EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Protestatarii din transporturi si fermierii, furiosi, in drum spre Guvern. Camioanele au blocat Pasajul Domnesti din Bucuresti: "Nu plecam pana nu se vor rezolva problemele!"

publicat 2024-01-11 12:30:06 (Antena3)
Protestatarii din transporturi si fermierii, furiosi, in drum spre Guvern. Camioanele au blocat Pasajul Domnesti din Bucuresti: Nu plecam pana nu se vor rezolva problemele! Transportatorii si fermierii revoltati vin in numar mare in Bucuresti, iar in functie de rezultatul negocierilor sunt decisi sa-si strige nemultumirile chiar la usa premierului. ...continuare.

Incendiu in zona dintre Gara Basarab si Podul Grant din Bucuresti. Autoritatile au trimis mesaj RO-Alert

publicat 2024-01-11 12:30:06 (Antena3)
Incendiu in zona dintre Gara Basarab si Podul Grant din Bucuresti. Autoritatile au trimis mesaj RO-Alert Pompierii de la ISU Bucuresti-Ilfov intervin cu mai multe autospeciale pentru stingerea unui incendiu care a cuprins doua vagoane de tren dezafectate, in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. Incendiul se manifesta cu flacara deschisa si degajari mari de fum. ...continuare.

Varsta la care un copil poate sta pe scaunul din fata al masinii. Sanctiunile pe care le risca soferii care incalca legea

publicat 2024-01-11 12:30:06 (Antena3)
Varsta la care un copil poate sta pe scaunul din fata al masinii. Sanctiunile pe care le risca soferii care incalca legea Transportul copiilor in masina reprezinta o mare responsabilitate pentru conducatorii auto, motiv pentru care legislatia in vigoare spune clar de la ce varsta au voie cei mici sa stea pe locul din dreapta soferului. ...continuare.

Incendiu urias in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. Noua echipaje de pompieri intervin. Mesaj RO-Alert

publicat 2024-01-11 12:30:05 (Adevarul)
Incendiu urias in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. Noua echipaje de pompieri intervin. Mesaj RO-Alert Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la doua vagoane dezafectate, in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. ...continuare.

ADN-ul prelevat de la europeni stravechi dezvaluie originile surprinzatoare ale sclerozei multiple | STUDIU

publicat 2024-01-11 12:30:05 (Adevarul)
ADN-ul prelevat de la europeni stravechi dezvaluie originile surprinzatoare ale sclerozei multiple | STUDIU ADN-ul obtinut din oasele si dintii stravechilor europeni care au trait in urma cu pana la 34.000 de ani ofera informatii pretioase despre originea sclerozei multiple, o boala neurologica adeseori invalidanta. ...continuare.

Profesorii romani pot obtine vize SUA mai rapid prin programul USA Visa Facilitation

publicat 2024-01-11 12:30:05 (Adevarul)
Profesorii romani pot obtine vize SUA mai rapid prin programul USA Visa Facilitation Profesorii din mediul academic superior din Romania au acum posibilitatea de a aplica mai usor pentru vize SUA in scop turistic sau profesional (vize B-1/B-2) prin programul guvernamental "USA Visa Facilitation". ...continuare.

Deloitte: Organizatiile pierd anual trilioane de dolari din cauza fraudei. Trainingurile pentru angajati si politicile interne de raportare, elemente-cheie pentru prevenirea si combaterea fraudei corporative

publicat 2024-01-11 12:15:31 (Ziarul-Financiar)
Deloitte: Organizatiile pierd anual trilioane de dolari din cauza fraudei. Trainingurile pentru angajati si politicile interne de raportare, elemente-cheie pentru prevenirea si combaterea fraudei corporative Denisa Simion, Manager, si Elton Mata, Manager, Consultanta Financiara, Servicii Corporate Forensic, Deloitte Romania Desi multe organizatii tind sa priveasca incidentele de frauda drept putin probabile, de obicei pe baza increderii pe care o au atat in angajati, cat si in partenerii de afaceri, realitatea este ca astfel de evenimente nu pot fi anticipate si gestionate corespunzator fara o strategie de preventie care sa includa protocoale de detectare timpurie si de raportare, respectiv fara... ...continuare.

Cum a ajuns voiosul tacos mexican o senzatie in Bucuresti si cine sunt cei doi antreprenori care au facut acest lucru posibil: Ne-a placut teribil de mult faptul ca e un produs foarte versatil

publicat 2024-01-11 12:15:31 (Ziarul-Financiar)
Cum a ajuns voiosul tacos mexican o senzatie in Bucuresti si cine sunt cei doi antreprenori care au facut acest lucru posibil: Ne-a placut teribil de mult faptul ca e un produs foarte versatil vezi galeria foto Tweet Cristi Dascaleanu si Alexandru Iacob sunt amandoi bucatari, dar la un moment dat, adica in urma cu aproape trei ani si jumatate, au decis sa devina antreprenori. Asa ca au pariat pe un produs relativ nou pe piata locala, dar care a generat multa bucurie, tacosul mexican. Primul restaurant deschis de cei doi a fost MAT, iar lucrurile s-au legat atat de bine, ca un sos bun peste o carne de vita afumata, incat anul trecut a mai aparut un fratior, Al Pastor by MAT, mexican... ...continuare.

Incendiu la doua vagoane dezafectate in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. Se intervine cu 9 autospeciale

publicat 2024-01-11 12:15:15 (ProTV)
Incendiu la doua vagoane dezafectate in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. Se intervine cu 9 autospeciale Pompierii din Bucuresti intervin, joi, pentru stingerea unui incendiu produs la doua vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. ...continuare.

Un elev de la Colegiul Militar din Alba-Iulia s-a aruncat de la etajul patru al institutiei. A lasat un bilet de adio

publicat 2024-01-11 12:15:14 (Money.ro)
Un elev de la Colegiul Militar din Alba-Iulia s-a aruncat de la etajul patru al institutiei. A lasat un bilet de adio Un elev al Colegiului Militar National "Mihai Viteazul" din Alba Iulia a decedat dupa ce a cazut joi dimineata de la etajul patru al cladirii, din camera dormitorului. Elevul nu a raspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Era in clasa a IX, avea 15 ani si provenea din judetul Maramures. Surse judiciare au transmis […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.