EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Italia a refuzat sa participe la actiunea militara din Yemen. A preferat sa urmeze o politica de "linistire"

publicat 2024-01-12 13:45:15 (ProTV)
Italia a refuzat sa participe la actiunea militara din Yemen. A preferat sa urmeze o politica de linistire Italia a refuzat sa participe la loviturile lansate în cursul noptii de joi spre vineri de catre Statele Unite si Marea Britanie împotriva rebelilor houthi din Yemen, Roma a preferat sa urmeze o politica de "linistire" în Marea Rosie, relateaza Reuters. ...continuare.

Bucatareasa unui spital din Galati, in arest dupa ce a promis unor prieteni locuri de munca. Cati bani cerea pentru un post

publicat 2024-01-12 13:45:15 (ProTV)
Bucatareasa unui spital din Galati, in arest dupa ce a promis unor prieteni locuri de munca. Cati bani cerea pentru un post O femeie, angajata ca bucatareasa la spitalul de psihiatrie din Galati, este judecata pentru trafic de influenta. Le-ar fi promis unor cunostinte ca va reusi sa-si convinga sefii sa le angajeze pe diverse functii în spitalul respectiv. ...continuare.

Moscova denunta atacurile americane din Yemen drept o "escaladare" distructiva si o "deformare" a ONU

publicat 2024-01-12 13:45:15 (ProTV)
Moscova denunta atacurile americane din Yemen drept o escaladare distructiva si o deformare a ONU Moscova condamna vineri atacuri efectuate în cursul noptii de joi spre vineri în Yemen de catre Statele Unite si Regatul Unit împotriva rebelilor huthi si denunta o masura care conduce la o ”escaladare” si care are ”obiective distructive”, scrie AFP. ...continuare.

Un barbat din Dolj a agresat un taximetrist, apoi i-a furat masina. Ce a facut dupa cu autoturismul

publicat 2024-01-12 13:45:15 (ProTV)
Un barbat din Dolj a agresat un taximetrist, apoi i-a furat masina. Ce a facut dupa cu autoturismul Un barbat de 28 de ani a fost retinut de politistii din Dolj dupa ce a agresat un taximetrist si i-a furat masina. Taxiul a fost abandonat pe o strada din Craiova.   ...continuare.

SUA si Marea Britanie au lansat 73 de lovituri impotriva luptatorilor din Yemen. Autoritatile anunta 5 morti si 6 raniti

publicat 2024-01-12 12:15:19 (ProTV)
SUA si Marea Britanie au lansat 73 de lovituri impotriva luptatorilor din Yemen. Autoritatile anunta 5 morti si 6 raniti Statele Unite si Marea Britanie au întreprins vineri 73 de lovituri împotriva luptatorilor houthi din Yemen, omorând cinci dintre ei si ranind alti sase, a declarat purtatorul de cuvânt militar al rebelilor, promitând represalii, transmit dpa si AFP. ...continuare.

Accident cu 6 victime pe DN1. Una dintre persoanele ranite a fost proiectata in afara masinii | FOTO

publicat 2024-01-12 12:15:19 (ProTV)
Accident cu 6 victime pe DN1. Una dintre persoanele ranite a fost proiectata in afara masinii | FOTO Un accident rutier grav a avut loc, vineri, pe DN1, în comuna Floresti din judetul Prahova. Cinci persoane sunt încarcerate în urma unei coliziuni dintre doua autoturisme. O alta victima a fost proiectata în afara masinii, în stare de inconstienta. ...continuare.

Brasov a fost inclus in top 25 cele mai bune destinatii din lume in 2024 de catre Tripadvisor

publicat 2024-01-12 12:00:22 (ProTV)
Brasov a fost inclus in top 25 cele mai bune destinatii din lume in 2024 de catre Tripadvisor Orasul Brasov a fost inclus într-un top al celor mai bune 25 de destinatii turistice din lume în 2024. Clasamentul a fost realizat de Tripadvisor, cel mai important site de turism din lume. ...continuare.

Lista muzeelor care vor avea intrare libera luni, 15 ianuarie, de Ziua Nationala a Culturii

publicat 2024-01-12 12:00:22 (ProTV)
Lista muzeelor care vor avea intrare libera luni, 15 ianuarie, de Ziua Nationala a Culturii Numeroase muzee din tara vor avea intrare libera luni, pe 15 ianuarie, de Ziua Nationala a Culturii. Astfel, românii sunt asteptati în numar cât mai mare la spectacole si actiuni dedicate acestei zile. ...continuare.

HONOR 90, smartphone-ul care te incurajeaza sa impartasesti emotiile cu lumea intreaga!

publicat 2024-01-12 12:00:22 (ProTV)
HONOR 90, smartphone-ul care te incurajeaza sa impartasesti emotiile cu lumea intreaga! Se spune ca atunci când îti doresti ceva cu adevarat, tot Universul conspira pentru îndeplinirea visului tau. ...continuare.

Rusii anunta ca "o drona a fortelor armate ucrainene a lovit o ambulanta". Doi oameni ar fi murit

publicat 2024-01-12 12:00:22 (ProTV)
Rusii anunta ca o drona a fortelor armate ucrainene a lovit o ambulanta. Doi oameni ar fi murit Cel putin doua persoane, inclusiv un angajat al serviciilor de urgenta, au fost ucise si sase ranite vineri în urma unei lovituri de drona în timpul unei operatiuni de salvare într-un oras sub ocupatie rusa în estul Ucrainei. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.