EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Taylor Swift este tinta unor teorii ale conspiratiei inainte de alegerile prezindentiale din SUA. Ce se spune despre artista

publicat 2024-01-13 18:00:12 (ProTV)
Taylor Swift este tinta unor teorii ale conspiratiei inainte de alegerile prezindentiale din SUA. Ce se spune despre artista În timp ce popularitatea ei atinge noi culmi în Statele Unite, cântareata Taylor Swift a devenit subiectul celor mai nebunesti teorii ale conspiratiei distribuite pe retelele de socializare.   ...continuare.

O croitoreasa a avut parte de socul vietii. Doua surori au atacat-o din cauza unei rochii de mireasa

publicat 2024-01-13 18:00:12 (ProTV)
O croitoreasa a avut parte de socul vietii. Doua surori au atacat-o din cauza unei rochii de mireasa O croitoreasa a avut parte de socul vietii si s-a ales cu traume dupa ce a fost atacata de doua femei.   ...continuare.

Un avion care decolase din Japonia s-a intors din drum dupa ce una din ferestrele cabinei s-a crapat

publicat 2024-01-13 18:00:12 (ProTV)
Un avion care decolase din Japonia s-a intors din drum dupa ce una din ferestrele cabinei s-a crapat Un zbor intern al companiei japoneze All Nippon Airways s-a întors din drum dupa ce a fost gasita o fisura la fereastra cabinei aeronavei.   ...continuare.

Cea mai urat mirositoare branza din lume se gaseste in Europa. Din ce este facuta si a ce miroase

publicat 2024-01-13 17:00:10 (ProTV)
Cea mai urat mirositoare branza din lume se gaseste in Europa. Din ce este facuta si a ce miroase Marea Britanie a produs cea mai urât mirositoare brânza din lume cu aceeasi bacterie care face ca picioarele sa miroasa. Duhoarea produsului este atât de puternica încât nici producatorul sau nu a mâncat-o.   ...continuare.

Un tata a dat cu masina peste fetita lui in timp ce pleca la supermarket. A spus ca nu si-a dat seama

publicat 2024-01-13 16:45:13 (ProTV)
Un tata a dat cu masina peste fetita lui in timp ce pleca la supermarket. A spus ca nu si-a dat seama O fetita în vârsta de aproape doi ani a fost ucisa de tatal ei care a calcat-o accidental cu masina. Barbatul tocmai pleca la cumparaturi când a avut loc accidentul.   ...continuare.

Brussels Airlines anuleaza zboruri din cauza unei greve a pilotilor. Nemultumirile angajatilor

publicat 2024-01-13 16:30:12 (ProTV)
Brussels Airlines anuleaza zboruri din cauza unei greve a pilotilor. Nemultumirile angajatilor Brussels Airlines se confrunta sâmbata cu mai multe anulari din cauza unei greve neoficiale a pilotilor.   ...continuare.

O mama si-a otravit copilul cu paracetamol, codeina si morfina. Micutul a avut nevoie de transplant de ficat

publicat 2024-01-13 16:15:12 (ProTV)
O mama si-a otravit copilul cu paracetamol, codeina si morfina. Micutul a avut nevoie de transplant de ficat O mama a fosr condamnata la 12 ani de închisoare dupa ce si-a otravit copilul cu paracetamol si codeina.   ...continuare.

Cine este Lai Ching-te, noul presedinte al Taiwanului. De la contestarea regimurilor, la pragmatismul pentru independenta

publicat 2024-01-13 16:00:12 (ProTV)
Cine este Lai Ching-te, noul presedinte al Taiwanului. De la contestarea regimurilor, la pragmatismul pentru independenta Taiwanul l-a ales ca presedinte pe Lai Ching-te, cândva un aparator razboinic al independentei taiwaneze, acum un sustinator cheie al eforturilor Partidului Democrat Progresist de a mentine pacea cu Beijingul.   ...continuare.

Cadavrele "non-umane" din Mexic au oua "care nu fac parte din lantul evolutiv al Pamantului"

publicat 2024-01-13 16:00:12 (ProTV)
Cadavrele non-umane din Mexic au oua care nu fac parte din lantul evolutiv al Pamantului Creaturile misterioase care ar fi extrateresti au trei oua de reproducere „care nu fac parte din lantul evolutiv al Pamântului”.   ...continuare.

Cel putin 17 persoane au murit in urma unei alunecari de teren in Columbia. VIDEO

publicat 2024-01-13 15:30:13 (ProTV)
Cel putin 17 persoane au murit in urma unei alunecari de teren in Columbia. VIDEO O alunecare de teren cauzata de ploile abundente care au cazut în nord-vestul Columbiei a ucis cel putin 17 persoane si a ranit alte 35, au anuntat sâmbata autoritatile columbiene, citate de Reuters.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.