EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




BREAKING! SUA si Marea Britanie au pornit o actiune militara de amploare impotriva rebelilor Houthi din Yemen. Cine sunt Houthi, militantii sustinuti de Iran care ataca nave in Marea Rosie

publicat 2024-01-12 10:15:45 (Ziarul-Financiar)
BREAKING! SUA si Marea Britanie au pornit o actiune militara de amploare impotriva rebelilor Houthi din Yemen. Cine sunt Houthi, militantii sustinuti de Iran care ataca nave in Marea Rosie Autor: Stefan Stan SUA si Marea Britanie au efectuat lovituri militare impotriva rebelilor houthi sustinuti de Iran, ceea ce a generat temeri privind o escaladare mai ampla a conflictului din regiune. ...continuare.

Vesti bune pentru economia chineza: Preturile de consum din China au ramas in decembrie in teritoriu deflationist pentru a treia luna consecutiva

publicat 2024-01-12 10:15:45 (Ziarul-Financiar)
Vesti bune pentru economia chineza: Preturile de consum din China au ramas in decembrie in teritoriu deflationist pentru a treia luna consecutiva Autor: Stefan Stan Preturile de consum din China au ramas in decembrie in teritoriu deflationist pentru a treia luna consecutiva, ceea ce a sporit presiunea asupra factorilor de decizie politica pentru a restabili increderea in cea de-a doua economie ca marime din lume, scrie FT. ...continuare.

Volumele de tranzactionare cu Bitcoin au crescut puternic, dupa ce primele 10 fonduri tranzactionate la bursa din SUA care ofera expunere directa la cea mai mare criptomoneda din lume au debutat pe bursele de valori. Bitcoin ramane la o valoare de aproape 46.000 de dolari

publicat 2024-01-12 10:15:45 (Ziarul-Financiar)
Volumele de tranzactionare cu Bitcoin au crescut puternic, dupa ce primele 10 fonduri tranzactionate la bursa din SUA care ofera expunere directa la cea mai mare criptomoneda din lume au debutat pe bursele de valori. Bitcoin ramane la o valoare de aproape 46.000 de dolari Autor: Stefan Stan Volumele de tranzactionare cu Bitcoin au crescut joi, dupa ce primele 10 fonduri tranzactionate la bursa din SUA care ofera expunere directa la cea mai mare criptomoneda din lume au debutat pe bursele de valori, un debut mult asteptat, scrie FT. ...continuare.

Jandarmii si salvamontistii au primit 51 de autoturisme de teren, care vor ajunge in zonele greu accesibile

publicat 2024-01-12 10:15:41 (ProTV)
Jandarmii si salvamontistii au primit 51 de autoturisme de teren, care vor ajunge in zonele greu accesibile Jandarmii si salvamontistii au, de astazi, dotari de ultima generatie, care îi ajuta sa ajunga în zonele cel mai greu accesibile din tara. ...continuare.

Cand America oboseste, Marea Britanie sporeste. Rishi Sunak anunta cresterea ajutorului britanic pentru Ucraina la 2,5 miliarde de lire sterline

publicat 2024-01-12 10:15:40 (Mediafax)
Cand America oboseste, Marea Britanie sporeste. Rishi Sunak anunta cresterea ajutorului britanic pentru Ucraina la 2,5 miliarde de lire sterline Premierul britanic a facut anuntul vineri, in timpul unei vizite la Kiev, unde va semna noul acord privind sprijinirea Ucrainei, potrivit BBC. Marea Britanie va acorda Ucrainei 2,5 miliarde de lire sterline sprijin militar anul viitor, a declarat Rishi Sunak. Este vorba despre cel mai mare ajutor anual al Marii Britanii de la inceputul razboiului. ...continuare.

Tesla se apropie rapid de Audi dupa numarul vehiculelor vandute la nivel global

publicat 2024-01-12 10:15:38 (Income-Magazine)
Tesla se apropie rapid de Audi dupa numarul vehiculelor vandute la nivel global Constructorul auto american Tesla Inc. s-a apropiat vertiginos anul trecut de una dintre cele mai renumite marci germane de automobile, transmite Bloomberg. Audi, marca premium din portofoliul grupului Volkswagen AG, a informat joi ca anul trecut a vandut 1,89 milioane de vehicule, in crestere cu 17% comparativ cu 2022, devansand la limita producatorul american de […] ...continuare.

Otelul a pus pe liber un jucator de baza in 2023

publicat 2024-01-12 10:15:37 (Gazeta-Sporturilor)
Otelul a pus pe liber un jucator de baza in 2023 Otelul Galati a anuntat rezilierea contractului cu Ariel Lopez (28 de ani), mijlocas important in prima parte a sezonului, cu 18 aparitii in cele 21 etape de Superliga de pana acum.Otelul Galati, formatie cu aspiratii de play-off, a anuntat in aceasta dimineata despartirea de mijlocasul uruguayan Ariel Lopez Varela, jucator care poate acoperi mai multe pozitii, evoluand in prima parte a sezonului ca "inchizator", fundas central, chiar inter. ... ...continuare.

Xavi, nerabdator inaintea finalei cu Real Madrid: "Sa se intample ca anul trecut"

publicat 2024-01-12 10:15:37 (Gazeta-Sporturilor)
Xavi, nerabdator inaintea finalei cu Real Madrid: Sa se intample ca anul trecut Barcelona a invins-o pe Osasuna (2-0) in semifinala din Supercupa Spaniei si va evolua impotriva lui Real Madrid in finala, partida ce va avea loc duminica, 14 ianuarie, de la ora 21:00.Robert Lewandowski (35 de ani) si Lamine Yamal (16 ani) au inscris golurile victoriei, iar tehnicianul catalanilor, Xavi, se gandeste numai la El Clasico si spera ca Barcelona sa castige trofeul. ... ...continuare.

Maria Buza si povestea succesului sau. "De ea se leaga totul in viata mea..."

publicat 2024-01-12 10:15:05 (Click)
Maria Buza si povestea succesului sau. De ea se leaga totul in viata mea... Intr-un interviu deschis si sincer acordat revistei VIVA!, Maria Buza, talentata actrita si cantareata, impartaseste amintiri emotionante despre inceputurile sale in lumea artistica si recunoaste rajutorul dat de Lia Bugnar, colega si prietena sa de incredere, care a avut un impact semnificativ in s ...continuare.

Mircea Badea, reactie acida legata de o eventuala demisie a lui Iohannis: "Imi venea sa rad mai devreme"

publicat 2024-01-12 10:15:05 (Click)
Mircea Badea, reactie acida legata de o eventuala demisie a lui Iohannis: Imi venea sa rad mai devreme Presedintele Klaus Iohannis ar putea renunta la functia sa pentru a prelua sefia Consiliului European. In opinia premierului Marcel Ciolacu, acesta are o sansa reala si-l sustine pe Iohannis in demersul sau de a demisiona. Iata, insa ce a avut de spus Mircea Badea legat de acest subiect. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.