EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul" 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel

Articole

Stiri locale




Cum s-a ajuns la sesizarea DNA pentru ca AUR ar corupe alegatorii. Reactia unui lider al Aliantei

publicat 2024-01-11 13:15:02 (Adevarul)
Cum s-a ajuns la sesizarea DNA pentru ca AUR ar corupe alegatorii. Reactia unui lider al Aliantei Senatoarea Rodica Boanca, aleasa pe listele AUR, a precizat ca sotul ei este cel care a sesizat DNA pe tema modului cum Alianta cheltuie banii din subventia de la stat. In replica, Claudiu Tarziu, membru al conducerii AUR, sustine ca nu s-au cheltuit bani de la stat pentru cadouri. ...continuare.

CE aproba ajutoare de stat de 126 de milioane euro pentru porturile din Romania

publicat 2024-01-11 13:15:02 (Adevarul)
CE aproba ajutoare de stat de 126 de milioane euro pentru porturile din Romania CE a aprobat joi ajutoare de stat de 126 de milioane euro pentru porturile care se confrunta cu o crestere a fluxurilor comerciale ca urmare a razboiului declansat de Rusia impotriva Ucrainei. ...continuare.

Cat zahar contine un pahar cu vin

publicat 2024-01-11 13:00:15 (Libertatea)
Cat zahar contine un pahar cu vin In serile friguroase de iarna vinul fiert este una dintre bauturile preferate ale oamenilor, fie ca acesta este consumat impreuna cu familia ori este savurat lecturand o carte interesanta. Vinul este o parte importanta a culturii multor tari, inclusiv Romania, iar aceasta bautura pe care multi oameni o fac in casa reprezinta o traditie veche […] ...continuare.

Lovitura inceputului de an: Patru barbati au furat dintr-o locuinta din Sectorul 4 un seif cu bunuri de 70.000 de euro

publicat 2024-01-11 13:00:14 (Jurnalul-National)
Lovitura inceputului de an: Patru barbati au furat dintr-o locuinta din Sectorul 4 un seif cu bunuri de 70.000 de euro Patru barbati au furat sambata dintr-o locuinta din Sectorul 4 un seif care continea bijuterii, ceasuri de lux, ceasuri vechi si sume de bani, in valaore de 70.000 de euro. Cei patru barbati au fost retinuti de politistii Capitalei. ...continuare.

Care este bautura preferata a regelui Charles. Are o slabiciune pentru aceasta licoare bahica

publicat 2024-01-11 13:00:09 (Click)
Care este bautura preferata a regelui Charles. Are o slabiciune pentru aceasta licoare bahica De-a lungul timpului au existat o multime de personalitati publice care au captat atentia publicului din intreaga lume. Cu toate acestea, probabil ca putem fi cu totii de acord ca nimeni nu a reusit acest lucru pentru o perioada atat de lunga de timp precum familia regala a Marii Britanii. ...continuare.

Incendiu urias in Capitala. A fost emis mesaj Ro-Alert

publicat 2024-01-11 13:00:09 (Click)
Incendiu urias in Capitala. A fost emis mesaj Ro-Alert Un incendiu puternic a izbucnit joi in Gara Basarab din Bucuresti. Doua vagoane dezafectate au luat foc. La fata locului au ajuns initial 7 autospeciale ...continuare.

Boala care l-a ucis e Amza Pellea. Cel mai mare viciu al sau i-a adus sfarsitul

publicat 2024-01-11 13:00:07 (Click)
Boala care l-a ucis e Amza Pellea. Cel mai mare viciu al sau i-a adus sfarsitul Unul dintre cei mai iubiti si indragiti actori romani, Amza Pellea, a parasit scena vietii la doar 52 de ani, intr-o zi mohorata de decembrie, in anul 1983, la Bucuresti. ...continuare.

Schneider Electric - recunoscut ca lider in crearea software-ului de management al energiei

publicat 2024-01-11 13:00:05 (Bursa)
Schneider Electric - recunoscut ca lider in crearea software-ului de management al energiei Schneider Electric a obtinut titlul de lider in clasamentul recent 'Green Quadrant: Energy Management Software 2023' al Verdantix. ...continuare.

Stefan Musca, apel disperat: "Sa nu mai imbratiseze Ucraina si sa ne abandoneze pe noi!"

publicat 2024-01-11 13:00:05 (Antena3)
Stefan Musca, apel disperat: Sa nu mai imbratiseze Ucraina si sa ne abandoneze pe noi! Stefan Musca, presedintele Sindicatului Fermierilor Patrioti, a lansat, intr-o interventie la Antena 3 CNN, un apel disperat catre autoritati. "Sa nu mai imbratiseze Ucraina si sa ne abandoneze pe noi", a fost mesajul transmis de fermierul roman. ...continuare.

Comuna din Romania unde natura ii ajuta pe localnici sa faca cele mai bune muraturi: "Femeile nu mai merg la magazin, se duc direct la deal!"

publicat 2024-01-11 13:00:04 (Antena3)
Comuna din Romania unde natura ii ajuta pe localnici sa faca cele mai bune muraturi: Femeile nu mai merg la magazin, se duc direct la deal! O comuna din Romania beneficiaza de o adevarata comoara, a carei utilizare se reflecta in gastronomia locala si in medicina naturista. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.