene 57 Mihail Kogalniceanu in apropierea aeroportului | MApN a sesizat Parchetul Militar Ministerul Apararii a sesizat Parchetul Militar, dupa ce militarii Bazei Aeriene 57 Mihail Kogalniceanu au observat drone in apropierea aeroportului. ...continuare.

Drone observate de militarii Bazei Aeriene Mihail Kogalniceanu in apropierea aeroportului din Constanta: "Au fost aplicate contramasuri de tip razboi electronic"

publicat 2024-04-16 17:15:12 (Libertatea)
Drone observate de militarii Bazei Aeriene Mihail Kogalniceanu in apropierea aeroportului din Constanta: Au fost aplicate contramasuri de tip razboi electronic Mai multe drone au fost observate de militarii Bazei Aeriene 57 Mihail Kogalniceanu, in cursul noptii de luni spre marti, 16 aprilie, in apropierea Aeroportului Mihail Kogalniceanu. „Erau probabil de tip comercial si au evoluat cu viteze mici si la inaltimi reduse”, au declarat, pentru agentia News.ro, reprezentantii MApN, care au precizat ca a fost […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.