EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Informare ANM: Ploi in cea mai mare parte a tarii pana vineri dimineata Informare ANM: Ploi in cea mai mare parte a tarii pana vineri dimineata Un barbat de origine romana, acuzat ca si-a ucis sotia si fiica in Franta, in 1993, pus in libertate sub supraveghere Un barbat de origine romana, acuzat ca si-a ucis sotia si fiica in Franta, in 1993, pus in libertate sub supraveghere WOW! Romania vs. Romania, la Campionatul Mondial de Robotica WOW! Romania vs. Romania, la Campionatul Mondial de Robotica Risc critic de incendii de vegetatie intr-o provincie din Canada. Zeci de persoane, evacuate. Se vor raspandi foarte rapid Risc critic de incendii de vegetatie intr-o provincie din Canada. Zeci de persoane, evacuate. "Se vor raspandi foarte rapid" Alcool-ul si tigarile electronice fac ravagii printre copiii de 11-15 ani! OMS trage un semnal de alarma Alcool-ul si tigarile electronice fac ravagii printre copiii de 11-15 ani! OMS trage un semnal de alarma Opinie Radu Burnete, Concordia: Cat poate creste salariul minim in promisiunile de campanie? Dar in realitate? Opinie Radu Burnete, Concordia: Cat poate creste salariul minim in promisiunile de campanie? Dar in realitate? Decizia CSM in legatura cu judecatoarea din cazul 2 Mai. Ce se intampla cu Ancuta Ioana Popoviciu Decizia CSM in legatura cu judecatoarea din cazul 2 Mai. Ce se intampla cu Ancuta Ioana Popoviciu Barbatul care s-a imbogatit datorita blugilor. Cine a fost Levi Strauss si cum a reusit sa devina un fashion icon Barbatul care s-a imbogatit datorita blugilor. Cine a fost Levi Strauss si cum a reusit sa devina un fashion icon Barcelona a dat lovitura: Xavi ramane antrenorul catalanilor dupa o rasturnare spectaculoasa de situatie Barcelona a dat lovitura: Xavi ramane antrenorul catalanilor dupa o rasturnare spectaculoasa de situatie Maestru spiritual si instructor de yoga, acuzat de trafic de persoane si viol. Ar fi unul dintre discipolii lui Gregorian Bivolaru | VIDEO Maestru spiritual si instructor de yoga, acuzat de trafic de persoane si viol. Ar fi unul dintre discipolii lui Gregorian Bivolaru | VIDEO George Simion traieste momente de aur cu sotia sa: Multumesc, m-ai facut bogat! George Simion traieste momente "de aur" cu sotia sa: "Multumesc, m-ai facut bogat!" Compania Meta (Facebook, Instagram) raporteaza rezultatele peste asteptari, dar previziunile dezamagitoare trag in jos actiunile cu 15% Compania Meta (Facebook, Instagram) raporteaza rezultatele peste asteptari, dar previziunile dezamagitoare trag in jos actiunile cu 15% Peste 150 de oameni au murit din cauza inundatiilor si alunecarilor de teren din Tanzania Peste 150 de oameni au murit din cauza inundatiilor si alunecarilor de teren din Tanzania 11 barbati condamnati pentru terorism au fost spanzurati in Irak 11 barbati condamnati pentru terorism au fost spanzurati in Irak Ce l-a suparat pe Costel Galca in infrangerea cu CFR Cluj: Aici am pierdut Ce l-a suparat pe Costel Galca in infrangerea cu CFR Cluj: "Aici am pierdut"

Articole

Stiri locale




Vesti bune pentru romani. Analize preventive gratuite si investitii majore in sistemul medical

publicat 2024-01-03 14:45:06 (Click)
Vesti bune pentru romani. Analize preventive gratuite si investitii majore in sistemul medical Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat la Antena 3 CNN o serie de masuri menite sa imbunatateasca accesul pacientilor la analize preventive gratuite si sa aduca imbunatatiri semnificative in sistemul medical romanesc. ...continuare.

IRI Travel: 2024 va fi primul an al revenirii la normalitatea din turism

publicat 2024-01-03 14:45:05 (Bursa)
IRI Travel: 2024 va fi primul an al revenirii la normalitatea din turism IRI Travel anunta lansarea in forta a ofertelor tip early booking pentru sezonul estival 2024, sub genericul 'Vacanta la Marea Neagra', alaturi de oferte pentru alte doua destinatii populare ale romanilor, Grecia si Turcia. ...continuare.

Reuters: Uniunea Europeana adopta sanctiuni impotriva celui mai mare producator rus de diamante

publicat 2024-01-03 14:45:05 (Bursa)
Reuters: Uniunea Europeana adopta sanctiuni impotriva celui mai mare producator rus de diamante Uniunea Europeana (UE) a anuntat miercuri ca a adoptat sanctiuni impotriva celui mai mare producator rus de diamante, grupul public Alrosa, si a directorului sau general, in cadrul unui pachet de masuri adoptat in decembrie ca urmare a razboiului declansat de Rusia impotriva Ucrainei. ...continuare.

Ce cariera isi doreste sa inceapa sotia lui Nosfe, Madalina Cretan. Ce a facut-o sa-si doreasca sa mearga "pe urmele" sotului ei

publicat 2024-01-03 14:45:05 (Antena-1)
Ce cariera isi doreste sa inceapa sotia lui Nosfe, Madalina Cretan. Ce a facut-o sa-si doreasca sa mearga pe urmele sotului ei Dupa pierderea prematura a sotului sau, artistul Nosfe, Madalina Cretan a ales sa continue si sa dezvolte propriile visuri. Iata ce cariera vrea sa inceapa aceasta. ...continuare.

Gramul de aur a depasit 300 de lei. La ce nivel sunt rezervele valutare ale Romaniei

publicat 2024-01-03 14:45:04 (Adevarul)
Gramul de aur a depasit 300 de lei. La ce nivel sunt rezervele valutare ale Romaniei Pretul unui gram de aur a atins miercuri peste 300 de lei, pentru a treia oara in ultimele luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei (BNR). ...continuare.

Preot italian excomunicat dupa ce l-a atacat pe Papa Francisc in predica sa de Anul Nou. Ce a spus despre suveranul pontif VIDEO

publicat 2024-01-03 14:45:04 (Adevarul)
Preot italian excomunicat dupa ce l-a atacat pe Papa Francisc in predica sa de Anul Nou. Ce a spus despre suveranul pontif VIDEO Un preot din Toscana, Italia, a fost excomunicat dupa ce l-a numit pe Papa Francisc "un anti-papa uzurpator" in predica sa de Anul Nou. Parintele Ramon Guidetti a tinut un discurs in care l-a comparat pe Papa cu predecesorul sau, Benedict al XVI-lea. ...continuare.

Cand incepe plata pensiilor, in luna ianuarie  

publicat 2024-01-03 14:30:12 (Puterea)
Cand incepe plata pensiilor, in luna ianuarie   In luna ianuarie 2024 plata pensiilor la Posta se face conform conventiei incheiate intre aceasta institutie si Casa Nationala de Pensii. De pe data de 5 ianuarie, pensiile vor fi distribuite la domiciliul beneficiarilor. Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale anunta ca, miercuri, fondurile necesare platii pensiilor au fost transmise catre Posta Romana. "Sumele virate vor […]The post Cand incepe plata pensiilor, in luna ianuarie   appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cu cine s-a logodit fosta gimnasta Larisa Iordache

publicat 2024-01-03 14:30:12 (Puterea)
Cu cine s-a logodit fosta gimnasta Larisa Iordache Larisa Iordache, fosta mare gimnasta, s-a logodit, in prima zi a anului 2024, cu un sportiv nascut in Republica Moldova. Larisa Iordache, in varsta de 27 de ani, si Cristian Chirita sunt impreuna din aprilie 2023, iar relatia lor a debutat mai intai pe retelele de socializare. Cristian este un jucator de tenis de masa […]The post Cu cine s-a logodit fosta gimnasta Larisa Iordache appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Zile libere 2024. Romanii vor avea doua noi zile de sarbatoare legala. Cand vor avea liber bugetarii

publicat 2024-01-03 14:30:12 (ProTV)
Zile libere 2024. Romanii vor avea doua noi zile de sarbatoare legala. Cand vor avea liber bugetarii Românii vor avea 20 de zile libere nelucratoare în anul 2024, dintre care 13 vor pica în cursul saptamânii, potrivit unei decizii adoptate de Guvern pe 21 decembrie.   ...continuare.

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, primele declaratii in fata procurorilor. Ce pedeapsa risca

publicat 2024-01-03 14:30:12 (ProTV)
Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, primele declaratii in fata procurorilor. Ce pedeapsa risca Patronul de la pensiunea Ferma Dacilor si doi administratori ai afacerii si-au petrecut noaptea dupa gratii. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.