EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 692 | Kuleba: "Chiar daca ramanem fara arme, ne vom lupta cu lopeti"

publicat 2024-01-16 07:45:10 (Libertatea)
LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 692 | Kuleba: Chiar daca ramanem fara arme, ne vom lupta cu lopeti Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, a avertizat ca „timpul se scurge”, solicitand Congresului SUA sa aprobe un nou ajutor militar pentru Ucraina, in conditiile in care a asigurat ca tara sa nu va ceda niciodata in fata Rusiei. Inaltul oficial de la Kiev a transmis ca si in situatia in care ucrainenii vor ramane […] ...continuare.

3 zodii care vor avea parte de o veste neasteptata in ultima saptamana din ianuarie

publicat 2024-01-16 07:45:04 (Click)
3 zodii care vor avea parte de o veste neasteptata in ultima saptamana din ianuarie Lumea astrologiei este plina de mistere si previziuni, iar pentru unii nativi, ultima saptamana din ianuarie se anunta a fi una plina de surprize neasteptate. Astrele par sa pregateasca evenimente semnificative pentru anumite zodii, aducand schimbari si provocari pe neasteptate. ...continuare.

CNBC: Bursele europene au inchis in scadere

publicat 2024-01-16 07:45:03 (Bursa)
CNBC: Bursele europene au inchis in scadere Actiunile europene au inchis luni in scadere, in timp ce investitorii din regiune se pregateau pentru Forumul Economic Mondial de la Davos, Elvetia ...continuare.

AFP: Coreea de Nord desfiinteaza agentiile care lucreaza pentru reunificarea cu Coreea de Sud

publicat 2024-01-16 07:45:03 (Bursa)
AFP: Coreea de Nord desfiinteaza agentiile care lucreaza pentru reunificarea cu Coreea de Sud Coreea de Nord desfiinteaza in mod oficial cateva agentii guvernamentale cheie insarcinate cu promovarea cooperarii si reunificarii cu Sudul, a anuntat marti presa de stat. ...continuare.

Volodimir Zelenski: Ucraina are prieteni care o ajuta, iar Elvetia se numara printre ei

publicat 2024-01-16 07:45:03 (Bursa)
Volodimir Zelenski: Ucraina are prieteni care o ajuta, iar Elvetia se numara printre ei In timpul unei vizite de lucru in Elvetia, presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a purtat discutii cu presedintele Confederatiei Elvetiene, Viola Amherd. Ucraina are prieteni care o ajuta, iar Elvetia se numara printre ei, a spus liderul ucrainean, potrivit Administratiei Prezidentiale de la Kiev ...continuare.

CNN: Atacurile asupra Houthi sunt 'inca o consecinta teribila' a razboiului din Gaza

publicat 2024-01-16 07:45:03 (Bursa)
CNN: Atacurile asupra Houthi sunt 'inca o consecinta teribila' a razboiului din Gaza Loviturile conduse de SUA asupra tintelor Houthi din Yemen reprezinta o alta 'consecinta grava' a razboiului din Gaza, a declarat seful ONU pentru ajutor umanitar, Martin Griffiths, care a deplans impactul negativ asupra yemenitilor obisnuiti in urma anilor de conflict din aceasta tara ...continuare.

Un val de ninsori pune stapanire pe Romania. Zonele in care se anunta viscol

publicat 2024-01-16 07:45:02 (Adevarul)
Un val de ninsori pune stapanire pe Romania. Zonele in care se anunta viscol Un episod de iarna severa loveste din nou Romania. ...continuare.

Barbat impuscat in picior pe o strada din Chiajna, dupa un conflict spontan. Anuntul Politiei

publicat 2024-01-16 07:45:02 (Adevarul)
Barbat impuscat in picior pe o strada din Chiajna, dupa un conflict spontan. Anuntul Politiei Un barbat a ajuns la spital dupa ce a fost ranit la un picior, in urma unui conflict spontan izbucnit pe o strada din Chiajna, judetul Ilfov. ...continuare.

Impact devastator intre doua autoturisme in Prahova. Doi tineri au murit, iar doi minori au fost raniti

publicat 2024-01-16 07:45:02 (Adevarul)
Impact devastator intre doua autoturisme in Prahova. Doi tineri au murit, iar doi minori au fost raniti Un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme a avut loc luni seara, 15 ianuarie, in comuna Magurele, judetul Prahova. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.