EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ajutoare de stat de 126 milioane euro pentru porturile din Romania. Comisia Europeana a dat unda verde

publicat 2024-01-11 16:30:13 (ProTV)
Ajutoare de stat de 126 milioane euro pentru porturile din Romania. Comisia Europeana a dat unda verde Comisia Europeana a aprobat joi o schema notificata de România în valoare de 126 de milioane euro pentru a sprijini investitiile în porturile care se confrunta cu o crestere a fluxurilor comerciale ca urmare a razboiului din Ucraina. ...continuare.

Blinken: Solutia unui stat palestinian poate izola Iranul

publicat 2024-01-11 16:30:12 (Mediafax)
Blinken: Solutia unui stat palestinian poate izola Iranul Discutand deopotriva cu oficialitatile din Israel si din statele arabe, Blinken a facut presiuni pentru a se gasi o cale de iesire din razboiul dintre Israel si Hamas, asta in timp ce conflictul ameninta sa se extinda si mai mult, in Liban, Irak si pe rutele de navigatie din Marea Rosie. ...continuare.

Explozie intr-un garaj din Turda. Doi barbati, cu multiple arsuri, au fost transportati la spital

publicat 2024-01-11 16:30:11 (Libertatea)
Explozie intr-un garaj din Turda. Doi barbati, cu multiple arsuri, au fost transportati la spital Incidentul s-a produs, joi, pe strada Fragariste din municipiul Turda, judetul Cluj, dupa ce rezervorul cu gaz al unei masini aflate in garaj a explodat, informeaza Ziua de Cluj. In urma exploziei, doi barbati au fost raniti. Acestia au fost preluati de echipajele medicale sosite la fata locului si transportati la spital cu multiple arsuri. […] ...continuare.

Sven-Goran Eriksson a anuntat ca mai are de trait doar un an, din cauza cancerului

publicat 2024-01-11 16:30:10 (Jurnalul-National)
Sven-Goran Eriksson a anuntat ca mai are de trait doar un an, din cauza cancerului Sven-Goran Eriksson, fostul antrenor al Angliei a dezvaluit ca este bolnav de cancer si ca mai are "un an de trait", potrivit Sky News. ...continuare.

Operele stradale care par "vii"! Un artist grafitti a realizat iluzii optice impresionante

publicat 2024-01-11 16:30:05 (Click)
Operele stradale care par vii! Un artist grafitti a realizat iluzii optice impresionante De multe ori cand ne gandim la grafitti ne vin in minte exemple de vandalism - opere antice distruse sau, pur si simplu, blocuri mazgalite urat. Nu este asa, insa! O demonstreaza Cosimo Caiffa (44 de ani), un artist grafitti din Italia ...continuare.

Andreea Balan, extrem de sexy la Australian Open, intr-o fusta scurta. Cum a aparut artista la bratul lui Victor Cornea

publicat 2024-01-11 16:30:04 (Antena-1)
Andreea Balan, extrem de sexy la Australian Open, intr-o fusta scurta. Cum a aparut artista la bratul lui Victor Cornea Andreea Balan petrece clipe de vis in Australia. Artista a mers sa-l sustina pe Victor Cornea, care participa la turneul Australian Open. ...continuare.

Ministerul Turismului vrea sa poata cere si autorizatia de securitate la incendiu cand verifica un hotel

publicat 2024-01-11 16:30:03 (Adevarul)
Ministerul Turismului vrea sa poata cere si autorizatia de securitate la incendiu cand verifica un hotel Ministrul Economiei a anuntat joi ca se lucreaza la modificarea legislatiei astfel incat atunci cand se verifica o pensiune sau un hotel sa se poata cere si autorizatia de securitate la incendiu. ...continuare.

Peste 5 milioane de facturi au fost inregistrare in sistemul RO e-Factura in doar 11 zile

publicat 2024-01-11 16:30:03 (Adevarul)
Peste 5 milioane de facturi au fost inregistrare in sistemul RO e-Factura in doar 11 zile In primele zile de functionare a sistemului RO e-Factura, peste 5 milioane de facturi au fost expediate cu succes, in valoare totala de 25 de miliarde de lei, transmite Ministerul Finantelor. ...continuare.

Copilas de doi ani lasat singur in masina la Vaslui, pe un ger naprasnic, in timp ce mama era la cumparaturi

publicat 2024-01-11 16:30:03 (Adevarul)
Copilas de doi ani lasat singur in masina la Vaslui, pe un ger naprasnic, in timp ce mama era la cumparaturi Pe retelele sociale circula imagini cu un copil de doi ani lasat singur in masina de mama lui, care a plecat la cumparaturi. In poza se vede cum micutul a reusit sa ajunga pe scaunul soferului si plange. Postarea a starnit un val de reactii in mediul online, iar mama acestuia a venit cu precizari ...continuare.

Inflatia din SUA ii surprinde pe economisti: In luna decembrie inflatia a crescut cu 0,3% incheind anul la nivelul de 3,4%

publicat 2024-01-11 16:15:59 (Ziarul-Financiar)
Inflatia din SUA ii surprinde pe economisti: In luna decembrie inflatia a crescut cu 0,3% incheind anul la nivelul de 3,4% Autor: Valeriu Danila Indicele preturilor de consum a crescut 0,3% in luna decembrie, fata de estimarile de 0,2 ale analistilor, scrie CNBC. Vestea vine in timp ce economistii prognozau scaderea presiunilor inflationiste. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.