EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Premiile Critics' Choice 2024: Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu

publicat 2024-01-15 16:30:04 (Click)
Premiile Critics' Choice 2024: Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu Oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa de la gala? A fost "ploaie" de vedete pe covorul rosu de la cea de-a 29-a editie a Premiilor Critics' Choice, eveniment care a avut loc in Santa Monica, California. ...continuare.

UNBR solicita autoritatilor competente sesizarea CCR in vederea constatarii existentei unui conflict constitutional intre Guvern si autoritatea judecatoreasca

publicat 2024-01-15 16:30:03 (Bursa)
UNBR solicita autoritatilor competente sesizarea CCR in vederea constatarii existentei unui conflict constitutional intre Guvern si autoritatea judecatoreasca In data de 15 ianuarie 2024, UNBR a adresat un memoriu autoritatilor competente - Presedintele Romaniei, Primul-Ministru al Romaniei, Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Presedintele Camerei Deputatilor si Presedintele Senatului - prin care le solicita ca in baza prerogativelor prevazute de art. 146 lit. e) din Constitutie si a art. 34 din Legea 47 /1992, sa sesizeze Curtea Constitutionala a Romaniei in vederea constatarii existentei unui conflict de natura constitutionala... ...continuare.

Industria continua sa scada in zona euro, iar perspectivele sunt sumbre

publicat 2024-01-15 16:30:02 (Adevarul)
Industria continua sa scada in zona euro, iar perspectivele sunt sumbre Scaderea productiei industriale de -0,3% confirma tendinta constanta de scadere si se adauga la asteptarile privind o noua contractie in zona euro. ...continuare.

Tanar impuscat, din greseala, la vanatoare. Aduna ratele doborate cand a fost lovit de o alica in fata

publicat 2024-01-15 16:30:02 (Adevarul)
Tanar impuscat, din greseala, la vanatoare. Aduna ratele doborate cand a fost lovit de o alica in fata Un tanar de 21 de ani dintr-o comuna din Suceava a ajuns de urgenta la spital fiind impuscat din greseala in timpul unei partide de vanatoare. El tocmai strangea ratele doborate. ...continuare.

Kremlinul, deranjat de discutiile de la Davos privind pacea in Ucraina

publicat 2024-01-15 16:30:02 (Adevarul)
Kremlinul, deranjat de discutiile de la Davos privind pacea in Ucraina Discutiile din marja Forumului Economic de la Davos cu privire la propunerile de pace ale Ucrainei nu vor duce la nimic cat timp Rusia nu ia parte la ele, a afirmat luni purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov. ...continuare.

Cartofi expusi in spatiu au intrat intr-o faza experimentala de plantare in nordul Chinei

publicat 2024-01-15 16:30:02 (Adevarul)
Cartofi expusi in spatiu au intrat intr-o faza experimentala de plantare in nordul Chinei Cercetatorii chinezi au inceput experimentele de reproducere a 66.500 de minituberculi de cartof care au fost transportati in spatiu la bordul vehiculului cu echipaj uman Shenzhou-16 si care au ramas pe orbita Pamantului timp de peste 180 de zile. ...continuare.

Cina perfecta de weekend, cu afrodisiace furate din supermarket: coniac, prosecco si creveti de mii de lei

publicat 2024-01-15 16:30:02 (Adevarul)
Cina perfecta de weekend, cu afrodisiace furate din supermarket: coniac, prosecco si creveti de mii de lei Un cuplu din Dej (Cluj) si-a promis cina perfecta de weekend, cu produse afrodisiace, asa ca au trecut pe lista fructe de mare, coniac, prosecco si carne de vita. Numai ca la supermarket "au uitat" sa mai plateasca. Suma produselor este una care ar fi indestulat o familie o luna intreaga. ...continuare.

Cum arata bilantul prezentat de Israel dupa o suta de zile de razboi cu Hamas: cati ostatici se mai afla in Gaza

publicat 2024-01-15 16:30:02 (Adevarul)
Cum arata bilantul prezentat de Israel dupa o suta de zile de razboi cu Hamas: cati ostatici se mai afla in Gaza Armata israeliana a anuntat duminica bilantul ofensivei sale impotriva Hamas: peste 9000 de teroristi eliminati din 7 octombrie anul trecut pana in 9 ianuarie, transmite TPS, potrivit Agerpres. ...continuare.

Zamfir, replica pentru Roman: E in eroare. Unele revendicari ale protestatarilor sunt imposibil de realizat

publicat 2024-01-15 16:30:02 (Adevarul)
Zamfir, replica pentru Roman: E in eroare. Unele revendicari ale protestatarilor sunt imposibil de realizat Senatorul Daniel Zamfir (PSD) a declarat, luni, pentru "Adevarul", cu privire la declaratiile deputatului Florin Roman, care a sustinut ca echipa premierului Ciolacu ar fi trebuit sa actioneze mai prompt in cazul protestelor, ca se afla "in eroare" si ar trebui sa dea dovada de "solidaritate". ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.