EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Barbat retinut de politisti dupa ce a lovit cu o bata, timp de 15 minute, cainele vecinului

publicat 2024-01-13 16:00:02 (Adevarul)
Barbat retinut de politisti dupa ce a lovit cu o bata, timp de 15 minute, cainele vecinului Un barbat din judetul Suceava a fost retinut de politistii Biroului pentru Protectia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean dupa ce a lovit un caine, potrivit Agerpres. ...continuare.

Fondatorii Instagram inchid aplicatia de stiri Artifact, lansata in urma cu un an. "Oportunitatea nu este suficient de mare pentru a continua investitiile"

publicat 2024-01-13 15:45:23 (Ziarul-Financiar)
Fondatorii Instagram inchid aplicatia de stiri Artifact, lansata in urma cu un an. Oportunitatea nu este suficient de mare pentru a continua investitiile Autor: Adrian Seceleanu Artifact, aplicatia de stiri creata de co-fondatorii Instagram Kevin Systrom si Mike Krieger, se inchide la doar un an de la lansare, a anuntat start-up-ul. Aplicatia a folosit o abordare condusa de inteligenta artificiala pentru a sugera stiri pe care utilizatorii ar putea dori sa le citeasca, dar nu a atras suficient de multi oameni pentru ca echipa Artifact sa continue sa dezvolte aplicatia. ...continuare.

Manchester United - Tottenham, meciul zilei de duminica in Premier League. Nu rata castigul extra oferit de Betano

publicat 2024-01-13 15:45:09 (OnlineSport)
Manchester United - Tottenham, meciul zilei de duminica in Premier League. Nu rata castigul extra oferit de Betano Old Trafford gazduieste duelul dintre Manchester United si Tottenham, dar nu este singurul meci interesant din oferta Betano de duminica, 14 ianuarie. Pe San Siro din Milano vine AS Roma pentru a încerca sa profite de forma slaba a rossonerilor, în timp ce Paris Saint-Germain promite un meci cu goluri multe în deplasare cu Lens.  ...continuare.

Zeci de oameni participa in Capitala la o manifestatie de solidaritate cu palestinienii

publicat 2024-01-13 15:45:08 (Mediafax)
Zeci de oameni participa in Capitala la o manifestatie de solidaritate cu palestinienii Participantii au steaguri palestininene si scandeaza lozinici de solidaritate cu palestinienii. ...continuare.

Euroins a pierdut si ultima cale de atac: Inalta Curte a mentinut decizia ASF care a dus la declansarea falimentului

publicat 2024-01-13 15:45:07 (Libertatea)
Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv, joi, 11 ianuarie, recursul formulat de compania bulgara dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea de anulare a deciziei ASF prin care a fost retrasa licenta de functionare a Euroins Romania. Inalta Curte a pus punct final procesului prin care grupul bulgar Eurohold a […] ...continuare.

Un capitan al marinei ruse a fost gasit mort de frig, in casa sa din Sankt Petersburg: "Compania electrica l-a lasat fara curent"

publicat 2024-01-13 15:45:07 (Libertatea)
Un capitan al marinei ruse a fost gasit mort de frig, in casa sa din Sankt Petersburg: Compania electrica l-a lasat fara curent Vladislav Sevaskevici, 60 de ani, capitan in marina rusa a fost gasit inghetat in casa sa din districtul Viborg din Sankt Petersburg, pe 3 ianuarie, a anuntat familia, scrie portalul 78.ru si ziarul Blesk. Sevaskevici a murit inghetat de frig in propria casa, dupa ce i-a fost intrerupta alimentarea cu energie electrica, a declarat familia […] ...continuare.

Buziuc a plecat de la Steaua si a semnat cu rivala la play-off din Liga 2: "Aveam nevoie de un astfel de atacant"

publicat 2024-01-13 15:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Buziuc a plecat de la Steaua si a semnat cu rivala la play-off din Liga 2: Aveam nevoie de un astfel de atacant Alexandru Buziuc (29 de ani) a plecat de la CSA Steaua la adversara din Liga 2, Ceahlaul Piatra Neamt.Buziuc, atacant trecut si pe la FCSB, nu a convins in prima parte a sezonului, un singur gol marcat in 16 aparitii pentru Steaua. Daniel Oprita l-a pus pe liber, iar varful si-a gasit rapid echipa.Va evolua sub comanda lui Cristian Pustai, la Ceahlaul, si va lupta cu gruparea "militara" pentru un loc in play-off-ul ligii secunde. ... ...continuare.

Politistii de penitenciare ameninta ca ies in strada si cer AUR si Dianei Sosoaca sa nu confiste protestul transportatorilor: Jos labele politice murdare

publicat 2024-01-13 15:45:02 (Adevarul)
Politistii de penitenciare ameninta ca ies in strada si cer AUR si Dianei Sosoaca sa nu confiste protestul transportatorilor: Jos labele politice murdare Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) acuza partidele AUR si S.O.S. Romania ca vor sa castige capital electoral pe spatele fermierilor si transportatorilor. ...continuare.

Abdul Malik al-Houthi, comandantul rebelilor Houthi, un personaj infiorator si enigmatic. Cum a transformat o adunatura de desculti intr-o armata periculoasa

publicat 2024-01-13 15:45:02 (Adevarul)
Abdul Malik al-Houthi, comandantul rebelilor Houthi, un personaj infiorator si enigmatic. Cum a transformat o adunatura de desculti intr-o armata periculoasa Abdul Malik al-Houthi, liderul enigmatic al luptatorilor Houthi din Yemen, ale caror atacuri asupra transporturilor in Marea Rosie au atras interventia recenta a armatelor SUA si britanice, a creat o armata feroce dintr-o militie dezorganizata, cu membri incaltati in sandale. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.