EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Trucul care ne arata ca am gatit broccoli gresit toata viata. "Am fost la scoala de bucatari si nu stiam asta" | Video

publicat 2024-01-11 09:30:46 (ProTV)
Trucul care ne arata ca am gatit broccoli gresit toata viata. Am fost la scoala de bucatari si nu stiam asta | Video Un truc foarte usor pe care îl poate face oricine pentru a gati broccoli s-a viralizat rapid pe internet. ...continuare.

A murit bebelusul din Iasi aruncat pe geam de mama sa ca sa scape de incendiu. Care este starea femeii

publicat 2024-01-11 09:30:46 (ProTV)
A murit bebelusul din Iasi aruncat pe geam de mama sa ca sa scape de incendiu. Care este starea femeii Bebelusul aruncat miercuri pe geam la Iasi de la etajul trei de catre mama sa, pentru a-l salva de incendiul ce cuprinsese apartamentul, a murit la spital. ...continuare.

CTP, dupa ce patronul Fermei Dacilor a cerut sa fie eliberat din arestul preventiv: "Sa se gandeasca ca si-a omorat copilul"

publicat 2024-01-11 09:30:46 (ProTV)
CTP, dupa ce patronul Fermei Dacilor a cerut sa fie eliberat din arestul preventiv: Sa se gandeasca ca si-a omorat copilul Cristian Tudor Popescu a comentat pe contul sau de Facebook cazul de la Ferma Dacilor, locaul cuprins de flacari în luna decembrie. Patronul cere Tribunalului din Prahova sa fie eliberat din arestul preventiv. ...continuare.

Donald Trump i-a spus Ursulei von der Leyen ca Statele Unite nu vor ajuta niciodata Europa, daca va fi atacata

publicat 2024-01-11 09:30:46 (ProTV)
Donald Trump i-a spus Ursulei von der Leyen ca Statele Unite nu vor ajuta niciodata Europa, daca va fi atacata Fostul presedinte Donald Trump le-a spus unor oficiali europeni de rang înalt, atunci când era la Casa Alba, ca Statele Unite nu vor ajuta niciodata Europa daca aceasta va fi atacata, a declarat un oficial european de rang înalt, potrivit Reuters. ...continuare.

Circualtia trenurilor, perturbata, joi dimineata, pe raza Regionalei Craiova

publicat 2024-01-11 09:30:44 (Mediafax)
Circualtia trenurilor, perturbata, joi dimineata, pe raza Regionalei Craiova Astfel, joi dimineata, in statia Racari, s-au rupt pantografele locomotivelor trenului IRN 79 al CFR Calatori. Personalul de specialitate al SRCF Craiova a intervenit pentru remediere cu drezina pantograf, fiind necesara scoaterea de sub tensiune a firului II Filiasi - Racari. ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 687. Armata lui Putin a atacat Harkovul pentru a patra zi consecutiv, ranind jurnalisti turci / Finlanda nu deschide punctele de frontiera cu Rusia

publicat 2024-01-11 09:30:44 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 687. Armata lui Putin a atacat Harkovul pentru a patra zi consecutiv, ranind jurnalisti turci / Finlanda nu deschide punctele de frontiera cu Rusia UPDATE Guvernul finlandez a decis sa tina inchise punctele de trecere a frontierei cu Rusia pentru inca o luna Guvernul finlandez a decis sa tina punctele de trecere a frontierei cu Rusia inchise pentru inca o luna. Acest lucru a declarat ministrul finlandez al Agriculturii si Padurilor, Sari Essayah, candidat la presedintia Finlandei, intr-un interviu acordat canalului de televiziune Yle. ...continuare.

Chinezii au reprodus la scara 1:1 cel mai mare portavion american. Un expert din domeniul apararii explica planurile Beijingului

publicat 2024-01-11 09:30:43 (Libertatea)
Chinezii au reprodus la scara 1:1 cel mai mare portavion american. Un expert din domeniul apararii explica planurile Beijingului Cel mai mare portavion american, Gerald Ford, a fost reprodus la scara 1:1 de China, potrivit mai multor imagini aparute recent in publicatia Planet Labs, informeaza RFI. Un expert francez din domeniul apararii arata ca aceste instalatii sunt folosite pentru testarea si calibrarea lantului de achizitie – ISR, informatii, supraveghere si recunoastere – si ghidarea […] ...continuare.

Circulatia trenurilor, perturbata, joi dimineata, pe raza Regionalei Craiova

publicat 2024-01-11 09:30:43 (Jurnalul-National)
Circulatia trenurilor, perturbata, joi dimineata, pe raza Regionalei Craiova Circualtia mai multor trenuri de calatori a fost perturbata, joi dimineata, din cauza unor defectiuni pe raza Regionalei Craiova, anunta CFR SA. ...continuare.

Expert: statul doreste sa ia de la populatie 20 de miliarde de lei pentru a-si acoperi deficitul bugetar. Modificarile fiscale si noile taxe vor fi suportate de populatie

publicat 2024-01-11 09:30:43 (Jurnalul-National)
Expert: statul doreste sa ia de la populatie 20 de miliarde de lei pentru a-si acoperi deficitul bugetar. Modificarile fiscale si noile taxe vor fi suportate de populatie Modificarile fiscale si noile taxe vor fi suportate de populatie si se vor traduce in scaderea puterii de cumparare si in scaderea, a declarat Radu Georgescu, managing partner, CFO Network, la ZF Live. ...continuare.

O cantitate record de 36 de milioane de tone de cereale a fost expediata din portul Constanta in 2023

publicat 2024-01-11 09:30:43 (Income-Magazine)
O cantitate record de 36 de milioane de tone de cereale a fost expediata din portul Constanta in 2023 Portul Constanta a stabilit in 2023 un nou record in ceea ce priveste exporturile de cereale, gratie majorarii livrarilor de cereale provenite din Ucraina precum si proiectelor de imbunatatire a infrastructurii finantate de Uniunea Europeana, au declarat miercuri pentru Reuters reprezentanti ai autoritatii portuare. Potrivit surselor, portul Constanta a expediat anul trecut o cantitate record […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.