EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Sofer roman, trimis in judecata pentru ca arunca cu pietre in masinile care veneau din sens opus pe autostrada. Este judecat pentru zece tentative de omor, in Germania

publicat 2024-01-11 11:45:04 (Antena3)
Sofer roman, trimis in judecata pentru ca arunca cu pietre in masinile care veneau din sens opus pe autostrada. Este judecat pentru zece tentative de omor, in Germania Un sofer roman de camion va trebui sa raspunda pentru zece capete de acuzare de tentativa de omor in fata tribunalului regional din Augsburg, Germania. ...continuare.

Romanii pun bani deoparte pentru pensie | Numar record de inscrieri la Pilonul III

publicat 2024-01-11 11:45:04 (Antena3)
Romanii pun bani deoparte pentru pensie | Numar record de inscrieri la Pilonul III Circa 83.000 de romani au inceput in 2023 sa economiseasca pentru varsta retragerii prin fondurile de pensii private facultative (Pilonul III), un record pentru numarul de clienti nou-atrasi in sistem intr-un singur an incepand cu 2008, reflectand nivelul ridicat de incredere a populatiei in pensiile private. ...continuare.

Marcel Ciolacu, anunturi importante la inceput de an: "Deblocam angajarile pentru aproape 8.000 de posturi din sanatate si asistenta sociala"

publicat 2024-01-11 11:45:04 (Antena3)
Marcel Ciolacu, anunturi importante la inceput de an: Deblocam angajarile pentru aproape 8.000 de posturi din sanatate si asistenta sociala Premierul Marcel Ciolacu a facut mai multe anunturi importante in cadrul sedintei de Guvern, precum deblocarea angajarilor pentru aproape 8.000 de posturi din sanatate si asistenta sociala. ...continuare.

Caz rar la Ministerul Educatiei. Cine este rectorul din Romania care nu a fost validat din motiv de plagiat

publicat 2024-01-11 11:45:04 (Adevarul)
Caz rar la Ministerul Educatiei. Cine este rectorul din Romania care nu a fost validat din motiv de plagiat Unul dintre cazurile rare din Ministerul Educatiei a avut loc la Arad. Cei de la minister au decis sa nu valideze noul mandat de rector al conf. univ. Dr. Ramona Lile. ...continuare.

Ciolacu: Deblocam angajarile pentru aproape 8.000 de posturi din sanatate si asistenta sociala / Ce spune despre salariile medicilor

publicat 2024-01-11 11:45:04 (Adevarul)
Ciolacu: Deblocam angajarile pentru aproape 8.000 de posturi din sanatate si asistenta sociala / Ce spune despre salariile medicilor Premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, a precizat ca nu sunt probleme financiare, fiind bani pentru personalul din sanatate, dar corect este sa-i plateasca mai bine pe medicii care muncesc serios. ...continuare.

NATO s-a reunit la solicitarea Ucrainei: angajamentul reafirmat de aliati

publicat 2024-01-11 11:45:04 (Adevarul)
NATO s-a reunit la solicitarea Ucrainei: angajamentul reafirmat de aliati Aliatii din NATO si-au luat in mod ferm angajamentul, in cadrul unei reuniuni cu Ucraina, ca isi vor continua ajutoarele militare, economice si umanitare pentru aceasta tara atacata de Rusia. ...continuare.

Ungaria va dovedi ca poate fi un bun presedinte al Consiliului UE, afirma Katalin Novak

publicat 2024-01-11 11:45:04 (Adevarul)
Ungaria va dovedi ca poate fi un bun presedinte al Consiliului UE, afirma Katalin Novak Ungaria va dovedi ca este capabila "sa fie un bun presedinte al Consiliului UE", cand va prelua presedintia in a doua jumatate a acestui an, a declarat miercuri sefa statului ungar Katalin Novak in cadrul unei intalniri cu membrii corpului diplomatic acreditat in Ungaria. ...continuare.

Vedeta "Baywatch" Nicole Eggert a dezvaluit ca are cancer de san si a impartasit un mesaj pentru femei

publicat 2024-01-11 11:45:04 (Adevarul)
Vedeta Baywatch Nicole Eggert a dezvaluit ca are cancer de san si a impartasit un mesaj pentru femei Vedeta "Baywatch", Nicole Eggert, in varsta de 51 de ani, a dezvaluit ca a fost diagnosticata cu cancer de san in stadiul 2. Declaratia a fost facuta luni intr-un interviu acordat publicatiei People, dar si in cadrul podcastului sau, "Perfectly Twisted". ...continuare.

Australian Open incepe rau pentru noi: avem adversarele romancelor si semnele care anunta o mare dezamagire ANALIZA

publicat 2024-01-11 11:45:04 (Adevarul)
Australian Open incepe rau pentru noi: avem adversarele romancelor si semnele care anunta o mare dezamagire ANALIZA La Melbourne, primul Grand Slam al anului porneste la drum in weekend. ...continuare.

Au fost retinuti hotii care au furat un seif din Sectorul 4. Cum l-au pacalit pe proprietar sa iasa din casa

publicat 2024-01-11 11:45:03 (Adevarul)
Au fost retinuti hotii care au furat un seif din Sectorul 4. Cum l-au pacalit pe proprietar sa iasa din casa Patru barbati au fost retinuti in cazul furtului unui seif cu ceasuri si bijuterii in valoare de 70.000 de lei, din locuinta unui barbat pe care l-au pacalit sa iasa din casa. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.