EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Studiu Revolut: Romanii au investit cu precadere in 2023 in actiunile Tesla si Nordea Bank. Suma medie alocata investitiilor la bursa, circa 1.600 de euro

publicat 2024-01-11 14:15:30 (Ziarul-Financiar)
Studiu Revolut: Romanii au investit cu precadere in 2023 in actiunile Tesla si Nordea Bank. Suma medie alocata investitiilor la bursa, circa 1.600 de euro Autor: Eduard Ivanovici Revolut, aplicatie financiara cu 3,4 milioane de clienti in Romania, a prezentat principalele tendinte in domeniul investitiilor personale in 2023, pe piata locala si in Spatiul Economic European, se arata intr-un comunicat de presa. Platforma a atins un nou record pe piata locala, unde numarul clientilor care fac investitii personale cu aplicatia de digital banking aproape s-a dublat la finalul anului trecut fata de 31 decembrie 2022 (plus 95%). ...continuare.

Doi soti au murit din cauza caldurii din casa, dupa ce au dat pornit un calorifer. Temperatura depasise 49 de grade Celsius

publicat 2024-01-11 14:15:27 (ProTV)
Doi soti au murit din cauza caldurii din casa, dupa ce au dat pornit un calorifer. Temperatura depasise 49 de grade Celsius Doi soti din Carolina de Sud, în vârsta de 82 si 84 de ani, au murit din cauza caldurii excesive din casa, dupa ce au dat drumul unui calorifer. Temperatura din locuinta depasise 49 de grade Celsius. ...continuare.

Ce salariu are guvernatoarea romanca a Bancii Nationale a Moldovei fata de Isarescu de la BNR

publicat 2024-01-11 14:15:27 (ProTV)
Ce salariu are guvernatoarea romanca a Bancii Nationale a Moldovei fata de Isarescu de la BNR Anca Dragu, guvernatoarea românca a Bancii Nationale a Republicii Moldova, va avea un salariu lunar net de circa 8.400 de euro pe luna, de aproape trei ori mai mic decât cel încasat de Mugur Isarescu, omologul de la BNR. ...continuare.

Locul din Romania unde se ascunde o adevarata comoara. Doar aici se gaseste un ingredient unic pentru muraturi

publicat 2024-01-11 14:15:27 (ProTV)
Locul din Romania unde se ascunde o adevarata comoara. Doar aici se gaseste un ingredient unic pentru muraturi Locul din România unde se ascunde o adevarata comoara. Doar aici se gaseste un ingredient unic pentru muraturi ...continuare.

Cele mai mari probleme ale sistemului e-Factura, pe care Seful Finantelor, Marcel Bolos, le ignora sau da vina pe utilizatori

publicat 2024-01-11 14:15:27 (ProTV)
Cele mai mari probleme ale sistemului e-Factura, pe care Seful Finantelor, Marcel Bolos, le ignora sau da vina pe utilizatori Sistemul e-Factura, respectiv digitalizarea facturarii în România, a început cu dreptul, declarativ, pentru seful Finantelor, Marcel Bolos, dar cu stângul pentru contribuabili, din cauza erorilor multiple ale platformei Finantelor. ...continuare.

Stefan Musca, fermier: „Sa nu mai imbratiseze Ucraina si sa ne abandoneze pe noi!”

publicat 2024-01-11 14:15:22 (Money.ro)
Stefan Musca, fermier: „Sa nu mai imbratiseze Ucraina si sa ne abandoneze pe noi!” Stefan Musca, presedintele Sindicatului Fermierilor Patrioti, a lansat, intr-o interventie la Antena 3 CNN, un apel disperat catre autoritati. „Sa nu mai imbratiseze Ucraina si sa ne abandoneze pe noi”, a spus fermierul roman. „Nu ma asteptam in ceasul al doisprezecelea sa fim, din nou, umiliti. Sa ne spuna ca noi suntem coordonati de catre […] ...continuare.

Aspiratoarele Beko: Eficienta si inovatie pentru o curatenie impecabila

publicat 2024-01-11 14:15:19 (Libertatea)
Aspiratoarele Beko: Eficienta si inovatie pentru o curatenie impecabila Intr-o lume unde curatenia si confortul sunt esentiale pentru un stil de viata sanatos, aspiratoarele Beko vin cu solutii ideale pentru orice casa. Diversele modele, fie cu sac, fie fara sac, ofera o putere de aspirare impresionanta si functii avansate pentru a face fata celor mai exigente sarcini legate de curatenie. Performanta si putere Toate […] ...continuare.

Romina Gingasu si Piero Ferrari, prima aparitie oficiala impreuna, in Romania. Miliardarul s-a asortat cu sotia romanca

publicat 2024-01-11 14:15:19 (Libertatea)
Romina Gingasu si Piero Ferrari, prima aparitie oficiala impreuna, in Romania. Miliardarul s-a asortat cu sotia romanca Romina Gingasu si Piero Ferrari, mostenitorul a 10% din compania „Ferrari”, infiintata de tatal lui, au bifat prima aparitie publica impreuna, in Romania. Cei doi au luat parte la proiectia de gala a filmului „Ferrari”, pelicula care prezinta cei mai grei ani din viata tatalui lui Piero, Enzo Ferrari, fondatorul celebrei marci de automobile. Timp […] ...continuare.

Ciolacu, despre varianta ca Iohannis sa devina presedintele Consiliului European: "E o sansa reala, avem un culoar bun"

publicat 2024-01-11 14:15:18 (Libertatea)
Ciolacu, despre varianta ca Iohannis sa devina presedintele Consiliului European: E o sansa reala, avem un culoar bun Premierul Marcel Ciolacu spune ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre posibilitatea ca acesta sa ocupe functia de presedinte al Consiliului European, iar Romania are „o sansa reala” in acest sens, relateaza News.ro si Hotnews.ro. „Parerea mea este ca are o sansa reala Romania, nu presedintele Klaus Iohannis pentru Consiliul European si chiar avem […] ...continuare.

Fiarele si statiile de calcat Beko – Tehnologie moderna pentru haine impecabile.

publicat 2024-01-11 14:15:18 (Libertatea)
Fiarele si statiile de calcat Beko – Tehnologie moderna pentru haine impecabile. Timpul este o resursa pretioasa, iar aspectul hainelor reflecta imaginea noastra. A avea un fier sau o statie de calcat de inalta calitate devine esential, iar Beko, cunoscut pentru inovatiile sale in domeniul electrocasnicelor, vine in intampinarea nevoilor consumatorilor cu o gama variata de fiare si statii de calcat, concepute pentru a face procesul de […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.