EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Deloitte: Organizatiile pierd anual trilioane de dolari din cauza fraudei. Trainingurile pentru angajati si politicile interne de raportare, elemente-cheie pentru prevenirea si combaterea fraudei corporative

publicat 2024-01-11 12:15:31 (Ziarul-Financiar)
Deloitte: Organizatiile pierd anual trilioane de dolari din cauza fraudei. Trainingurile pentru angajati si politicile interne de raportare, elemente-cheie pentru prevenirea si combaterea fraudei corporative Denisa Simion, Manager, si Elton Mata, Manager, Consultanta Financiara, Servicii Corporate Forensic, Deloitte Romania Desi multe organizatii tind sa priveasca incidentele de frauda drept putin probabile, de obicei pe baza increderii pe care o au atat in angajati, cat si in partenerii de afaceri, realitatea este ca astfel de evenimente nu pot fi anticipate si gestionate corespunzator fara o strategie de preventie care sa includa protocoale de detectare timpurie si de raportare, respectiv fara... ...continuare.

Cum a ajuns voiosul tacos mexican o senzatie in Bucuresti si cine sunt cei doi antreprenori care au facut acest lucru posibil: Ne-a placut teribil de mult faptul ca e un produs foarte versatil

publicat 2024-01-11 12:15:31 (Ziarul-Financiar)
Cum a ajuns voiosul tacos mexican o senzatie in Bucuresti si cine sunt cei doi antreprenori care au facut acest lucru posibil: Ne-a placut teribil de mult faptul ca e un produs foarte versatil vezi galeria foto Tweet Cristi Dascaleanu si Alexandru Iacob sunt amandoi bucatari, dar la un moment dat, adica in urma cu aproape trei ani si jumatate, au decis sa devina antreprenori. Asa ca au pariat pe un produs relativ nou pe piata locala, dar care a generat multa bucurie, tacosul mexican. Primul restaurant deschis de cei doi a fost MAT, iar lucrurile s-au legat atat de bine, ca un sos bun peste o carne de vita afumata, incat anul trecut a mai aparut un fratior, Al Pastor by MAT, mexican... ...continuare.

Incendiu la doua vagoane dezafectate in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. Se intervine cu 9 autospeciale

publicat 2024-01-11 12:15:15 (ProTV)
Incendiu la doua vagoane dezafectate in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. Se intervine cu 9 autospeciale Pompierii din Bucuresti intervin, joi, pentru stingerea unui incendiu produs la doua vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. ...continuare.

Un elev de la Colegiul Militar din Alba-Iulia s-a aruncat de la etajul patru al institutiei. A lasat un bilet de adio

publicat 2024-01-11 12:15:14 (Money.ro)
Un elev de la Colegiul Militar din Alba-Iulia s-a aruncat de la etajul patru al institutiei. A lasat un bilet de adio Un elev al Colegiului Militar National "Mihai Viteazul" din Alba Iulia a decedat dupa ce a cazut joi dimineata de la etajul patru al cladirii, din camera dormitorului. Elevul nu a raspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Era in clasa a IX, avea 15 ani si provenea din judetul Maramures. Surse judiciare au transmis […] ...continuare.

Ultima ora: Incendiu la doua vagoane in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant

publicat 2024-01-11 12:15:14 (Money.ro)
Ultima ora: Incendiu la doua vagoane in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant Un incendiu a izbucnit, joi, la doua vagoane dezafectate, in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant, a transmis ISU Bucuresti Ilfov. Au fost alertate 7 autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autospeciala de descarcerare si o ambulanta SMURD. Incendiul se manifesta cu flacara deschisa si degajari mari de fum. Stire […] ...continuare.

Dezvaluirea-soc a unui mare antrenor: Am cancer, mai am un an de trait

publicat 2024-01-11 12:15:13 (Mediafax)
Dezvaluirea-soc a unui mare antrenor: Am cancer, mai am un an de trait "Am cancer, in cel mai bun caz mi-a ramas un an sau mai mult de trait, in cel mai rau caz - mai putin", este declaratia-soc a lui Sven-Göran Eriksson facuta la postul de radio suedez P1. ...continuare.

Caile ferate, pericol public. Doua vagoane dezafectate au luat foc intre Gara Basarab si Podul Grant

publicat 2024-01-11 12:15:13 (Mediafax)
Caile ferate, pericol public. Doua vagoane dezafectate au luat foc intre Gara Basarab si Podul Grant Potrivit ISU Bucuresti - Ilfov, se intervine pentru stingerea unui incendiu produs la doua vagoane dezafectate. ...continuare.

Micutzu rupe tacerea despre divortul lui Catalin Bordea de Livia: "Din pacate, nu ai de unde sa stii ce fel sunt oamenii". A fost nas la nunta lor

publicat 2024-01-11 12:15:11 (Libertatea)
Micutzu rupe tacerea despre divortul lui Catalin Bordea de Livia: Din pacate, nu ai de unde sa stii ce fel sunt oamenii. A fost nas la nunta lor Micutzu sau Cosmin Nedelcu, pe numele sau din buletin, a vorbit pentru prima oara despre divortul lui Catalin Bordea de Livia. Comediantul a fost nas de cununie la nunta religioasa a celor doi. Pe Micutzu si pe Catalin Bordea ii leaga nu numai o colaborare de ani de zile, ci si o prietenie de lunga […] ...continuare.

"Ei stau in paradis, rezidentii din Gaza traiesc in iad". Armata israeliana a perchezitionat resedinta de lux a lui Marwan Issa, adjunctul aripii miliare a Hamas | VIDEO

publicat 2024-01-11 12:15:11 (Libertatea)
Ei stau in paradis, rezidentii din Gaza traiesc in iad. Armata israeliana a perchezitionat resedinta de lux a lui Marwan Issa, adjunctul aripii miliare a Hamas | VIDEO Fortele israeliene au intrat in resedinta opulenta a lui Marwan Issa, 58 de ani, adjunct al aripii militare a Hamas, in Al-Bureij, centrul Fasiei Gaza, si au difuzat imagini filmate in interior, relateaza Yedioth Akronoth. Locotenent-colonel Avichay Adraee, purtatorul de cuvant al IDF, a postat miercuri, 9 ianuarie, clipuri fotografii cu domeniul luxos din Al-Bureija […] ...continuare.

Soc la Casa Regala. Printul William ar avea o fiica. Cum arata aceasta si cine este mama ei

publicat 2024-01-11 12:15:07 (Click)
Soc la Casa Regala. Printul William ar avea o fiica. Cum arata aceasta si cine este mama ei Au inceput sa circule zvonuri despre o presupusa infidelitate comisa de Printul William fata de Kate Middleton in urma cu cativa ani. Controversa continua, deoarece acum se presupune ca fiul cel mare al lui Lady Di ar fi avut o fiica in secret cu amanta sa Rose Hanbury pe nume Lady Iris Marina. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.