EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Europa va avea o noua regina! Povestea desprinsa din filme a fermecatoarei Mary Donaldson, sotia printului Frederik

publicat 2024-01-11 09:15:15 (ProTV)
Europa va avea o noua regina! Povestea desprinsa din filme a fermecatoarei Mary Donaldson, sotia printului Frederik Povestea de dragoste dintre Mary si Frederik al Danemarcei pare desprinsa din filme.   ...continuare.

Lapte de migdale – cum se face laptele de migdale si ce beneficii are

publicat 2024-01-11 09:15:12 (Libertatea)
Lapte de migdale – cum se face laptele de migdale si ce beneficii are Migdalele sunt o sursa naturala de vitamine si minerale, pot fi consumate ca atare, drept gustare, dar si sub forma de lapte de migdale sau faina. Descopera mai jos care sunt beneficiile laptelui de migdale. Laptele de migdale reprezinta o alternativa sanatoasa de lapte vegetal, cu un continut ridicat de fibre solubile si un numar […] ...continuare.

5 etape ale relatiilor de dragoste. Cum sa depasesti provocarile de-a lungul anilor

publicat 2024-01-11 09:15:11 (Jurnalul-National)
5 etape ale relatiilor de dragoste. Cum sa depasesti provocarile de-a lungul anilor Prima perioada a unei relatii, denumita adesea etapa lunii de miere, este, fara indoiala, plina de euforie si pasiune. In acest timp, priviti unul la altul prin ochelari roz.  ...continuare.

Real e in finala, dar Carlo Ancelotti nu-i incantat: "Ma ingrijoreaza. Astfel de meciuri nu ne plac"

publicat 2024-01-11 09:15:10 (Gazeta-Sporturilor)
Real e in finala, dar Carlo Ancelotti nu-i incantat: Ma ingrijoreaza. Astfel de meciuri nu ne plac Real Madrid s-a calificat in finala Supercupei Spaniei, insa antrenorul Carlo Ancelotti si-a exprimat mai multe nemultumiri. S-a aratat ingrijorat de aparare si a spus ca ar fi mai bine ca, la scor egal dupa 90 de minute, sa se treaca direct la lovituri de departajare.Real Madrid s-a calificat miercuri seara in finala Supercupei Spaniei, 5-3 cu marea rivala Atletico, la capatul unui meci nebun, transat abia in prelungiri. ... ...continuare.

Marcel Ciolacu a fost la cinema cu Sorin Grindeanu. Cu cine au dat mana la premiera care a adunat elita din Romania

publicat 2024-01-11 09:15:07 (Click)
Marcel Ciolacu a fost la cinema cu Sorin Grindeanu. Cu cine au dat mana la premiera care a adunat elita din Romania Premierul Marcel Ciolacu si Sorin Grindeanu au fost miercuri seara la film. Nu la orice film, ci la premiera "Ferrari", unde a fost prezent si Piero Ferrari, ...continuare.

3 plante ce nu trebuie sa-ti lipseasca din casa in 2024. Aduc noroc, bani si iubire

publicat 2024-01-11 09:15:07 (Click)
3 plante ce nu trebuie sa-ti lipseasca din casa in 2024. Aduc noroc, bani si iubire Florile nu sunt doar elemente decorative in casa, ci si purificatori de aer si aducatoare de energie pozitiva. In cultura Feng Shui, exista plante care sunt considerate a aduce noroc, bogatie si fericire. ...continuare.

Cat va mai continua gerul in Romania? Zonele lovite de ninsoare si viscol

publicat 2024-01-11 09:15:07 (Click)
Cat va mai continua gerul in Romania? Zonele lovite de ninsoare si viscol Meteorologii vin cu vesti proaste pentru romanii care sperau ca vremea se va incalzi in aceste zile. Se pare ca gerul si ninsorile vor continua in Romania, iar in ciuda unei mici incalziri pe parcursul zilei de joi, frigul va reveni in forta incepand de vineri. ...continuare.

AFP: China l-a descris drept un 'mare pericol' pe candidatul favorit la presedintia Taiwanului

publicat 2024-01-11 09:15:05 (Bursa)
AFP: China l-a descris drept un 'mare pericol' pe candidatul favorit la presedintia Taiwanului China l-a descris joi drept un 'mare pericol' pe candidatul favorit la presedintia Taiwanului, Lai Ching-te, cu cateva zile inainte de un scrutin cheie pe insula revendicata de Beijing ...continuare.

Angajatii din Sanatate anunta greva generala din luna februarie. Salariul pe care il castiga un medic, dar si o asistenta, intr-un spital

publicat 2024-01-11 09:15:05 (Antena3)
Angajatii din Sanatate anunta greva generala din luna februarie. Salariul pe care il castiga un medic, dar si o asistenta, intr-un spital Federatia Sanitas a anuntat ca a strans deja peste 50.000 de semnaturi necesare pentru a declansa greva generala in sistemul medical.  ...continuare.

Adolescent de 14 ani din Galati, internat la psihiatrie, dupa ce a ascuns un cutit in toaleta scolii unde invata | Voia sa-si atace colegii

publicat 2024-01-11 09:15:05 (Antena3)
Adolescent de 14 ani din Galati, internat la psihiatrie, dupa ce a ascuns un cutit in toaleta scolii unde invata | Voia sa-si atace colegii Un adolescent de 14 ani, din Galati, dat disparut de parinti, a fost gasit de politie. Oamenii legii au descoperit ca pustiul ascunsese un cutit in toaleta scolii unde invata. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.