EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Bataie cu pumni si picioare dupa ce un sofer a facut drifturi in centrul Sibiului

publicat 2024-01-13 20:15:02 (Antena3)
Bataie cu pumni si picioare dupa ce un sofer a facut drifturi in centrul Sibiului Bataie cu pumni si picioare dupa ce soferul unei bolid a facut drift-uri in centrul Sibiului. Atentie, urmeaza imagini care va pot afecta emotional! ...continuare.

Lidia Fecioru: "Femeia bigudiu si barbatul lipitoare creeaza dependente bolnavicioase!" | Cele mai mari greseli pe care le fac femeile si barbatii atunci cand flirteaza 

publicat 2024-01-13 20:15:02 (Antena3)
Lidia Fecioru: Femeia bigudiu si barbatul lipitoare creeaza dependente bolnavicioase! | Cele mai mari greseli pe care le fac femeile si barbatii atunci cand flirteaza  Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit la emisiunea "Adevaruri ascunse" despre comportamentul femeilor si barbatilor atunci cand flirteaza si despre greselile pe care le fac cei in cautarea unui partener. ...continuare.

Meci de fotbal din Anglia, suspendat din cauza unei urgente medicale din tribune

publicat 2024-01-13 20:15:02 (Antena3)
Meci de fotbal din Anglia, suspendat din cauza unei urgente medicale din tribune Meciul de fotbal Bolton - Cheltenham din League One, din Anglia, a fost oprit si amanat din cauza unei urgente medicale din tribune. ...continuare.

INTERVIU Adrian Nicolae, actor: "Doi oameni de la STS ne-au spus ca spionajul romanesc sta in loc pentru ca se face filmul nostru"

publicat 2024-01-13 20:15:02 (Adevarul)
INTERVIU Adrian Nicolae, actor: Doi oameni de la STS ne-au spus ca spionajul romanesc sta in loc pentru ca se face filmul nostru Cu toate ca marea provocare a filmului "Klaus & Barroso" a fost scrierea unor dialoguri verosimile pentru 2024, dar fara injuraturi, constanta realizarii peliculei a fost aceea de a fi mereu pregatiti pentru neprevazut - nu insa si pentru... nevazut, surpriza pe care au avut-o de la STS. ...continuare.

Joe Biden: SUA nu sprijina independenta Taiwanului

publicat 2024-01-13 20:15:02 (Adevarul)
Joe Biden: SUA nu sprijina independenta Taiwanului Presedintele american, Joe Biden, a declarat sambata ca Statele Unite nu sustin independenta Taiwanului, dupa ce alegatorii taiwanezi au acordat un al treilea mandat prezidential partidului de guvernamant, care sustine ca insula este de facto independenta. ...continuare.

Mii de protestatari pro-Palestina pe strazile Londrei cer incetarea focului in Gaza. Politia a facut arestari

publicat 2024-01-13 20:15:02 (Adevarul)
Mii de protestatari pro-Palestina pe strazile Londrei cer incetarea focului in Gaza. Politia a facut arestari Mii de protestatari pro-Palestina au iesit sambata pe strazile Londrei, cerand o incetare imediata a focului in Gaza, relateaza PA Media/dpa. ...continuare.

Orasul care este o adevarata capcana pentru soferii romani de TIR. Intr-o singura luna, doi soferi au ramas blocati

publicat 2024-01-13 20:00:25 (ProTV)
Orasul care este o adevarata capcana pentru soferii romani de TIR. Intr-o singura luna, doi soferi au ramas blocati O zona pitoreasca din oraselul german Solingen, cu un drum îngust si case istorice, este o adevarata capcana pentru soferii români de TIR.   ...continuare.

Traficul transfrontalier pentru autoturisme nu a fost afectat de protestul fermierilor

publicat 2024-01-13 20:00:11 (Mediafax)
Traficul transfrontalier pentru autoturisme nu a fost afectat de protestul fermierilor Traficul pentru autoturisme prin punctele de trecere a frontierei Calafat, Bechet, Siret si Nadlac s-a desfasurat normal, fara timpi crescuti de asteptare, in ciuda protestelor fermierilor si transportatorilor, potrivit Politiei de frontiera. ...continuare.

Jacinda Ardern s-a casatorit. Unde a avut loc nunta fostului premier al Noii Zelelande

publicat 2024-01-13 20:00:09 (Jurnalul-National)
Jacinda Ardern s-a casatorit. Unde a avut loc nunta fostului premier al Noii Zelelande Fostul prim-ministru al Noii Zeelande, Jacinda Ardern, s-a casatorit cu partenerul sau dupa ani de amanari, scrie Sky News. ...continuare.

Irina Columbeanu, de o frumusete rapitoare. Este o adevarata domnisoara si ii face concurenta mamei sale

publicat 2024-01-13 20:00:04 (Click)
Irina Columbeanu, de o frumusete rapitoare. Este o adevarata domnisoara si ii face concurenta mamei sale Pleacarea din Romania, aici unde crestea alaturi de tatal ei, a fost una benefica dupa cum se pare pentru Irina Columbeanu. Mutata in America de ani de zile, acolo unde locuieste impreuna cu mama sa, a evoluat foarte mult, devenind o domnisoara in adevaratul sens al cuvantului. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.