EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Rapidul nu-si revine dupa infrangerea dramatica cu Krim: "Am condus 99% din meci, nu meritam sa pierdem"

publicat 2024-01-07 19:15:05 (Gazeta-Sporturilor)
Rapidul nu-si revine dupa infrangerea dramatica cu Krim: Am condus 99% din meci, nu meritam sa pierdem Antrenorul Rapidului, David Ginesta Montes, a oferit declaratii la sosirea in tara dupa infrangerea dramatica a giulestenelor din Liga Campionilor, scor 24-25.Desi a condus din minutul 2 pana in utlimul minut, Rapid nu a reusit sa o invinga pe Krim. Fara mai multe jucatoare importante precum Buceschi sau Polman accidentate, giulestenele au capitulat chiar la ultima faza, pierzand puncte pretioase in cursa calificarii in "optimi". ... ...continuare.

Handbal feminin: victorie categorica reusita de CSM Bucuresti in Liga Campionilor, 44-26 cu Buducnost

publicat 2024-01-07 19:15:02 (Adevarul)
Handbal feminin: victorie categorica reusita de CSM Bucuresti in Liga Campionilor, 44-26 cu Buducnost CSM Bucuresti a surclasat echipa muntenegreana Buducnost BEMAX Podgorica, cu scorul de 44-26 (24-15), duminica, in Sala Polivalenta din Capitala, intr-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. ...continuare.

Soc in PNL! Toata conducerea organizatiei Botosani a fost data afara

publicat 2024-01-07 19:00:09 (Puterea)
Soc in PNL! Toata conducerea organizatiei Botosani a fost data afara Organizatia municipala PNL Botosani a fost dizolvata, iar presedintele structurii a fost demis de Biroul Politic Judetean. Decizia a fost adoptata in cadrul sedintei Biroului Politic Judetean (BPJ) al PNL Botosani. Sedinta a fost convocata de Costel Soptica la ora 14:00. Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe puncte de discutie, inclusiv prezentarea deciziilor […]The post Soc in PNL! Toata conducerea organizatiei Botosani a fost data afara appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Chiritoiu, reales in conducerea ACER! De ce nu pleaca de la sefia Consiliului Concurentei

publicat 2024-01-07 19:00:09 (Puterea)
Chiritoiu, reales in conducerea ACER! De ce nu pleaca de la sefia Consiliului Concurentei Mandatul presedintelui Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, in Consiliul de Administratie al Agentiei pentru Cooperarea Autoritatilor de Reglementare din Domeniul Energiei (ACER), a fost reinnoit. Bogdan Chiritoiu a confirmat ca a fost reales in conducerea ACER. „Da, mandatul meu de membru in Consiliul de Administratie al ACER a fost reinnoit, astfel ca voi continua activitatea in […]The post Chiritoiu, reales in conducerea ACER! De ce nu pleaca de la sefia Consiliului... ...continuare.

Situatie grava la Ranca: 70% dintre unitatile de cazare nu au aviz ISU 

publicat 2024-01-07 19:00:09 (Puterea)
Situatie grava la Ranca: 70% dintre unitatile de cazare nu au aviz ISU  Situatie grava in statiunea Ranca din judetul Gorj, unde 70% dintre unitatile de cazare nu au aviz de la ISU. Purtatorul de cuvant al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, Traian Badulescu, a declarat intr-o emisiune televizata ca foarte multe unitati de cazare din Ranca nu au aviz de la ISU si nici de la […]The post Situatie grava la Ranca: 70% dintre unitatile de cazare nu au aviz ISU  appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Bulgaria a inasprit controalele la frontiere, in conformitate cu angajamentele Schengen fata de Austria

publicat 2024-01-07 19:00:09 (ProTV)
Bulgaria a inasprit controalele la frontiere, in conformitate cu angajamentele Schengen fata de Austria Agentia Vamala bulgara a înasprit, începând cu 2024, controalele asupra tuturor marfurilor transportate spre si dinspre Austria, la toate vamile si punctele de frontiera si pe întreg teritoriul Bulgariei, informeaza site-ul BTA, potrivit Agerpres. ...continuare.

Si-a luat ramas bun de la fosta echipa si vine la Universitatea Craiova: "Un an uimitor, multumesc!"

publicat 2024-01-07 19:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Si-a luat ramas bun de la fosta echipa si vine la Universitatea Craiova: Un an uimitor, multumesc! Denil Maldonado (25 de ani), fundasul central care va ajunge la Universitatea Craiova, si-a luat ramas bun de la clubul pentru care a evoluat in 2023, LAFC. El vine la formatia din Banie sub forma de imprumut, cu optiune de transfer definitiv.Universitatea Craiova a rezolvat al doilea transfer al verii. Dupa fundasul dreapta Pyry Soiri, sub comanda lui Ivaylo Petev va ajunge si fundasul central Denil Maldonado, international hondurian. ... ...continuare.

Motivul pentru care Andreea Banica si-a concediat sotul din functia de manager. "El a incercat toata viata sa ..."

publicat 2024-01-07 19:00:03 (Click)
Motivul pentru care Andreea Banica si-a concediat sotul din functia de manager. El a incercat toata viata sa ... Este una dintre cele mai indragite artiste de la noi din tara si are o familie superba. Andreea Banica traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Lucian Mitrea si au impreuna doi copii, Sofia si Noah. Bineinteles, mariajul ei nu a fost doar lapte si miere. Artista si-a deschis sufletul si a vorbit ...continuare.

Cine este noul antrenor gasit de Simona Halep, dupa despartirea de Patrick Mouratoglou! "Uite cine a revenit!"

publicat 2024-01-07 19:00:03 (Click)
Cine este noul antrenor gasit de Simona Halep, dupa despartirea de Patrick Mouratoglou! Uite cine a revenit! Simona Halep nu neglijeaza antrenametele nici in prezent, asa ca in aceasta perioada se afla in Dubai, in Emiratele Arabe Unite, unde lucreaza cu filipineza Jez Manso. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.