EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Incendiu de proportii la o societate agricola din Satu Mare

publicat 2024-01-13 21:00:10 (Jurnalul-National)
Incendiu de proportii la o societate agricola din Satu Mare Un incendiu de proportii a izbucnit sambata la o societate agricola din Satu Mare. Un depozit de cereale a luat foc. Pompierii au reusit sa salveze mai multe animale si o cantitate importanta de cereale. ...continuare.

Protagonistul uneia dintre cele mai controversate relatii din fotbal a facut anuntul pe Instagram: "Dragostea noastra creste"

publicat 2024-01-13 21:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Protagonistul uneia dintre cele mai controversate relatii din fotbal a facut anuntul pe Instagram: Dragostea noastra creste Thibaut Courtois, portarul lui Real Madrid, s-a casatorit anul trecut cu Mishel, iar acum cei doi au anuntat ca vor deveni parinti.Goalkeeperul a postat o imagine in care saruta burtica de gravida a sotiei, cu mesajul: "Dragostea noastra creste. Abia asteptam sa te cunoastem". ... ...continuare.

Top 3 tunsori care te fac mai slaba. Iti subtiaza fata si iti scot in evidenta trasaturile

publicat 2024-01-13 21:00:05 (Click)
Top 3 tunsori care te fac mai slaba. Iti subtiaza fata si iti scot in evidenta trasaturile Tunsoarea pe care o purtam ne poate avantaja sau dezavantaja. Majoritatea femeilor tind sa aleaga tunsorile care le plac, chiar daca alt model le-ar fi avantajat. ...continuare.

Protest pentru cresterea salariilor profesorilor in Ungaria

publicat 2024-01-13 21:00:03 (Adevarul)
Protest pentru cresterea salariilor profesorilor in Ungaria Mai multe organizatii din domeniul educatiei au convocat sambata, in fata Ministerului de Interne de la Budapesta, un protest pentru a cere cresteri salariale pentru profesori, informeaza MTI. ...continuare.

O mama povesteste cum fiul ei autist "frumos si fericit" a murit dupa ce nimeni nu si-a dat seama ca nu mananca

publicat 2024-01-13 21:00:03 (Adevarul)
O mama povesteste cum fiul ei autist frumos si fericit a murit dupa ce nimeni nu si-a dat seama ca nu mananca O mama cu inima franta povesteste cum fiul ei autist "frumos si fericit", in varsta de sapte ani, a murit din cauza unui stop cardiac, dupa o tulburare de alimentatie nediagnosticata, pe parcursul careia ajunsese sa supravietuiasca cu "doar cativa biscuiti", potrivit Daily Mail Online. ...continuare.

Lasconi a demisionat din conducerea USR Arges dar spune ca vrea sa ramana in partid

publicat 2024-01-13 20:45:12 (ProTV)
Lasconi a demisionat din conducerea USR Arges dar spune ca vrea sa ramana in partid Elena Lasconi confirma pentru G4Media ca a demisionat din functia de vicepresedinte al USR Arges, în contextul în care disputele interne din acest partid ies tot mai des la iveala în ultima perioada ...continuare.

Un roman si partenerul sau, prinsi cu 1,2 kilograme de droguri in masina, pe autostrada, in Italia. Ce au mai gasit carabinierii la perchezitia domiciliara

publicat 2024-01-13 20:45:09 (Libertatea)
Un roman si partenerul sau, prinsi cu 1,2 kilograme de droguri in masina, pe autostrada, in Italia. Ce au mai gasit carabinierii la perchezitia domiciliara Politia din Busto Arsizio, provincia lombarda Varse, nordul Italiei, a ridicat 13,2 kg de substante stupefiante, inclusiv hasis, marijuana si cocaina, in urma unui control rutier (1,2 kilograme) si a perchezitiilor efectuate ulterior la domiciliul unui roman si a complicelui sau italian (12 kilograme), relateaza portalul PrimaSanRonno. Pe 8 ianuarie, pe Autostrada dei Laghi A8, […] ...continuare.

"Acesta poate fi numit un prieten adevarat" | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru

publicat 2024-01-13 20:45:02 (Antena3)
Acesta poate fi numit un prieten adevarat | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, in cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevaruri ascunse, despre ce inseamna prietenia adevarata intre doua persoane. ...continuare.

Test de cultura generala: Ger de crapa pietrele

publicat 2024-01-13 20:45:02 (Adevarul)
Test de cultura generala: Ger de crapa pietrele Vezi cat esti de informat cu ajutorul acestor 27 de intrebari, clasificate pe mai multe domenii de interes, intr-un test de cultura generala inedit. ...continuare.

TEST DRIVE Nissan X-Trail, cu un strop de sobrietate | FOTO

publicat 2024-01-13 20:45:02 (Adevarul)
TEST DRIVE Nissan X-Trail, cu un strop de sobrietate | FOTO Dupa o prima generatie nu foarte simpatica, o a doua dupa care suspina multa lume si o a treia care nu a convins, iata ca Nissan X-Trail aduce cea de-a patra generatie, cu o imbunatatire la aproape toate capitolele. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.