EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Accident grav pe un drum judetean din Mures. Trei persoane, in cod rosu medical

publicat 2024-01-10 20:15:09 (Libertatea)
Accident grav pe un drum judetean din Mures. Trei persoane, in cod rosu medical Incidentul a avut loc, miercuri, 9 ianuarie, pe DJ 151A din Mures, intre localitatile Zau de Campie si Mihesu de Campie, dupa ce doua masini au intrat in coliziune, informeaza Punctul. In urma impactului puternic, trei persoane au fost ranite grav, fiind preluate de echipajele medicale sosite la locul accidentului. „In urma evaluarii medicale s-a […] ...continuare.

Trei fugari, condamnati in tara, adusi din Marea Britanie si Spania

publicat 2024-01-10 20:15:09 (Jurnalul-National)
Trei fugari, condamnati in tara, adusi din Marea Britanie si Spania Trei barbati care au fost condamnati la inchisoare in tara au fost adusi in ultimele doua zile din Marea Britanie si Spania, a anuntat miercuri IGPR. ...continuare.

Primarul Sectorului 3 ofera solutii pentru lipsa de caldura din Bucuresti | "Primaria Generala nu face si nu ii lasa nici pe altii sa faca"

publicat 2024-01-10 20:15:03 (Antena3)
Primarul Sectorului 3 ofera solutii pentru lipsa de caldura din Bucuresti | Primaria Generala nu face si nu ii lasa nici pe altii sa faca Primarul Sectorului 3 din Bucuresti, Robert Negoita a spus, in aceasta seara, in direct la Antena 3 CNN, ca are solutii pentru rezolvarea problemei in ceea ce priveste lipsa de caldura din Capitala. ...continuare.

Orasul din Romania unde absolventii unui campus profesional vor avea locuri de munca garantate

publicat 2024-01-10 20:15:03 (Antena3)
Orasul din Romania unde absolventii unui campus profesional vor avea locuri de munca garantate Un campus profesional pentru invatamant dual va fi inaugurat intr-un oras din Romania, oferind absolventilor garantii de angajare. ...continuare.

Pierderi de 70% in reteaua de termoficare a Bucurestiului. Negoita: "Din 10 lei pe care il plateste CET pe gaz, 7 lei pleaca pe cos, in poluare"

publicat 2024-01-10 20:15:03 (Antena3)
Pierderi de 70% in reteaua de termoficare a Bucurestiului. Negoita: Din 10 lei pe care il plateste CET pe gaz, 7 lei pleaca pe cos, in poluare Robert Negoita, primarul Sectorului 3, a vorbit despre problemele retelei de termoficare din Capitala si despre cat de mari vor fi facturile la caldura in aceasta iarna. ...continuare.

Circulatia camioanelor in punctul de trecere a frontierei Leuseni-Albita, reluata dupa doua zile

publicat 2024-01-10 20:15:02 (Adevarul)
Circulatia camioanelor in punctul de trecere a frontierei Leuseni-Albita, reluata dupa doua zile Serviciul Vamal de la Chisinau anunta ca traversarea camioanelor prin punctul de trecere a frontierei Leuseni-Albita este permisa. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.