EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




IKEA cere clientilor sa returneze de urgenta un tip de incarcator. Poate provoca arsuri si electrocutari

publicat 2024-01-10 09:30:11 (ProTV)
IKEA cere clientilor sa returneze de urgenta un tip de incarcator. Poate provoca arsuri si electrocutari IKEA recheama încarcatorul USB ÅSKSTORM 40W din cauza riscului de arsuri termice si electrocutare, a anuntat miercuri companie.   ...continuare.

Lupta politica totala in Polonia. Politia a intrat in palatul prezidential pentru a aresta doi deputati ai fostei puteri, adapostiti de seful statului

publicat 2024-01-10 09:30:09 (Libertatea)
Lupta politica totala in Polonia. Politia a intrat in palatul prezidential pentru a aresta doi deputati ai fostei puteri, adapostiti de seful statului Cei doi politicieni, fosti ministri si sefi ai Biroului Anticoruptie, fusesera condamnati pentru abuz de putere, dar Andrzej Duda, presedintele tarii si aliatul vechiului guvern conservator, sustine ca i-a gratiat si ca ei nu ar trebui sa mai mearga la inchisoare, scriu Politico si Notes from Poland. Politia poloneza a fost nevoita sa intre marti […] ...continuare.

Mara Banica o condamna pe Iulia Albu pentru relatia cu Mike: "Cum sa induri asa ceva? Atata umilinta". Zice ca si-a schimbat parerea despre vedeta

publicat 2024-01-10 09:30:09 (Libertatea)
Mara Banica o condamna pe Iulia Albu pentru relatia cu Mike: Cum sa induri asa ceva? Atata umilinta. Zice ca si-a schimbat parerea despre vedeta Mara Banica a urmarit emisiunea „America Express”, unde Iulia Albu si Mike, iubitul ei, au fost concurenti. Dupa ce show-ul s-a incheiat, ea o critica pe Iulia, pentru relatia pe care o are cu partenerul ei. La „America Express”, emisiune care s-a incheiat la finalul anului trecut, una dintre echipele care au concurat a fost […] ...continuare.

Casa Alba spune ca Joe Biden a aflat abia marti de cancerul de prostata al sefului Pentagonului. Ancheta lansata in Congres

publicat 2024-01-10 09:30:09 (Libertatea)
Casa Alba spune ca Joe Biden a aflat abia marti de cancerul de prostata al sefului Pentagonului. Ancheta lansata in Congres Presedintele american Joe Biden nu a stiut pana marti, 9 ianuarie, ca Lloyd Austin a avut cancer de prostata, a anuntat Casa Alba, la cateva minute dupa ce boala sefului Pentagonului a fost dezvaluita, la fel si o infectie pentru care a fost tratat si care, de asemenea, a fost tinuta secreta, relateaza Reuters. Lloyd […] ...continuare.

Trigoane cu branza si marar

publicat 2024-01-10 09:30:09 (Jurnalul-National)
Trigoane cu branza si marar Cu ajutorul aluaturilor gata preparate ne putem satisface micile placeri din timpul saptamanii, cand nu avem timpul necesar pentru a pune la cuptor o placinta sau o tarta. ...continuare.

Dinamo a cedat doi jucatori in Liga 2 » Merg sa se salveze de la retrogradare

publicat 2024-01-10 09:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Dinamo a cedat doi jucatori in Liga 2 » Merg sa se salveze de la retrogradare Dinamo i-a imprumutat in Liga 2 pe mijlocasul ofensiv Ioan Valentin Borcea (21 de ani) si fundasul central Deniz Giafer (22 de ani). Inainte de startul cantonamentului, Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, anunta ca patru jucatori nu vor pleca in Antalya. Pe langa Filip Dujmovic (portar croato-bosniac, 24 de ani) si Iulian Rosu (mijlocas central, 29 de ani,) pe lista mai erau si Borcea si Giafer. ... ...continuare.

Ce diferenta mare de varsta este intre Dani Otil si sotia sa, Gabriela Prisacariu. Prezentatorul Antenei 1 este cu mult mai in varsta

publicat 2024-01-10 09:30:05 (Click)
Ce diferenta mare de varsta este intre Dani Otil si sotia sa, Gabriela Prisacariu. Prezentatorul Antenei 1 este cu mult mai in varsta Intre Dani Otil, prezentatorul carismatic de la Antena 1, si sotia sa, Gabriela Prisacariu, exista o diferenta notabila de varsta, dar si de inaltime. Cu toate acestea, cuplul a demonstrat ca iubirea lor transcende aceste diferente si au construit o relatie fericita si solida. ...continuare.

Reuters: Ucraina produce mai multe drone decat poate cumpara in prezent

publicat 2024-01-10 09:30:04 (Bursa)
Reuters: Ucraina produce mai multe drone decat poate cumpara in prezent Producatorii ucraineni au crescut productia de vehicule aeriene fara pilot (UAV) in masura in care bugetele actuale de achizitii de drone ale Kievului nu sunt suficiente pentru a cumpara tot ceea ce este produs, a declarat marti ministrul ucrainean al Tehnologiei ...continuare.

Gabriela Firea, dupa avaria majora la reteaua de termoficare din Bucuresti: "Putea fi evitata. A stat cu mainile in san!"

publicat 2024-01-10 09:30:04 (Antena3)
Gabriela Firea, dupa avaria majora la reteaua de termoficare din Bucuresti: Putea fi evitata. A stat cu mainile in san! Senatorul PSD Gabriela Firea a afirmat ca bucurestenii se confrunta acum cu lipsa de caldura si apa calda din cauza incapacitatii administratiei actuale de a gestiona corect situatia. ...continuare.

"Nu ma asteptam ca in trei zile sa merg!". Viata unei tinere de 23 de ani, salvata de neurochirurgii din Iasi dupa o operatie riscanta

publicat 2024-01-10 09:30:04 (Antena3)
Nu ma asteptam ca in trei zile sa merg!. Viata unei tinere de 23 de ani, salvata de neurochirurgii din Iasi dupa o operatie riscanta O tanara in varsta de 23 de ani a fost salvata de medicii din Iasi, care i-au extirpat cu succes o tumoare cerebrala de mari dimensiuni. "Nu ma asteptam ca in trei zile sa merg si sa fiu atat de bine", spune Valentina. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.