EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Politistii care s-au dus sa anunte familia unui camionagiu ca barbatul e in stare grava, dupa un accident, la Botosani, au aflat ca sotia acestuia fusese ucisa in casa

publicat 2024-01-12 13:45:11 (Libertatea)
Politistii care s-au dus sa anunte familia unui camionagiu ca barbatul e in stare grava, dupa un accident, la Botosani, au aflat ca sotia acestuia fusese ucisa in casa Un teribil accident de circulatie a avut loc vineri dimineata la Ipotesti, in Botosani, unde un Matiz a intrat intr-un copac, iar soferul, un camionagiu, a ramas incarcerat si a fost scos de pompieri in stare extrem de grava dintre fiare. Cand au mers sa anunte familia, politistii au aflat ca sotia lui fusese ucisa, […] ...continuare.

PSD a cerut Postei Romane si Casei Nationale de Pensii explicatii dupa distribuirea unor "materiale de propaganda" PNL

publicat 2024-01-12 13:45:11 (Libertatea)
PSD a cerut Postei Romane si Casei Nationale de Pensii explicatii dupa distribuirea unor materiale de propaganda PNL Partidul condus de premierul Marcel Ciolacu a transmis vineri, 12 ianuarie, reprezentantilor Postei Romane si ai Casei Nationale de Pensii ca asteapta explicatii oficiale pentru „serviciul special de capsare a materialelor de propaganda politica de taloanele de pensii distribuite pensionarilor”. PSD a cerut celor doua entitati sa spuna daca un astfel de serviciu este legal, […] ...continuare.

Imagini rare cu Ela Craciun si sotul ei. Ipostaza neasteptata in care au fost vazuti cei doi. "Aveam impresia ca sunt in Paradis"

publicat 2024-01-12 13:45:11 (Libertatea)
Imagini rare cu Ela Craciun si sotul ei. Ipostaza neasteptata in care au fost vazuti cei doi. Aveam impresia ca sunt in Paradis Ela Craciun a ales ca la inceput de an sa mearga in vacanta in Sri Lanka, impreuna cu familia ei. Vedeta a realizat imagini rare impreuna cu sotul ei, Alexandru, care ii este alaturi de 15 ani. Cei doi au impreuna 3 copii si o casnicie solida si admirata de multi. Prezentatoarea TV a dezvaluit […] ...continuare.

Primarul Londrei denunta costul Brexitului: A costat economia britanica 162 de miliarde de euro. Ce solicita acesta

publicat 2024-01-12 13:45:11 (Libertatea)
Primarul Londrei denunta costul Brexitului: A costat economia britanica 162 de miliarde de euro. Ce solicita acesta Primarul laburist al Londrei Sadiq Khan cere, la patru ani de la Brexit, care continua sa imparta societatea britanica, o strangere a relatiilor cu Uniunea Europeana (UE), relateaza AFP, citata de News.ro. Economia britanica a pierdut zeci de miliarde de euro din cauza Brexit-ului, iar pana in 2035 pierderile ar urma sa ajunga la 350 […] ...continuare.

Doi morti si trei raniti intr-un accident. Circulatie blocata pe DN 1

publicat 2024-01-12 13:45:10 (Jurnalul-National)
Doi morti si trei raniti intr-un accident. Circulatie blocata pe DN 1 Doi oameni au murit si trei au fost raniti dupa ciocnirea a doua masini in localitatea Floresti, judetul Prahova. ...continuare.

Salariul mediu net a fost in luna noiembrie 2023 de 4.765 lei, in crestere cu 15% fata de noiembrie

publicat 2024-01-12 13:45:10 (Jurnalul-National)
Salariul mediu net a fost in luna noiembrie 2023 de 4.765 lei, in crestere cu 15% fata de noiembrie Salariul mediu net a fost in luna noiembrie de 4.765 lei, in crestere 1,6% fata de luna octombrie 2023 si cu 15,1% peste nivelul din noiembrie 2022, potrivit datelor INS publicate vineri. ...continuare.

Scaderea bugetului pentru stomatologie pune in pericol sanatatea orala a romanilor

publicat 2024-01-12 13:45:10 (Jurnalul-National)
Scaderea bugetului pentru stomatologie pune in pericol sanatatea orala a romanilor Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania isi exprima ingrijorarea cu privire la scaderea bugetului pentru servicii medicale stomatologice, in contextul in care starea precara a sanatatii orale din Romania ne situeaza pe ultimul loc in Uniunea Europeana la acest capitol. ...continuare.

Un inel urias de galaxii pune la indoiala un principiu privind cosmosul

publicat 2024-01-12 13:45:10 (Jurnalul-National)
Un inel urias de galaxii pune la indoiala un principiu privind cosmosul Oamenii de stiinta de la University of Central Lancashire au descoperit in spatiu o structura gigantica, in forma de inel, relateaza BBC. ...continuare.

PSD solicita Postei Romane si Casei Nationale de Pensii explicatii oficiale despre distribuirea unor materiale de propaganda politica atasate, prin capsare, de taloanele de pensii

publicat 2024-01-12 13:45:10 (Jurnalul-National)
PSD solicita Postei Romane si Casei Nationale de Pensii explicatii oficiale despre distribuirea unor materiale de propaganda politica atasate, prin capsare, de taloanele de pensii Posta Romana si Casa Nationala de Pensii Publice (CNPP) sunt chemate sa dea explicatii despre distribuirea unor materiale de propaganda politica pe taloanele de pensii. Solicitarea a fost facuta de PSD. Potrivit social democratilor, materialul apartine unui liberal din Lugoj, judetul Timis. ...continuare.

Tehnologia occidentala restrictionata de sanctiuni intra inca in Rusia si este folosita in industria armamentului

publicat 2024-01-12 13:45:09 (Income-Magazine)
Tehnologia occidentala restrictionata de sanctiuni intra inca in Rusia si este folosita in industria armamentului Rusia obtine inca volume mari de tehnologie occidentala, esentiala pentru razboiul sau din Ucraina, chiar daca sanctiunile dau semne ca incep sa isi faca efectele, arata o noua analiza, publicata de CNBC. China, Hong Kong, Turcia si Emiratele Arabe Unite au devenit din ce in ce mai importante in directionarea componentelor critice catre Rusia, potrivit […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.