EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Pliskova trece de Osaka in turul doi, la turneul de tenis de la Brisbane

publicat 2024-01-03 14:45:12 (Jurnalul-National)
Pliskova trece de Osaka in turul doi, la turneul de tenis de la Brisbane Karolina Pliskova, cap de serie numarul 16, a obtinut o victorie cu 3-6, 7-6(4), 6-4 in fata lui Naomi Osaka, miercuri, in turul al doilea al turneului Brisbane International, oprind-o pe japoneza la al doilea meci dupa revenirea ei in circuitul profesionist WTA. ...continuare.

Gradul de ocupare a depasit 90% in principalele statiuni montane de pe Valea Prahovei, in vacanta de Revelion

publicat 2024-01-03 14:45:12 (Income-Magazine)
Gradul de ocupare a depasit 90% in principalele statiuni montane de pe Valea Prahovei, in vacanta de Revelion Gradul de ocupare a fost peste 90% in vacanta de Revelion in principalele statiuni montane de pe Valea Prahovei, traficul rutier fiind intens pe DN 1, atat inainte de sfarsitul anului, cat si la finalul vacantei, pe 2 ianuarie. „S-a circulat pe alocuri in coloana pe raza localitatii Comarnic, dar si intre statiunile Azuga si […] ...continuare.

Succesorul popularului Samsung Galaxy A54 apare in noi imagini. Cum va arata noul Galaxy A55?

publicat 2024-01-03 14:45:10 (Go4IT)
Succesorul popularului Samsung Galaxy A54 apare in noi imagini. Cum va arata noul Galaxy A55? Samsung Galaxy A55 apare intr-un nou set de randari care, de aceasta data, par mai oficiale decat primul set scurs pe internet. Un nou set de randari cu posibilul design al viitorului Samsung Galaxy A55 […]Articolul Succesorul popularului Samsung Galaxy A54 apare in noi imagini. Cum va arata noul Galaxy A55? apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Un campion mondial, atac devastator la Kylian Mbappe! » "M-am saturat. Sa plece odata! E previzibil, renunta. Fara forta, fara atitudine"

publicat 2024-01-03 14:45:10 (Gazeta-Sporturilor)
Un campion mondial, atac devastator la Kylian Mbappe! » M-am saturat. Sa plece odata! E previzibil, renunta. Fara forta, fara atitudine Kylian Mbappe, 25 de ani, a intrat in ultimele 6 luni de contract la PSG si poate semna precontractul cu Real Madrid. Christophe Dugarry (51), campion al lumii cu Franta in 1998, l-a criticat dur: "Vreau sa-l vad pe Mbappe ca trage la proiectul clubului, nu doar la proiectul personal".Inca un an in care Kylian Mbappe trebuie sa ia o decizie radicala. ... ...continuare.

Accidentat la incheietura dreapta, Novak Djokovic a pierdut in Australia, dupa o serie de 43 de victorii consecutive

publicat 2024-01-03 14:45:10 (Gazeta-Sporturilor)
Accidentat la incheietura dreapta, Novak Djokovic a pierdut in Australia, dupa o serie de 43 de victorii consecutive Serie de 43 de victorii consecutive la turneele din Australia a lui Novak Djokovic (36 de ani, #1 ATP) a fost intrerupta chiar de un australian. Alex De Minaur (24 de ani, #12 ATP) l-a invins pe liderul mondial in minimul de seturi.Tanarul australian s-a impus in fata lui Novak Djokovic cu un dublu 6-4, sarbul neavand sanse de break in meci.VIDEO. Rezumat Novak Djokovic - Alex De Minaur 0-2 Novak Djokovic a suferit prima infrangere a sezonului in cadrul United Cup. ... ...continuare.

Cum se intelege Cleopatra Stratan cu Edward Sanda, la doi ani de la casatorie: "Noi nu reusim sa..."

publicat 2024-01-03 14:45:08 (Click)
Cum se intelege Cleopatra Stratan cu Edward Sanda, la doi ani de la casatorie: Noi nu reusim sa... Edward Sanda si Cleopatra Stratan formeaza unul dintre cele tinere cupluri din showbiz. Si-au unit destinele in urma cu doi ani de zile, iar de atunci si pana in prezent casnicia lor functioneaza cum nu se putea mai bine. ...continuare.

Vesti bune pentru romani. Analize preventive gratuite si investitii majore in sistemul medical

publicat 2024-01-03 14:45:06 (Click)
Vesti bune pentru romani. Analize preventive gratuite si investitii majore in sistemul medical Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat la Antena 3 CNN o serie de masuri menite sa imbunatateasca accesul pacientilor la analize preventive gratuite si sa aduca imbunatatiri semnificative in sistemul medical romanesc. ...continuare.

IRI Travel: 2024 va fi primul an al revenirii la normalitatea din turism

publicat 2024-01-03 14:45:05 (Bursa)
IRI Travel: 2024 va fi primul an al revenirii la normalitatea din turism IRI Travel anunta lansarea in forta a ofertelor tip early booking pentru sezonul estival 2024, sub genericul 'Vacanta la Marea Neagra', alaturi de oferte pentru alte doua destinatii populare ale romanilor, Grecia si Turcia. ...continuare.

Reuters: Uniunea Europeana adopta sanctiuni impotriva celui mai mare producator rus de diamante

publicat 2024-01-03 14:45:05 (Bursa)
Reuters: Uniunea Europeana adopta sanctiuni impotriva celui mai mare producator rus de diamante Uniunea Europeana (UE) a anuntat miercuri ca a adoptat sanctiuni impotriva celui mai mare producator rus de diamante, grupul public Alrosa, si a directorului sau general, in cadrul unui pachet de masuri adoptat in decembrie ca urmare a razboiului declansat de Rusia impotriva Ucrainei. ...continuare.

Ce cariera isi doreste sa inceapa sotia lui Nosfe, Madalina Cretan. Ce a facut-o sa-si doreasca sa mearga "pe urmele" sotului ei

publicat 2024-01-03 14:45:05 (Antena-1)
Ce cariera isi doreste sa inceapa sotia lui Nosfe, Madalina Cretan. Ce a facut-o sa-si doreasca sa mearga pe urmele sotului ei Dupa pierderea prematura a sotului sau, artistul Nosfe, Madalina Cretan a ales sa continue si sa dezvolte propriile visuri. Iata ce cariera vrea sa inceapa aceasta. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.