EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

El este seful politistilor rutieri din Bucuresti. Cu apa pana la genunchi, in mijlocul intersectiei, ajutandu-i pe soferii blocati in trafic dupa furtuna "El este seful politistilor rutieri din Bucuresti". Cu apa pana la genunchi, in mijlocul intersectiei, ajutandu-i pe soferii blocati in trafic dupa furtuna Furtuna de Cod rosu in Olt. Acoperisuri luate de vant, masini avariate, stalpi de electricitate pe carosabil VIDEO Furtuna de Cod rosu in Olt. Acoperisuri luate de vant, masini avariate, stalpi de electricitate pe carosabil VIDEO Secretul refacerii virginitatii. Reteta unei contese medievale care a facut furori in secolul al XVI-lea Secretul refacerii virginitatii. Reteta unei contese medievale care a facut furori in secolul al XVI-lea Prabusirea lui Emil Boc intre monstruoasa coalitie si realitate. Am fost atacat pe uscat, din aer sau de pe mare Prabusirea lui Emil Boc intre "monstruoasa coalitie" si realitate. "Am fost atacat pe uscat, din aer sau de pe mare" Criza resurselor se adanceste: doar 1% din materialele rare sunt reciclate. Urmeaza blocaje si scumpiri Criza resurselor se adanceste: doar 1% din materialele rare sunt reciclate. Urmeaza blocaje si scumpiri Cod ROSU in Ialomita si Calarasi in aceasta noapte Cod ROSU in Ialomita si Calarasi in aceasta noapte Cum putea fi evitat haosul de la urne. Sociolog: Procesul de vot a ramas profund arhaic Cum putea fi evitat haosul de la urne. Sociolog: "Procesul de vot a ramas profund arhaic" Parintii sunt foc si para: Se revine la educatia cu biciul. Camera de detentie propus de Ministerul Educatiei, motivul de revolta Parintii sunt foc si para: "Se revine la educatia cu biciul". Camera de detentie propus de Ministerul Educatiei, motivul de revolta Incepe Campionatul European de fotbal. Germania - Scotia, primul meci al competitiei Incepe Campionatul European de fotbal. Germania - Scotia, primul meci al competitiei Furtuni in mai multe judete din tara. Strazi inundate, acoperisuri luate de vant si masini avariate de grindina Al doilea concert Coldplay la Bucuresti. Babasha a cantat din nou. Care a fost reactia publicului si ce a spus Chris Martin inaintea momentului Teste de antrenament la Bacalaureat 2024. Modele de subiecte la Istorie Teste de antrenament la Bacalaureat 2024. Modele de subiecte la Istorie Zonele din Bucuresti in care fazanii, pitigoii, castorii si vidrele si-au gasit camin. Comorile verzi ale Capitalei Zonele din Bucuresti in care fazanii, pitigoii, castorii si vidrele si-au gasit camin. Comorile verzi ale Capitalei Babasha a cantat pe scena Coldplay si aseara. Chris Martin: Ieri m-am simtit trist, socat si vinovat Babasha a cantat pe scena Coldplay si aseara. Chris Martin: "Ieri m-am simtit trist, socat si vinovat" Incepe EURO 2024. Cele mai interesante informatii despre turneul final Incepe EURO 2024. Cele mai interesante informatii despre turneul final

Articole

Stiri locale




Trei soldati americani au fost ucisi si zeci au fost raniti intr-un atac cu drone al gruparilor sustinute de Iran. Biden: Ii vom trage la raspundere pe toti cei responsabili

publicat 2024-01-29 00:15:09 (Mediafax)
Trei soldati americani au fost ucisi si zeci au fost raniti intr-un atac cu drone al gruparilor sustinute de Iran. Biden: Ii vom trage la raspundere pe toti cei responsabili Biden a dat vina pe grupuri sustinute de Iran pentru acest atac, primul atac mortal impotriva fortelor americane de cand razboiul dintre Israel si Hamas a izbucnit in octombrie si a provocat unde de soc in tot Orientul Mijlociu. ...continuare.

Lidia Fecioru: Daca tie chiar iti place de cineva, arata-i ca esti interesata, nu-l tine pe jar

publicat 2024-01-29 00:15:07 (Jurnalul-National)
Lidia Fecioru: Daca tie chiar iti place de cineva, arata-i ca esti interesata, nu-l tine pe jar Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, invitata la emisiunea "Adevaruri Ascunse", a dezvaluit cateva dintre secretele atragerii abundentei in viata si greselile comune in cautarea unui partener, intr-un interviu exclusiv. ...continuare.

Primaria Brasov vrea sa arunce un miliard de lei pe strazi, in plina campanie electorala pentru locale

publicat 2024-01-29 00:15:07 (Jurnalul-National)
Primaria Brasov vrea sa arunce un miliard de lei pe strazi, in plina campanie electorala pentru locale Edilul USR al municipiului Brasov, Allen Coliban, isi clameaza campania electorala pentru obtinerea unui al doilea mandat la conducerea primariei prin anuntarea demararii unui megaproiect de reabilitare a strazilor din oras. Investitia urmeaza sa scoata din bugetul municipalitatii aproape un miliard de lei si vizeaza arterele amplasate atat in zona de nord, cat si in zona de sud a orasului. Licitatia, insa, pentru lucrarile care vor transforma Brasovul in santier va fi finalizata in 19... ...continuare.

Razvan Lucescu a castigat derby-ul si e lider in Grecia, dar a "tunat" in conferinta: "O rusine pentru fotbal!"

publicat 2024-01-29 00:15:05 (Gazeta-Sporturilor)
Razvan Lucescu a castigat derby-ul si e lider in Grecia, dar a tunat in conferinta: O rusine pentru fotbal! PAOK Salonic, formatia antrenata de Razvan Lucescu, a invins-o pe Panathinaikos, scor 2-1, in derby-ul rundei cu numarul 20 din prima liga a Greciei.Formatia lui Lucescu Jr. continua sezonul remarcabil. PAOK este calificata in primavara Conference League, in sferturile Cupei Greciei, iar in campionat e prima, cu doua puncte avans. ... ...continuare.

Schimbarea din noua lege a pensiilor de care romanii nu stiu. Perioadele asimilate stagiilor de cotizare care nu vor mai fi luate in calcul

publicat 2024-01-29 00:15:03 (Antena3)
Schimbarea din noua lege a pensiilor de care romanii nu stiu. Perioadele asimilate stagiilor de cotizare care nu vor mai fi luate in calcul Pensiile romanilor vor fi supuse unor schimbari din noua lege a pensiilor care vor intra in vigoare din aceasta toamna. ...continuare.

Razboi in Ucraina, ziua 705. Ucraina cere sporirea presiunii asupra Rusiei. Zelenski: "Este nevoie de un nou pachet de sanctiuni"

publicat 2024-01-29 00:15:03 (Antena3)
Razboi in Ucraina, ziua 705. Ucraina cere sporirea presiunii asupra Rusiei. Zelenski: Este nevoie de un nou pachet de sanctiuni Razboi in Ucraina, ziua 705. Ucraina a cerut intensificarea presiunii comunitatii internationale asupra Rusiei, inclusiv prin noi sanctiuni. ...continuare.

29 ianuarie: ziua in care s-a nascut actrita Oana Pellea, fiica legendarului Amza Pellea VIDEO

publicat 2024-01-29 00:15:02 (Adevarul)
29 ianuarie: ziua in care s-a nascut actrita Oana Pellea, fiica legendarului Amza Pellea VIDEO La 29 ianuarie 1916, Germania a efectuat primul bombardament aerian cu aparate "Zeppelin" asupra Parisului. Tot intr-o zi de 29 ianuarie s-au nascut Tudor Vornicu, Oana Pellea, Carmen Trandafir si Malina Olinescu. ...continuare.

Un moratoriu impus industriei de gaze lichefiate din SUA va arunca Europa in haos

publicat 2024-01-29 00:00:02 (Bursa)
Un moratoriu impus industriei de gaze lichefiate din SUA va arunca Europa in haos Alimentarea cu gaze naturale a Europei ar putea fi sever limitata in urmatoarele luni, cu efecte grave asupra securitatii energetice, pe fondul perturbarii traficului prin Marea Rosie si a deciziilor recente de la Casa Alba. ...continuare.

Macro Newsletter 29 Ianuarie 2024

publicat 2024-01-29 00:00:02 (Bursa)
Macro Newsletter 29 Ianuarie 2024 Increderea mediului de afaceri din Germania a scazut neasteptat in luna ianuarie 2023, pana la 85,2 puncte, cel mai redus nivel din ultimele 44 de luni, de la 86,3 puncte in luna anterioara, in conditiile in care indicele asteptarilor pentru urmatoarele 6 luni a scazut pana la 83,5 puncte, de la 84,2 puncte in luna precedenta, iar indicele conditiilor curente a scazut pana la 87 de puncte, de la 88,5 puncte in luna anterioara ...continuare.

ICJ: Israel must take immediate measures to prevent its forces from committing acts of genocide in Gaza

publicat 2024-01-29 00:00:02 (Bursa)
ICJ: Israel must take immediate measures to prevent its forces from committing acts of genocide in Gaza The International Court of Justice ruled on Friday that Israel must 'take all measures within its power' to prevent all acts falling within the scope of the genocide convention, according to the preliminary ruling handed down by the judges in the case it opened South Africa against the authorities in Tel Aviv whom it accuses of genocide in the Gaza Strip. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.