EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Romania, exclusa de la Eurovision 2024! Nu s-ar fi platit taxa de 180.000 de euro. Anul trecut am reusit cel mai slab rezultat din istoria participarilor

publicat 2024-01-15 14:45:14 (Money.ro)
Romania, exclusa de la Eurovision 2024! Nu s-ar fi platit taxa de 180.000 de euro. Anul trecut am reusit cel mai slab rezultat din istoria participarilor Romania s-a exclus de la Eurovision 2024! Lista tarilor participante la finala  Eurovision Song Contest ce va avea loc in Suedia, la Malmo (7-11 mai) a fost publicata pe site-ul popularului concurs muzical de televiziune, iar tara noastra nu se afla printre ele.  Lipsa tarii noastre intre tarile care vor intra sub semnul competitiei prin […] ...continuare.

Ocuparea posturilor din Sanatate se va face in maximum 35 de zile, spune ministrul Rafila

publicat 2024-01-15 14:45:10 (Libertatea)
Ocuparea posturilor din Sanatate se va face in maximum 35 de zile, spune ministrul Rafila Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat luni, 15 ianuarie, ca a semnat un Ordin de ministru care schimba modul de ocupare a posturilor in sistemul de Sanatate si scurteaza foarte mult termenele. Concret, daca forma veche a legii prevedea ca organizarea concursului se face in 90 de zile, in prezent este de maximum 30 de […] ...continuare.

Averea primilor 5 multimiliardari din lume s-a dublat in ultimii trei ani, arata un raport Oxfam, care denunta „inegalitatile obscene”

publicat 2024-01-15 14:45:10 (Libertatea)
Averea primilor 5 multimiliardari din lume s-a dublat in ultimii trei ani, arata un raport Oxfam, care denunta „inegalitatile obscene” Crizele si razboaiele din ultimii ani au crescut decalajul dintre bogati si saraci, intr-un context in care averea celor cinci cei mai bogati oameni din lume s-a dublat din 2020 incoace, a anuntat luni, 15 ianuarie, organizatia non-guvernamentala Oxfam, inaintea reuniunii anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos, scriu agentiile AFP si DPA, preluate […] ...continuare.

Arhiepiscopul Sucevei, Calinic, transferat cu elicopterul la Iasi din cauza unor probleme cardiace

publicat 2024-01-15 14:45:10 (Libertatea)
Arhiepiscopul Sucevei, Calinic, transferat cu elicopterul la Iasi din cauza unor probleme cardiace Un elicopter SMURD a fost trimis de la Iasi catre Suceava luni, 15 ianuarie, pentru a-l prelua de la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul Judetean pe Inaltpreasfintitul Calinic, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor. Acesta a suferit o complicatie cardiaca – bloc atrioventricular total, pentru care a avut nevoie de interventia de urgenta a […] ...continuare.

Cum tratam gripa la copii. Medicul Mihai Craiu: "Cel mai tare ma indispun fanaticii"

publicat 2024-01-15 14:45:10 (Jurnalul-National)
Cum tratam gripa la copii. Medicul Mihai Craiu: Cel mai tare ma indispun fanaticii Medicul pediatru Mihai Craiu face unele precizari cu privire la tratamentul aplicat copiilor in perioada de raceli si gripe. ...continuare.

Medicii de familie solicita revenirea la tarifele stabilite pentru ultimul trimestru din 2023

publicat 2024-01-15 14:45:10 (Income-Magazine)
Medicii de familie solicita revenirea la tarifele stabilite pentru ultimul trimestru din 2023 Medicii de familie din Bucuresti si Ilfov au solicitat luni revenirea „fara intarziere” la tarifele pentru servicii medicale stabilite pentru ultimul trimestru din 2023 si incheierea de acte aditionale pentru tot anul 2024 pe actualele valori de punct. Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) a publicat in transparenta decizionala saptamana trecuta valoarea punctelor per […] ...continuare.

Autonomie fara limite: bateriile nucleare, cheia viitorului electric

publicat 2024-01-15 14:45:04 (Click)
Autonomie fara limite: bateriile nucleare, cheia viitorului electric Bateriile nucleare se anunta a fi sursa viitoare a energiei electrice, marcand o revolutie in domeniul surselor de energie la nivel global. O serie de inovatii recente indica o directie promitatoare pentru acest tip de tehnologie. ...continuare.

Fenomene stranii dupa moartea miliardarului Dan Petrescu: afacerile-i merg in continuare, iar un teren al sau a ajuns la statul roman | Cine ar putea pune mana pe cele trei miliarde de euro

publicat 2024-01-15 14:45:02 (Antena3)
Fenomene stranii dupa moartea miliardarului Dan Petrescu: afacerile-i merg in continuare, iar un teren al sau a ajuns la statul roman | Cine ar putea pune mana pe cele trei miliarde de euro Antena 3 CNN a relatat povestea averii uriase lasate in urma de un miliardar roman care a murit intr-un cumplit accident aviatic, acum mai bine de doi ani, in Italia. ...continuare.

Directorul ANM, Elena Mateescu, anunta o noua schimbare puternica a vremii in Romania

publicat 2024-01-15 14:45:02 (Antena3)
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunta o noua schimbare puternica a vremii in Romania Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Elena Mateescu, anunta o noua schimbare puternica a vremii. ...continuare.

Andre Agassi si Steffi Graf vin in Romania. Pretul biletelor la meciul demonstrativ de tenis al celor doi soti

publicat 2024-01-15 14:45:02 (Antena3)
Andre Agassi si Steffi Graf vin in Romania. Pretul biletelor la meciul demonstrativ de tenis al celor doi soti Andre Agassi si Steffi Graf, doi dintre cei mai buni jucatori de tenis din toate timpurile, vin pentru prima data in Romania. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.