EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Premierul, flancat de Grindeanu si Simonis, la premiera filmului "Ferrari"

publicat 2024-01-11 13:15:17 (Puterea)
Premierul, flancat de Grindeanu si Simonis, la premiera filmului Ferrari Premierul Marcel Ciolacu a participat, impreuna cu Alfred Simonis, presedintele interimar al Camerei Deputatilor, si Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, la premiera filmului "Ferrari", unde l-au intalnit pe Piero, mostenitorul imperiului Ferrari. Cei trei au tinut sa imortalizeze momentul, iar dovada constitue o fotografie postata de OnRecord pe pagina de Facebook. "Premierul Marcel Ciolacu, Alfred Simonis, […]The post Premierul, flancat de Grindeanu si Simonis, la premiera... ...continuare.

Desenele care i-au adus unui copil de 13 ani un stagiu la Louis Vuitton

publicat 2024-01-11 13:15:17 (Puterea)
Desenele care i-au adus unui copil de 13 ani un stagiu la Louis Vuitton Un baiat de 13 ani a fost angajat ca stagiar de Louis Vuitton, dupa ce desenele sale au devenit virale. Desenele baiatului au fost remarcate mai intai de mama acestuia, care le-a postat pe Twitter. In tweet-ul impartasit in noiembrie, mama adolescentului a mentionat ca ziua de nastere a fiului ei se apropie, in decembrie. […]The post Desenele care i-au adus unui copil de 13 ani un stagiu la Louis Vuitton appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Guvernul da drumul la angajari pentru 8.000 de posturi in Sanatate si Asistenta Sociala

publicat 2024-01-11 13:15:17 (Puterea)
Guvernul da drumul la angajari pentru 8.000 de posturi in Sanatate si Asistenta Sociala Guvernul va debloca angajarile pentru aproape 8.000 de posturi in Sanatate si Asistenta Sociala, a anuntat, joi, premierul Marcel Ciolacu. Seful Guvernului a precizat ca nu se pune problema banilor, in conditiile in care "Ministerul Sanatatii are in acest an un buget cu peste 40% mai mare decat in 2023". "Deblocam astazi angajarile pentru aproape […]The post Guvernul da drumul la angajari pentru 8.000 de posturi in Sanatate si Asistenta Sociala appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Incendiu de amploare in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant

publicat 2024-01-11 13:15:17 (Puterea)
Incendiu de amploare in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant Un puternic incendiu a izbucnit astazi in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant, afectand doua vagoane dezafectate. Echipajele de interventie au fost alertate imediat si au actionat rapid pentru a stinge flacarile care au cuprins cele doua vagoane. La fata locului s-au deplasat 7 autospeciale de stingere cu apa si spuma, o […]The post Incendiu de amploare in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

A doua zi de protest al transportatorilor: O delegatie se afla la Guvern pentru negocieri

publicat 2024-01-11 13:15:17 (Puterea)
A doua zi de protest al transportatorilor: O delegatie se afla la Guvern pentru negocieri Protestele transportatorilor continua si in a doua zi, cu sute de camioane din intreaga tara care au pornit catre Bucuresti. O delegatie a transportatorilor s-a prezentat la Palatul Victoria, in speranta ca discutiile cu autoritatile vor duce la solutionarea problemelor semnalate. Presedintele Federatiei Operatorilor de Transport din Romania, Augustin Hagiu, a declarat ca delegatia transportatorilor […]The post A doua zi de protest al transportatorilor: O delegatie se afla la Guvern... ...continuare.

Performanta istorica pentru patinajul artistic: avem doua sportive la Campionatul European

publicat 2024-01-11 13:15:17 (Puterea)
Performanta istorica pentru patinajul artistic: avem doua sportive la Campionatul European Romania revine la Campionatele Europene de Patinaj Artistic, cu doua reprezentante, Iulia Sauter si Ana Sofia Beschea. Romania va fi reprezentata pentru prima data in istorie de doua sportive la Campionatele Europene de Patinaj Artistic, care vor avea loc in perioada 10-14 ianuarie 2024 in orasul Kaunas, din Lituania. Julia Sauter, in varsta de 28 […]The post Performanta istorica pentru patinajul artistic: avem doua sportive la Campionatul European appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cinism moscovit: Ambasadorul Rusiei a vizitat Memorialul Victimelor Comunismului de la Sighet. Eroarea de pe monument FOTO

publicat 2024-01-11 13:15:16 (ProTV)
Cinism moscovit: Ambasadorul Rusiei a vizitat Memorialul Victimelor Comunismului de la Sighet. Eroarea de pe monument FOTO Ambasadorul Rusiei în România a vizitat Memorialul Victimelor Comunismului de la Sighet, un act de cinism dublat de depunerea unei coroane de flori la un monument dedicat soldatilor sovietici, inscriptionat cu o greseala flagranta de scriere.   ...continuare.

Irina Bara, eliminata in turul 2 al calificarilor de la Australian Open

publicat 2024-01-11 13:15:16 (OnlineSport)
Irina Bara, eliminata in turul 2 al calificarilor de la Australian Open Clasata pe locul 181 mondial, Irina Bara a cedat fara drept de apel în confruntarea cu Eva Lys din Germania. ...continuare.

ANALIZA Cushman & Wakefield Echinox: Incertitudinile macroeconomice, contractia consumului si costul finantarii, principalele preocupari ale investitorilor imobiliari

publicat 2024-01-11 13:15:16 (Money.ro)
ANALIZA Cushman & Wakefield Echinox: Incertitudinile macroeconomice, contractia consumului si costul finantarii, principalele preocupari ale investitorilor imobiliari "Incertitudinile macroeconomice, contractia consumului si costul finantarii, dar si evolutia inflatiei sunt principalii factori care vor impacta piata imobiliara", considera investitorii si dezvoltatorii imobiliari care au raspuns la cea de-a doua editie a Real Estate Investors Sentiment Barometer, realizat de compania de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox.In ciuda presiunilor care survin din surse diverse, investitorii raman pozitivi, majoritatea avand planuri de... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.