EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Renuntati la bagajele de cala! Sfaturi si elemente esentiale pentru bagajele de mana cand calatoriti cu avionul

publicat 2024-01-13 16:30:02 (Adevarul)
Renuntati la bagajele de cala! Sfaturi si elemente esentiale pentru bagajele de mana cand calatoriti cu avionul Autointitulata "regina a bagajelor de mana", fiica unei insotitoare de bord Air Canada, fondatoare a unui start-up si experta in marketing, a adunat peste 620.000 de vizualizari pe videoclipul ei "Ultimate flight essentials". ...continuare.

O mama si-a otravit copilul cu paracetamol, codeina si morfina. Micutul a avut nevoie de transplant de ficat

publicat 2024-01-13 16:15:12 (ProTV)
O mama si-a otravit copilul cu paracetamol, codeina si morfina. Micutul a avut nevoie de transplant de ficat O mama a fosr condamnata la 12 ani de închisoare dupa ce si-a otravit copilul cu paracetamol si codeina.   ...continuare.

FCSB a pus ochii pe un atacant spaniol care evolueaza in Kosovo

publicat 2024-01-13 16:15:11 (OnlineSport)
FCSB a pus ochii pe un atacant spaniol care evolueaza in Kosovo Gigi Becali a transferat trei jucatori în acesta iarna, dar nu vrea sa se opreasca aici. ...continuare.

Intalnirile dintre guvernanti si transportatorii si fermierii protestatari au fost reprogramate

publicat 2024-01-13 16:15:11 (Mediafax)
Intalnirile dintre guvernanti si transportatorii si fermierii protestatari au fost reprogramate Avand in vedere faptul ca, la finalul intalnirii de la Ministerul Agriculturii, delegatia transportatorilor si fermierilor protestatari a transmis reprezentantilor Guvernului ca nu este pregatita sa continue intalnirile conform calendarului transmis in cursul diminetii, discutiile cu ministerele de resort/autoritatile competente au fost reprogramate, au anuntat reprezentantii Guvernului. ...continuare.

Cel putin 17 morti in urma unei alunecari de teren in nord-vestul Columbiei. Cel putin 35 de oameni au fost raniti

publicat 2024-01-13 16:15:09 (Libertatea)
Cel putin 17 morti in urma unei alunecari de teren in nord-vestul Columbiei. Cel putin 35 de oameni au fost raniti O alunecare de teren cauzata de ploile abundente care au cazut in nord-vestul Columbiei a ucis cel putin 17 persoane si a ranit alte 35, au anuntat sambata autoritatile columbiene, citate de Reuters, potrivit Agerpres. Alunecarea de teren, care a avut loc vineri dupa-amiaza, a acoperit o autostrada foarte circulata ce leaga orasele Quibdo si […] ...continuare.

Cum arata fetele lui Adrian Mutu, Adriana si Maya. Cele doua adolescente s-au transformat total

publicat 2024-01-13 16:15:09 (Libertatea)
Cum arata fetele lui Adrian Mutu, Adriana si Maya. Cele doua adolescente s-au transformat total Fiicele fotbalistului Adrian Mutu, in varsta de 45 de ani, au ajuns la varsta adolescentei. In prezent, Adriana si Maya traiesc alaturi de mama lor, Consuelo Matos, in Republica Dominicana si isi vad tatal destul de rar. Anul trecut, fostul fotbalist a dezvaluit ca se afla in relatii bune cu fostele sotii, dar si cu […] ...continuare.

Proiectii speciale Klaus & Barroso, in prezenta echipei, la Happy Cinema Sala Luceafarul

publicat 2024-01-13 16:15:08 (Jurnalul-National)
Proiectii speciale Klaus & Barroso, in prezenta echipei, la Happy Cinema Sala Luceafarul Marti, 16 ianuarie, Happy Cinema invita publicul la doua proiectii speciale Klaus & Barroso, in prezenta echipei, la Sala Luceafarul din Bucuresti, incepand cu ora 19:00, respectiv 21:00. Astfel, spectatorii prezenti in sala vor avea ocazia de a cunoaste o parte din echipa filmului si de a afla detalii captivante din culisele peliculei. ...continuare.

Lenovo prezinta primul laptop ce functioneaza pe Android si Windows simultan

publicat 2024-01-13 16:15:07 (Go4IT)
Lenovo prezinta primul laptop ce functioneaza pe Android si Windows simultan La CES 2024, Lenovo a prezentat o premiera in tehnologia laptop-urilor: ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid, un laptop 2-in-1 care ruleaza atat Android, cat si Windows. Conform companiei, inovatia reprezinta un pas urias in evolutia […]Articolul Lenovo prezinta primul laptop ce functioneaza pe Android si Windows simultan apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Primul star care nu s-a adaptat in Arabia Saudita. Dupa mai putin de 6 luni, revine in Europa! Cu cine discuta

publicat 2024-01-13 16:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Primul star care nu s-a adaptat in Arabia Saudita. Dupa mai putin de 6 luni, revine in Europa! Cu cine discuta Jordan Henderson (33 de ani), fostul mijlocas al lui Liverpool, nu s-a impus la Al-Ettifaq si ar putea fi imprumutat gratis la Juventus. La Gazzetta dello Sport scrie ca englezul nu vrea sa poarda nationala pentru Euro 2024 si are optiune de a ramane si in 2024-2025 in Serie A.Nu curge doar lapte si miere in Arabia Saudita pentru fotbalistii europeni care au ales petrodolarii din Golful Persic. ... ...continuare.

UTA Arad a pierdut la scor cu liga secunda din Ungaria

publicat 2024-01-13 16:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
UTA Arad a pierdut la scor cu liga secunda din Ungaria UTA a pierdut, scor 0-3, in fata celor de la Honved Budapesta (locul 11 in liga a doua din Ungaria).Aradenii au fost invinsi in al doilea amical al iernii, dupa ce il castigasera pe primul, 1-0 cu Ajka, penultima clasata in liga a doua maghiara.Partida s-a jucat fara spectatori, pe Stadionul Bozsik, casa celor de la Honved. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.