EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




GSP.RO a vorbit cu seful departamentului de reporteri de la Bild care se ocupa de Bayern Munchen. Ce le-a spus Dragusin conducatorilor echipei germane

publicat 2024-01-11 08:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
GSP.RO a vorbit cu seful departamentului de reporteri de la Bild care se ocupa de Bayern Munchen. Ce le-a spus Dragusin conducatorilor echipei germane Christian Falk, reporter-sef la Bild-Munchen, a dezvaluit ca sefii lui Bayern au fost surprinsi de decizia lui Radu Dragusin de a merge la Tottenham, dupa ce le-a spus ca-si doreste mult sa se transfere la campioana Germaniei.Decizia lui Radu Dragusin de a o refuza pe Bayern in favoarea lui Tottenham a surprins in Germania. "Bayern nu se refuza", a comentat "la cald", din Dortmund, fostul international roman Marcel Raducanu. ... ...continuare.

Intarzieri in distribuirea tichetelor educationale in valoare de 500 de lei. Peste 500.000 de parinti le asteapta inca din octombrie

publicat 2024-01-11 08:45:05 (Click)
Intarzieri in distribuirea tichetelor educationale in valoare de 500 de lei. Peste 500.000 de parinti le asteapta inca din octombrie Ministerul Fondurilor Europene a finalizat redactarea procedurii pentru distribuirea tichetelor educationale in valoare de 500 de lei, insa intarzierile in procesul de distributie au generat frustrare si neliniste printre parinti si cadrele didactice. ...continuare.

Sfaturile unei romance pentru strainii care vor sa se mute in Romania: "Nimeni nu da doi bani pe..."

publicat 2024-01-11 08:45:05 (Click)
Sfaturile unei romance pentru strainii care vor sa se mute in Romania: Nimeni nu da doi bani pe... Intr-un clip postat pe TikTok, o romanca ce locuieste in Marea Britanie de mai multi ani ofera cateva sfaturi strainilor care doresc sa se mute in tara noastra. ...continuare.

Australian Open: Sorana Cirstea, Ana Bogdan si Jaqueline Cristian si-au aflat adversarele

publicat 2024-01-11 08:45:04 (Bursa)
Australian Open: Sorana Cirstea, Ana Bogdan si Jaqueline Cristian si-au aflat adversarele Jucatoarele Sorana Cirstea, Ana Bogdan si Jaqueline Cristian si-au aflat, joi dimineata, adversarele din runda inaugurala de la Australian Open, primul Grand Slam anului. ...continuare.

Irina Bara, eliminata in turul doi al calificarilor la Australian Open

publicat 2024-01-11 08:45:04 (Bursa)
Irina Bara, eliminata in turul doi al calificarilor la Australian Open Irina Bara, locul 181 mondial, a fost eliminata, joi, in turul doi al calificarilor la Australian Open, primul grand slam al anului. ...continuare.

Cutremur in Romania, joi dimineata. Seismul a fost resimtit in mai multe orase din tara

publicat 2024-01-11 08:45:04 (Antena3)
Cutremur in Romania, joi dimineata. Seismul a fost resimtit in mai multe orase din tara Cutremur in Romania, astazi, 11 ianuarie 2024. Seismul s-a produs in zona seismica Vrancea. ...continuare.

Dinamo ingrozeste: Cornel Dinu a dezvaluit cat de grava e situatia clubului

publicat 2024-01-11 08:45:03 (Adevarul)
Dinamo ingrozeste: Cornel Dinu a dezvaluit cat de grava e situatia clubului Dinamo a "reusit" sa iroseasca perioada de pauza, cea in care ar fi trebuit sa-si intareasca lotul, aducand un singur jucator pana acum. Actionarii Eugen Voicu si Andrei Nicolescu sunt aratati cu degetul pentru acest rateu. ...continuare.

Ce masuri ia statul dupa tragedia de la "Ferma dacilor". Greselile comise la pensiune. Arafat: "Cand s-au trezit, era prea tarziu"

publicat 2024-01-11 08:45:03 (Adevarul)
Ce masuri ia statul dupa tragedia de la Ferma dacilor. Greselile comise la pensiune. Arafat: Cand s-au trezit, era prea tarziu Tragedia petrecuta la "Ferma dacilor" schimba legile in Romania. Raed Arafat a anuntat care sunt masurile pe care le discuta Guvernul pentru a preveni astfel de nenorociri. Seful DSU a subliniat insa ca responsabilitatea principala in astfel de cazuri revine proprietarilor de pensiuni. ...continuare.

SUA si Marea Britanie sugereaza declansarea unor actiuni militare dupa cel mai mare atac houthi in Marea Rosie

publicat 2024-01-11 08:45:03 (Adevarul)
SUA si Marea Britanie sugereaza declansarea unor actiuni militare dupa cel mai mare atac houthi in Marea Rosie Statele Unite si Marea Britanie au sugerat ca ar putea intreprinde actiuni militare impotriva rebelilor houthi din Yemen, dupa ce acestia au respins cel mai mare atac de pana acum asupra navelor din Marea Rosie. ...continuare.

Cat a ajuns sa coste construirea unei case in 2024. "Va zic un pret de constructor corect, restul e cancan"

publicat 2024-01-11 08:45:03 (Adevarul)
Cat a ajuns sa coste construirea unei case in 2024. Va zic un pret de constructor corect, restul e cancan Achizitionarea sau construirea unei case este si in 2024 visul multor romani si un subiect de mare interes. Cum piata imobiliara a inceput sa fie mai mult sau mai putin afectata de turbulente, dupa ce preturile au crescut intr-un ritm galopant in ultimii ani, e greu de spus care sunt preturile. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.