EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Premierul Ciolacu, dupa desemnarea lui Gabriel Attal ca prim-ministru al Frantei: Sunt pregatim sa lucram impreuna

publicat 2024-01-09 18:45:04 (Adevarul)
Premierul Ciolacu, dupa desemnarea lui Gabriel Attal ca prim-ministru al Frantei: Sunt pregatim sa lucram impreuna Premierul Marcel Ciolacu l-a felicitat, marti, pe Gabriel Attal, desemnat noul prim-ministru al Frantei, subliniind ca Guvernul de la Bucuresti este pregatit sa lucreze impreuna pentru a consolida parteneriatul strategic, inclusiv la nivel economic si sectorial. ...continuare.

Banca Mondiala a revizuit in jos previziunile pentru economia romaneasca

publicat 2024-01-09 18:45:04 (Adevarul)
Banca Mondiala a revizuit in jos previziunile pentru economia romaneasca Economia romaneasca a inregistrat in 2023 un avans de 1,8%, cu 0,8% mai putin decat se estima anterior, conform raportului recent "Perspectivele Economice Globale", publicat de Banca Mondiala. ...continuare.

Ucraina continua atacurile in regiunile rusesti de la granita: Moscova insista ca detine "initiativa strategica"

publicat 2024-01-09 18:45:04 (Adevarul)
Ucraina continua atacurile in regiunile rusesti de la granita: Moscova insista ca detine initiativa strategica Kremlinul a promis ca va face "totul" pentru a opri bombardamentele in regiunea rusa Belgorod, devenita tinta a numeroase atacuri ale armatei ucrainene in urma raidurilor efectuate de armata invadatoare asupra unor tinte din interiorul Ucrainei. ...continuare.

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va participa personal la Forumul Economic Mondial de la Davos

publicat 2024-01-09 18:45:04 (Adevarul)
Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va participa personal la Forumul Economic Mondial de la Davos Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va participa personal la Forumul Economic Mondial de la Davos, a anuntat marti presedintele acestui fo.r ...continuare.

Bursa de la Bucuresti consemneaza marti un nou maxim istoric prin indicele BET. Actiunile Hidroelectrica, Transport Trade Services si Aquila Part Prod ajung la noi valori record

publicat 2024-01-09 18:30:35 (Ziarul-Financiar)
Bursa de la Bucuresti consemneaza marti un nou maxim istoric prin indicele BET. Actiunile Hidroelectrica, Transport Trade Services si Aquila Part Prod ajung la noi valori record Autor: Tibi Oprea Indicele de referinta BET al Bursei de la Bucuresti s-a apreciat cu 0,9% in sedinta de marti, 9 ianuarie, ajungand in a cincea zi de tranzactionare din acest an la o noua valoare istorica, de 15.610 puncte, arata datele agregate de ZF de la BVB. ...continuare.

Samsung are probleme cu banii: Compania sud coreeana anunta o scadere cu 35% a profitului in trimestrul al patrulea. "Samsung se pricepe foarte bine in a face semiconductoare, insa randamentul lor este sub cel al competitorilor directi precum TSMC"

publicat 2024-01-09 18:30:35 (Ziarul-Financiar)
Samsung are probleme cu banii: Compania sud coreeana anunta o scadere cu 35% a profitului in trimestrul al patrulea. Samsung se pricepe foarte bine in a face semiconductoare, insa randamentul lor este sub cel al competitorilor directi precum TSMC Autor: Valeriu Danila Samsung Electronics a anuntat marti ca se asteapta la o scadere cu 35% a profitului operational in trimestrul al patrulea din anul 2023, scrie CNBC. ...continuare.

Parinti injunghiati cu salbaticie de fiul lor, intr-un apartament din Cluj-Napoca. Medicii se straduiesc sa le salveze viata

publicat 2024-01-09 18:30:18 (ProTV)
Parinti injunghiati cu salbaticie de fiul lor, intr-un apartament din Cluj-Napoca. Medicii se straduiesc sa le salveze viata S-au derulat scene de cosmar într-un apartament din Cluj-Napoca! Doi parinti au fost atacati cu salbaticie si înjunghiati de fiul lor. ...continuare.

George Simion, vizat intr-un dosar privind coruperea alegatorilor

publicat 2024-01-09 18:30:17 (Money.ro)
George Simion, vizat intr-un dosar privind coruperea alegatorilor Inspectoratul de Politie Ialomita a trimis, marti, la Parlament, o informare in care parlamentarii George Simion, Claudiu Tirziu, Marius Lulea si Silviu Paunescu sunt mentionati in legatura cu un dosar penal pentru coruperea alegatorilor. Politistii intreaba daca cei trei parlamentari detin vreo calitate speciala prevazuta in Codul de Procedura Penala. "In interesul cercetarilor care se […] ...continuare.

A murit eleva internata in stare critica dupa prabusirea peretului internatului din Harghita

publicat 2024-01-09 18:30:14 (Jurnalul-National)
A murit eleva internata in stare critica dupa prabusirea peretului internatului din Harghita Eleva in varsta de 17 ani, internata in stare critica dupa prabusirea peretelui caminului Liceului Tamási Áron din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, a murit, anunta reprezentantii Spitalului din Targu Mures, unde a fost internata in coma. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.