EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Proiectul de modernizare a instalatiei electrice. Ce presupune si de unde incepi

publicat 2024-01-11 11:15:04 (Antena3)
Proiectul de modernizare a instalatiei electrice. Ce presupune si de unde incepi Atunci cand decizi sa-ti renovezi apartamentul, casa sau orice alt spatiu, este absolut necesar sa faci un upgrade si la instalatia electrica, sa faca fata la noile echipamente pe care ti le-ai achizitionat intre timp. ...continuare.

Sven Goran Eriksson are cancer in faza terminala: discursul tulburator al unui om aflat pe moarte

publicat 2024-01-11 11:15:03 (Adevarul)
Sven Goran Eriksson are cancer in faza terminala: discursul tulburator al unui om aflat pe moarte Fostul selectioner al Angliei sufera, din pacate, de o boala cumplita. ...continuare.

Real Madrid - Atletico, o incantare in desert: rezumatul celui mai frumos meci de inceput de an VIDEO

publicat 2024-01-11 11:15:03 (Adevarul)
Real Madrid - Atletico, o incantare in desert: rezumatul celui mai frumos meci de inceput de an VIDEO La Riad, s-a jucat prima semifinala din Supercupa Spaniei, iar partida a fost una fabuloasa. ...continuare.

Actrita Whoopi Goldberg spune ca, intr-un nou mandat de presedinte, Trump ar racola si "ar face sa dispara" jurnalistii si persoanele gay

publicat 2024-01-11 11:15:03 (Adevarul)
Actrita Whoopi Goldberg spune ca, intr-un nou mandat de presedinte, Trump ar racola si ar face sa dispara jurnalistii si persoanele gay Coprezentatoarea emisiunii "The View", Whoopi Goldberg, si-a avertizat marti colegii de platou si publicul ca daca nu l-ar vota pentru presedintele Biden, ar insemna, in esenta, un vot pentru ca fostul presedinte Donald Trump sa racoleze jurnalisti si persoane gay. ...continuare.

Obiceiul ciudat al lui Bill Gates: "Dadea tarcoale parcarii". Cine sunt miliardarii greu de suportat de catre angajati

publicat 2024-01-11 11:15:03 (Adevarul)
Obiceiul ciudat al lui Bill Gates: Dadea tarcoale parcarii. Cine sunt miliardarii greu de suportat de catre angajati Microsoft s-a clasat pe locul al doilea in topul Forbes al celor mai buni angajatori in 2023. Gigantul tehnologic a obtinut un punctaj bun in mai multe domenii, printre care dezvoltarea talentelor, optiunile de lucru la distanta, beneficiile pentru concediul parental, diversitatea. ...continuare.

OMS: virusul care cauzeaza COVID-19 este inca activ, chiar daca trece oarecum neobservat

publicat 2024-01-11 11:15:03 (Adevarul)
OMS: virusul care cauzeaza COVID-19 este inca activ, chiar daca trece oarecum neobservat Aproape 10.000 de decese cauzate de COVID-19 au fost raportate in luna decembrie a anului trecut. ...continuare.

A parcurs in alergare traseul de pe Transalpina dintre localitatile Novaci si Ranca VIDEO

publicat 2024-01-11 11:15:03 (Adevarul)
A parcurs in alergare traseul de pe Transalpina dintre localitatile Novaci si Ranca VIDEO Un tanar din Pitesti, antrenor personal pentru persoanele care doresc sa slabeasca intr-un mod sanatos, a parcurs in alergare traseul de pe Transalpina, dintre localitatile Novaci si Ranca. ...continuare.

Vlad Saftoiu, Cushman & Wakefield Echinox: Costurile de finantare si inflatia raman principalele ingrijorari ale dezvoltatorilor imobiliari locali, insa credem ca acestea se vor atenua pe parcursul anului, iar presiunea asupra sectorului va fi mai redusa

publicat 2024-01-11 11:00:20 (Ziarul-Financiar)
Vlad Saftoiu, Cushman & Wakefield Echinox: Costurile de finantare si inflatia raman principalele ingrijorari ale dezvoltatorilor imobiliari locali, insa credem ca acestea se vor atenua pe parcursul anului, iar presiunea asupra sectorului va fi mai redusa Vlad Saftoiu, Head of Research Cushman & Wakefield Echinox Incertitudinile macroeconomice, contractia consumului si costul finantarii, dar si evolutia inflatiei reprezinta principalii factori care vor impacta piata imobiliara locala, dar cu toate acestea investitorii raman pozitivi, majoritatea avand planuri de expansiune in Romania in urmatorii trei ani, reiese dintr-un sondaj realizat de Cushman & Wakefield Echinox. ...continuare.

Cine este Parmafood, grup care va fi preluat de Aquila: a inceput cu importul de Santal si a ajuns la afaceri de circa 50 mil. euro

publicat 2024-01-11 11:00:20 (Ziarul-Financiar)
Cine este Parmafood, grup care va fi preluat de Aquila: a inceput cu importul de Santal si a ajuns la afaceri de circa 50 mil. euro Autor: Madalina Dediu Panaete Parmafood Trading si Parmafood Group Distribution, pentru care Aquila a semnat un acord preliminat de preluare, sunt doua companii controlate de Eugen Savu, care este si unul dintre fondatori, conform datelor ZF. El impreuna cu Traian Oancea au pus bazele grupului la inceputul anilor'90 prin importul unor pro­du­se "care nu spuneau nimic con­sumatorului roman de la acea vreme", respectiv sucurile Santal ale producatorului italian Parmalat. ...continuare.

Planul elaborat pus la cale de patru hoti din Bucuresti. Au inscenat un accident ca sa fure un seif

publicat 2024-01-11 11:00:16 (ProTV)
Planul elaborat pus la cale de patru hoti din Bucuresti. Au inscenat un accident ca sa fure un seif Politistii din Bucuresti au pus în executare doua mandate de perchezitie domiciliara, joi, într-un dosar penal privind savârsirea infractiunii de furt calificat. Prejudiciul este estimat la aproximativ 70.000 de euro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.