EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Madalina si Emi de la Noapte Tarziu, detalii din culisele Power Couple Romania: "Cum ai pus colanti pe ea si un ham, o ia razna"

publicat 2024-01-15 16:15:02 (Antena-1)
Madalina si Emi de la Noapte Tarziu, detalii din culisele Power Couple Romania: Cum ai pus colanti pe ea si un ham, o ia razna Madalina si Emil Popescu ofera detalii din culisele celei mai incitante competitii a cuplurilor, Power Couple Romania - La bine si la greu, in exclusivitate la Super Neatza cu Razvan si Dani. ...continuare.

O femeie de 80 de ani din Bacau a sunat la Politie ca sa ii fie aduse medicamentele de la farmacie. Ce raspuns au dat politistii

publicat 2024-01-15 16:00:02 (Antena-1)
O femeie de 80 de ani din Bacau a sunat la Politie ca sa ii fie aduse medicamentele de la farmacie. Ce raspuns au dat politistii O femeie in varsta de 80 de ani a sunat la Politie si a rugat sa i se aduca medicamentele, iar politistii au avut o reactie ce i-a surprins pe multi. ...continuare.

Cum a filmat-o Tavi Clonda pe Gabriela Cristea cand s-au intors din Maldive: "Nici nu s-a cojit bine si s-a pus sa faca ciorbita"

publicat 2024-01-15 16:00:02 (Antena-1)
Cum a filmat-o Tavi Clonda pe Gabriela Cristea cand s-au intors din Maldive: Nici nu s-a cojit bine si s-a pus sa faca ciorbita Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au intors din Maldive si si-au reluat activitatile zilnice. La cateva ore de la intoarcera din vacanta, cantaretul si-a filmat sotia gatind. ...continuare.

Are 21 de ani si castiga 460.000 lei la o slujba pe care nu o vrea nimeni. Se lauda si cu un concediu de patru luni pe an

publicat 2024-01-15 16:00:02 (Antena-1)
Are 21 de ani si castiga 460.000 lei la o slujba pe care nu o vrea nimeni. Se lauda si cu un concediu de patru luni pe an Taleah Jayne are 21 de ani si marturiseste ca nu se astepta sa sa castige atat de mult la o varsta asa de frageda. Iata cu ce se ocupa! ...continuare.

Ambulanta cu care ar fi fost dus Mario Iorgulescu la aeroport ar fi de stat. Cum a fost inscenata fuga fiului presedintelui LPF

publicat 2024-01-15 16:00:02 (Antena-1)
Ambulanta cu care ar fi fost dus Mario Iorgulescu la aeroport ar fi de stat. Cum a fost inscenata fuga fiului presedintelui LPF Mario Iorgulescu ramane in Italia, autoritatile romane fiind la a treia incercare de a-l aduce in tara. In tot acest timp ies la iveala noi informatii despre cum a reusit sa paraseasca Romania dupa teribilul accident. ...continuare.

Carmen de la Salciua, mamica. Ce sex isi doreste sa aiba viitorul bebelus, daca va ramane insarcinata

publicat 2024-01-15 15:15:03 (Antena-1)
Carmen de la Salciua, mamica. Ce sex isi doreste sa aiba viitorul bebelus, daca va ramane insarcinata Carmen de la Salciua a dezvaluit faptul ca este pregatita sa devina mama, acest lucru fiind una dintre cele mai mari dorinte pentru anul 2024. Artista a spus si ce sex isi doreste sa aiba bebelusul. Iata ce a povestit Camern de la Salciua despre o posibila sarcina. ...continuare.

Ce a postat iubita lui Radu Dragusin cand fotbalistul a debutat la Tottenham. Ioana Stan nu s-a aflat in tribune

publicat 2024-01-15 14:30:03 (Antena-1)
Ce a postat iubita lui Radu Dragusin cand fotbalistul a debutat la Tottenham. Ioana Stan nu s-a aflat in tribune Radu Dragusin a debutat la Tottenham, iar iubita sa l-a sustinut din fata televizorului. Ioana Stan i-a transmis un mesaj superb fotbalistului. ...continuare.

(P) Tricouri si topuri care se asorteaza cu orice. Piesa esentiala pentru garderoba feminina care ar trebui sa fie in garderoba ta

publicat 2024-01-15 14:00:02 (Antena-1)
(P) Tricouri si topuri care se asorteaza cu orice. Piesa esentiala pentru garderoba feminina care ar trebui sa fie in garderoba ta In universul modei, exista cateva piese cheie care rezista trecerii timpului, fiind disponibile intr-o varietate de stiluri potrivite pentru diverse ocazii si contexte. Tricourile si topurile reprezinta doua dintre aceste elemente versatile, esentiale in garderoba oricarei femei. ...continuare.

Cea mai periculoasa pasare din lume a fost zarita in Bucuresti. Creatura rar intalnita a fost fotografiata

publicat 2024-01-15 13:45:02 (Antena-1)
Cea mai periculoasa pasare din lume a fost zarita in Bucuresti. Creatura rar intalnita a fost fotografiata Oamenii au fost foarte surprinsi sa observe pe cerul Bucurestiului cea mai periculoasa pasare din lume. Acestia au fotografiat momentul rar. ...continuare.

Emi (Noaptea Tarziu), despre sotia lui, Madalina, la probele dificile de la Power Couple Romania: "Am fost uluit de curajul ei"

publicat 2024-01-15 13:00:04 (Antena-1)
Emi (Noaptea Tarziu), despre sotia lui, Madalina, la probele dificile de la  Power Couple Romania: Am fost uluit de curajul ei Power Couple Romania - La bine si la greu, show-ul care redefineste relatia de cuplu, va avea premiera la Antena 1 pe 5 februarie, emisiunea fiind difuzata luni, marti si miercuri, de la 20:30. Competitia prezentata de Dani Otil aliniaza la start 9 cupluri de vedete pregatite sa treaca prin situatii limita si probe spectaculoase pentru a obtine titlul de primul Power Couple din Romania, dar si premiul cel mare, care poate ajunge pana la 50.000 de euro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.