EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Miros isuportabil intr-un oras important din Romania. Garda de Mediu intervine dupa aproape o luna de la debutul problemei

publicat 2024-03-28 13:30:36 (Click)
Miros isuportabil intr-un oras important din Romania. Garda de Mediu intervine dupa aproape o luna de la debutul problemei La finele lunii februarie, un miros puternic si insuportabil a cuprins orasul Arad din vestul tarii, perturband viata cotidiana a locuitorilor si declansand numeroase plangeri la autoritati. ...continuare.

Prima decizie luata de UTA dupa suspendare » Anunt din interior: "Cei imbracati in negru au facut doar scandaluri"

publicat 2024-03-28 12:30:44 (Gazeta-Sporturilor)
Prima decizie luata de UTA dupa suspendare » Anunt din interior: Cei imbracati in negru au facut doar scandaluri UTA Arad a primit aceeasi sanctiune precum Dinamo, dupa incidentele de la meciul de pe "Arcul de Triumf". Aradenii nu vor juca cu spectatori pe teren propriu in urmatoarele patru etape, iar presedintele Alexandru Meszar, a oferit prima reactie dupa aceasta decizie a Comisiei de Disciplina.Meszar a precizat faptul ca UTA va face recurs la aceasta decizie, tinand cont de faptul ca publicul aradean ar avea de suferit din cauza unui grup de ultrasi. ... ...continuare.

Cristi Bobar, invitatul zilei la GSP Live. Urmareste emisiunea AICI

publicat 2024-03-28 09:45:49 (Gazeta-Sporturilor)
Cristi Bobar, invitatul zilei la GSP Live. Urmareste emisiunea AICI Alexandru Barbu revine cu o noua editie GSP Live, astazi, de la 11:00.Prezent in studioul GSP Live este Cristi Bobar, presedintele celor de la CSM Resita, fost oficial si la Dinamo. Vom afla planurile echipei din Liga 2 pentru sezonul viitor, ce parere are despre situatia de la fosta sa echipa, Dinamo, care tocmai a primit o suspendare de 4 etape cu portile inchise pentru incidentele din meciul cu UTA Arad, din ultima etapa a sezonului regulat, dar si ce parere are despre ... ...continuare.

Florin Prunea are solutia pentru reducerea incidentelor de pe stadioane: "FRF si LPF sa faca asta de urgenta"

publicat 2024-03-28 09:15:14 (Gazeta-Sporturilor)
Florin Prunea are solutia pentru reducerea incidentelor de pe stadioane: FRF si LPF sa faca asta de urgenta Florin Prunea (55 de ani), fostul international, a fost prezent miercuri seara, in sala de evenimente Le Chateau din Bucuresti, acolo unde a avut loc prima editie a galei Sport Business Awards, eveniment la care au participat si alte nume importante din fotbalul romanesc. Fostul portar a vorbit si despre Dinamo, care a primit 4 etape de suspendare dupa incidentele de la meciul cu UTA Arad. ... ...continuare.

Ionut Lupescu, dupa suspendarea primita de Dinamo: "Sunt de acord ca trebuie toleranta 0, dar.." + a anuntat cum se va numi noul stadion

publicat 2024-03-28 08:45:22 (Gazeta-Sporturilor)
Ionut Lupescu, dupa suspendarea primita de Dinamo: Sunt de acord ca trebuie toleranta 0, dar.. + a anuntat cum se va numi noul stadion Ionut Lupescu (55 de ani), legenda dinamovista, a oferit prima reactie dupa ce "cainii" au primit 4 etape de suspendare si nu vor mai evolua pe teren propriu cu spectatori pana la finalul sezonului. "Kaiserul" a oferit si un indiciu important in legatura cu denumirea noului stadion Dinamo.Dupa incidentele de la meciul cu UTA Arad, Dinamo a fost aspru sanctionata de Comisia de Disciplina, iar Lupescu considera faptul ca s-a luat o decizie proasta si neinspirata. ... ...continuare.

Mihai Stoica o compatimeste pe rivala Dinamo dupa ce i-a fost suspendat terenul: "Mai bine juca in alt oras"

publicat 2024-03-28 07:45:42 (Gazeta-Sporturilor)
Mihai Stoica o compatimeste pe rivala Dinamo dupa ce i-a fost suspendat terenul: Mai bine juca in alt oras Mihai Stoica (58 de ani), presedintele Consiliului de Administratie de la FCSB, a oferit prima reactie dupa ce rivala Dinamo a primit o lovitura grea in lupta pentru evitarea retrogradarii. "Cainii" au primit 4 etape de suspendare si nu vor mai avea spectatori pe teren propriu pana la finalul sezonului dupa incidentele de la meciul cu UTA Arad. ... ...continuare.

Doi inspectori antifrauda, un politist din Arad si unul de frontiera, printre cele 11 persoane retinute pentru contrabanda cu tigari sau materiale pirotehnice

publicat 2024-03-27 21:15:11 (Libertatea)
Doi inspectori antifrauda, un politist din Arad si unul de frontiera, printre cele 11 persoane retinute pentru contrabanda cu tigari sau materiale pirotehnice Cele 11 persoane retinute miercuri sunt acuzate de constituirea unui grup infractional organizat, contrabanda cu tigari si tutun, spalare a banilor si complicitate la nerespectarea regimului materiilor explozive. In acest dosar, alte trei persoane sunt cercetate sub control judiciar, relateaza News.ro. Printre cei retinuti, in urma celor 79 de perchezitii domiciliare, se afla un politist de […] ...continuare.

Dinamo si UTA Arad, sanctiuni FARA PRECEDENT dupa bataia dintre suporteri de la meciul direct

publicat 2024-03-27 16:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Dinamo si UTA Arad, sanctiuni FARA PRECEDENT dupa bataia dintre suporteri de la meciul direct Dinamo si UTA Arad au primit pedeapsa maxima din partea Comisiei de Disciplina dupa bataia de la meciul direct. Cele doua echipe vor juca urmatoarele patru meciuri de pe teren propriu fara spectatori si au primit cate 100.000 de lei amenda!Comisia de Disciplina a anuntat decizia oficiala. ... ...continuare.

Ministerul Transporturilor a lansat licitatia pentru lotul 2 al drumului expres Arad-Oradea, investitie estimata la 3,4 mld. lei

publicat 2024-03-27 16:00:26 (Ziarul-Financiar)
Ministerul Transporturilor a lansat licitatia pentru lotul 2 al drumului expres Arad-Oradea, investitie estimata la 3,4 mld. lei Autor: Laurentiu Cotu Ministerul Transporturilor a lansat licitatia pentru lotul 2 al drumului expres Arad-Oradea, un tronson de 39,7 kilometri, cuprins intre Salonta (Bihor) si Chisineu Cris (Arad), in aceeasi procedura de atribuire fiind si sectorul de 10 kilometri, dintre Salonta si granita cu Ungaria. Valoarea estimata a lucrarilor este de 3,4 miliarde lei (peste 684 mil. euro), fara TVA, termenul pentru depunerea ofertelor fiind 9 mai 2024. ...continuare.

Dinamo si UTA Arad, sanctiuni FARA PRECEDENT dupa bataia dintre suporteri de la meciul direct

publicat 2024-03-27 16:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Dinamo si UTA Arad, sanctiuni FARA PRECEDENT dupa bataia dintre suporteri de la meciul direct Dinamo si UTA Arad au primit pedeapsa maxima din partea Comisiei de Disciplina dupa bataia de la meciul direct. Cele doua echipe vor juca urmatoarele patru meciuri de pe teren propriu fara spectatori si au primit cate 100.000 de lei amenda!Comisia de Disciplina a anuntat decizia oficiala. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.