EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Spitalele din Iasi sunt coplesite de cazuri de viroze si gripe, dar lipseste un aviz de la Ministerul Sanatatii pentru a dubla capacitatea de ATI la Spitalul de Boli Infectioase. "Nu putem prelua pacienti"

publicat 2024-01-11 13:15:14 (Libertatea)
Spitalele din Iasi sunt coplesite de cazuri de viroze si gripe, dar lipseste un aviz de la Ministerul Sanatatii pentru a dubla capacitatea de ATI la Spitalul de Boli Infectioase. Nu putem prelua pacienti Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, dr. Florin Rosu, acuza Ministerul Sanatatii de faptul ca tergiverseaza de aproape un an transformarea Compartimentului de Terapie Intensiva in sectie. Medicul spune ar putea astfel trata 20 de pacienti in ATI, fata de 9 in prezent, si ca poate angaja si medici pregatiti pentru a completa schema […] ...continuare.

Madalin Ionescu si-a dat demisia de la Metropola TV: "Am decis sa fac o pauza de televiziune". Ce conditii are pentru a reveni pe micul ecran

publicat 2024-01-11 13:15:14 (Libertatea)
Madalin Ionescu si-a dat demisia de la Metropola TV: Am decis sa fac o pauza de televiziune. Ce conditii are pentru a reveni pe micul ecran Madalin Ionescu a anuntat pe Instagram ca si-a dat demisia de la Metropola TV. Totodata, prezentatorul a dezvaluit ce se intampla cu Cristina Siscanu, sotia lui care are contract cu acelasi post de televiziune. Dupa ce o buna perioada de timp a prezentat emisiunea „Istoria umanitatii” la Metropola TV, Madalin Ionescu a incheiat contractul cu […] ...continuare.

Scenariile a doua episoade din Friends, recuperate dintr-un cos de gunoi, sunt scoase la licitatie

publicat 2024-01-11 13:15:13 (Jurnalul-National)
Scenariile a doua episoade din Friends, recuperate dintr-un cos de gunoi, sunt scoase la licitatie Scenariile originale a doua episoade din serialul Friends, produse in Marea Britanie, care au fost recuperate dintr-un cos de gunoi, sunt scoase la licitatie, noteaza BBC. ...continuare.

Grindeanu, discutii cu reprezentantii confederatiilor si asociatiilor de transportatori

publicat 2024-01-11 13:15:13 (Income-Magazine)
Grindeanu, discutii cu reprezentantii confederatiilor si asociatiilor de transportatori Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat joi dimineata la sediul MTI cu reprezentantii confederatiilor si Asociatiilor relevante de transportatori, discutiile urmand a fi reluate miercurea viitoare. „Impreuna cu cei de la COTAR, Asociatia Patronala a Transportatorilor Europa 2002- APTE 2002 si APULUM s-a stabilit reluarea discutiilor pentru miercurea viitoare. Acestea se vor concentra […] ...continuare.

Fostul selectioner al Angliei, diagnostic crunt: "In cel mai bun caz mai am un an"

publicat 2024-01-11 13:15:04 (Click)
Fostul selectioner al Angliei, diagnostic crunt: In cel mai bun caz mai am un an Fostul antrenor Sven-Göran Eriksson trece prin momente grele. ...continuare.

Top 4 moduri prin care poti incepe sa practici recunostinta chiar de azi

publicat 2024-01-11 13:15:04 (Click)
Top 4 moduri prin care poti incepe sa practici recunostinta chiar de azi Practica recunostintei este una dintre cele mai simple modalitati de a avea o viata mai frumoasa si mai armonioasa, cu beneficii si rezultate reale si rapide. ...continuare.

Sora Elenei Gheorghe, decizie radicala la inceput de an: "Azi ma uitam in jur..."

publicat 2024-01-11 13:15:04 (Click)
Sora Elenei Gheorghe, decizie radicala la inceput de an: Azi ma uitam in jur... Gata, Sarbatorile sunt pe duca asa ca vedetele noastre sunt decise inca de la inceput de an sa scape de surplusul de kilograme pe care l-au luat dupa ce s-au infruptat din delicatesurile de pe mesele imbelsugate din perioada care a trecut. ...continuare.

3 zodii sunt norocoase in urmatoarele saptamani. A doua parte a lunii ianuarie se anunta cu adevarat magica pentru ele

publicat 2024-01-11 13:15:04 (Click)
3 zodii sunt norocoase in urmatoarele saptamani. A doua parte a lunii ianuarie se anunta cu adevarat magica pentru ele Pentru trei zodii anume, urmatoarele cateva saptamani vor fi unele pline de noroc, in care viata lor se poate schimba complet! Este foarte posibil ca luna februarie sa ii gaseasca pe acesti nativi mult mai fericiti si impliniti! ...continuare.

Nick Radoi, despre sotul Monicai Gabor: "Daca il vezi, nu dai doi bani pe el"

publicat 2024-01-11 13:15:02 (Adevarul)
Nick Radoi, despre sotul Monicai Gabor: Daca il vezi, nu dai doi bani pe el Ani in urma, cand relatia Monicai Gabor si a lui Mr. Pink era la inceput, s-a creat o serie de controverse cu privire la averea lui. Zvonurile au fost stopate de un alt milionar - Nick Radoi, cel care a facut o serie de dezvaluiri despre banii pe care ii are chinezul. ...continuare.

Elevul care s-a aruncat de la etajul patru al Colegiului Militar din Alba Iulia a lasat un bilet de adio familiei

publicat 2024-01-11 13:15:02 (Adevarul)
Elevul care s-a aruncat de la etajul patru al Colegiului Militar din Alba Iulia a lasat un bilet de adio familiei Elevul de clasa a IX-a, care s-a aruncat joi dimineata de la etajul 4 al cladirii Colegiului Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia, a lasat un bilet de adio ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.