EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Acciza la motorina va fi achitata integral de Ministerul Agriculturii si in 2024

publicat 2024-01-15 20:45:02 (Adevarul)
Acciza la motorina va fi achitata integral de Ministerul Agriculturii si in 2024 Acciza la motorina utilizata in agricultura va fi suportata integral de Ministerul Agriculturii si in anul 2024, a anuntat, luni, ministrul de resort Florin Barbu, precizand ca valoarea ajutorului de stat va fi ajustata. ...continuare.

Ministrul Agriculturii, intalnire cu reprezentantii crescatorilor de oi

publicat 2024-01-15 20:30:14 (Mediafax)
Ministrul Agriculturii, intalnire cu reprezentantii crescatorilor de oi Ministrul le-a cerut participantilor sa prezinte dificultatile pe care le intampina, pentru a fi analizate de departamentele cu atributii din cadrul ministerului. La nivelul ministerului vor fi create grupuri de lucru tematice pe specii de animale, pentru a definitiva cadrul legislativ aferent acordarii subventiilor agricole in anul 2024 pana in luna martie, in conformitate cu legislatia in vigoare, tocmai pentru a sprijini fermierii in vederea accesarii sumelor disponibile. ...continuare.

Everton si Nottingham Forest, acuzate de Premier League ca au incalcat regulile financiare

publicat 2024-01-15 20:30:14 (Mediafax)
Everton si Nottingham Forest, acuzate de Premier League ca au incalcat regulile financiare Conform regulamentelor Premier League, cluburile pot pierde maximum 105 milioane de lire sterline pe o perioada de trei sezoane, sau 35 de milioane de lire sterline pe campanie, inainte de a se confrunta cu sanctiuni. ...continuare.

Doi muncitori care reparau drumul au fost loviti de o soferita de 85 de ani, la Timisoara. Politia spune ca santierul era semnalizat corespunzator

publicat 2024-01-15 20:30:13 (Libertatea)
Doi muncitori care reparau drumul au fost loviti de o soferita de 85 de ani, la Timisoara. Politia spune ca santierul era semnalizat corespunzator O soferita in varsta de 85 de ani, care conducea un autoturism Tico pe Calea Lugojului, spre iesirea din Timisoara, a surprins si accidentat, luni, 15 ianuarie, doi muncitori care executau lucrari la drumul public. Femeia si cei doi barbati, de 55 si 61 de ani, au fost dusi la spital, relateaza Opinia Timisoarei, care […] ...continuare.

Protestul transportatorilor si fermierilor: 24 de dosare penale au fost deschise pentru instigare

publicat 2024-01-15 20:30:12 (Jurnalul-National)
Protestul transportatorilor si fermierilor: 24 de dosare penale au fost deschise pentru instigare Politistii au deschis 24 de dosare penale pentru instigare publica pe numele unor protestatari. Pe grupuri de whatsapp au fost postate mesaje cum ar fi "haideti sa luam masina de politie pe sus" si "sa punem mana pe lopeti si pe topoare", spune inspectorul general al IGPR, Matei Benone ...continuare.

Deca: In scoala trebuie sa avem toleranta zero fata de orice fel de violenta

publicat 2024-01-15 20:30:12 (Jurnalul-National)
Deca: In scoala trebuie sa avem toleranta zero fata de orice fel de violenta Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a declat, luni, ca in scoala trebuie sa existe toleranta zero fata de orice fel de violenta, aratand ca aceasta trebuie combatuta printr-o colaborare intre scoala, familie, autoritati si societate in ansamblu. ...continuare.

Ungaria, victorie dramatica in fata Serbiei la Campionatul European de handbal » Calificare dupa doua meciuri

publicat 2024-01-15 20:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Ungaria, victorie dramatica in fata Serbiei la Campionatul European de handbal » Calificare dupa doua meciuri Ungaria a castigat cu Serbia, scor 28 -27, in etapa a doua a grupelor Campionatului European de handbal masculin.Maghiarii au obtinut o victorie dramatica in fata sarbilor, care au sperat pana in ultima secunda la un egal. Ungaria a ajuns la 4 puncte in doua meciuri si s-a calificat deja in grupele principale de la Campionatul European.Urmatorul meci al ungurilor e cu Islanda, locul doi in grupa C. ... ...continuare.

George Puscas a semnat cu Bari, 450.000 de euro salariu pana in vara! » Un oficial al noului club: "L-as fi preferat pe maghiarul Puskas!"

publicat 2024-01-15 20:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
George Puscas a semnat cu Bari, 450.000 de euro salariu pana in vara! » Un oficial al noului club: L-as fi preferat pe maghiarul Puskas! George Puscas, 27 de ani, pleaca de la Genoa la Bari sub forma de imprumut pentru a doua parte a sezonului, fara optiune sau obligatie de cumparare. Va primi 450.000 de euro, clubul genovez putand plati o parte din salariu.Genoa ramane fara niciun jucator roman. Dupa ce Radu Dragusin s-a transferat la Tottenham pentru 31 de milioane de euro (incluzand si 6 milioane sub forma de bonusuri), "Grifonul" se desparte si de George Puscas. ... ...continuare.

O familie de romani a transformat o ruina intr-o casuta primitoare. "Ce frumos si ce inspiratie oferiti oamenilor"

publicat 2024-01-15 20:30:04 (Click)
O familie de romani a transformat o ruina intr-o casuta primitoare. Ce frumos si ce inspiratie oferiti oamenilor Majoritatea romanilor au inceput sa renunte la viata de oras pentru cea din mediul rural. Multi se muta in zone departe de agitatia marilor orase, isi construiesc o casuta de vacanta in care sa se retraga in weekend, sau transforma veritabile ruine sau grajduri in casute de vis. Este si cazul si une ...continuare.

Emi (Noaptea Tarziu), despre sotia lui, Madalina, la probele solicitante de la Power Couple Romania: "Am fost uluit de curajul ei in situatii prin care nu mai trecuse"

publicat 2024-01-15 20:15:12 (Jurnalul-National)
Emi (Noaptea Tarziu), despre sotia lui, Madalina, la probele solicitante de la Power Couple Romania: Am fost uluit de curajul ei in situatii prin care nu mai trecuse Power Couple Romania - La bine si la greu, show-ul care redefineste relatia de cuplu, va avea premiera la Antena 1 pe 5 februarie, emisiunea fiind difuzata luni, marti si miercuri, de la 20:30. Competitia prezentata de Dani Otil aliniaza la start 9 cupluri de vedete pregatite sa treaca prin situatii limita si probe spectaculoase pentru a obtine titlul de primul Power Couple din Romania, dar si premiul cel mare, care poate ajunge pana la 50.000 de euro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.