EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Danemarca va avea, incepand de duminica, un nou monarh

publicat 2024-01-14 12:00:14 (Money.ro)
Danemarca va avea, incepand de duminica, un nou monarh Danemarca este duminica in sarbatoare, dupa ce printul Frederik va devevni regele Frederik al X-lea, el urmand sa preia tronul dupa 52 de ani de domnie a mamei sale, regina Margrethe a II-a. In ajunul Anului Nou, regina Margrethe a II-a a anuntat ca abdica de la tron, iar fiul sau, printul mostenitor Frederik, va […] ...continuare.

Delia Zarnescu, victima masacrului de la Naro, a fost inmormantata. Trupul neinsufletit al Mariei Rus va fi adus tara

publicat 2024-01-14 12:00:14 (Money.ro)
Delia Zarnescu, victima masacrului de la Naro, a fost inmormantata. Trupul neinsufletit al Mariei Rus va fi adus tara Delia Zarnescu, romanca de 58 de ani ucisa la 5 ianuarie, a fost inmormantata, sambata, in localitatea Naro, unde a fost decretat duminica doliu local. Trupul neinsufletit al celeilalte romance ucise, Maria Rus, va fi adus luni in Romania. La slujba de la biserica Sant’Erasmo, in Piazza Cesare Battisti,  au fost prezenti membrii familiei femeii […] ...continuare.

Proteste. Intalnirea transportatorilor si fermierilor de la Ministerul Finantelor a fost amanata

publicat 2024-01-14 12:00:12 (Mediafax)
Proteste. Intalnirea transportatorilor si fermierilor de la Ministerul Finantelor a fost amanata Intalnirea trebuia sa inceapa duminica, la ora 11.00. Delegatia protestatarilor a solicitat amanarea discutiei. ...continuare.

Yucca si Dracaena – sfaturi de ingrijire pentru plante mereu verzi

publicat 2024-01-14 12:00:10 (Libertatea)
Yucca si Dracaena – sfaturi de ingrijire pentru plante mereu verzi Yucca si Dracaena sunt plante de apartament foarte indragite, ambele cunoscute pentru frunzisul lor atractiv si pentru ca sunt usor de ingrijit. Desi pot parea foarte asemanatoare, exista diferente intre cele doua plante. Care este diferenta dintre Yucca si Dracaena Yucca provine din familia Agavaceae si este originara din Mexic si din sud-vestul Statelor Unite. […] ...continuare.

Protestul fermierilor si transportatorilor. Intalnirea de la Ministerul Finantelor a fost amanata

publicat 2024-01-14 12:00:10 (Jurnalul-National)
Protestul fermierilor si transportatorilor. Intalnirea de la Ministerul Finantelor a fost amanata  Intalnirea transportatorilor si fermierilor de la Ministerul Finantelor a fost amanata din motive necunoscute, anunta reprezentantii Guvernului. Protestatarii au fost asteptati la sediul ministerului de o delegatie condusa de ministrul Marcel Bolos. Intalnirea a fost reprogramata. ...continuare.

Acord de principiu intre cluburi » Internationalul roman se poate transfera in zilele viitoare

publicat 2024-01-14 12:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Acord de principiu intre cluburi » Internationalul roman se poate transfera in zilele viitoare Atacantul George Puscas (27 de ani) ar putea pleca in scurt timp de la Genoa. E aproape de Bari, in Serie B.Cumparat in vara de Genoa, pentru 3 milioane de euro, dupa un an de imprumut de la Reading, George Puscas nu s-a acomodat in Serie Are 8 meciuri in acest sezon si nu intra in planurile lui Alberto Gilardino. Astfel ca e tot mai aproape de un transfer. ... ...continuare.

Tragedie in sportul constantean » A murit fostul jucator si antrenorul de volei Paul Camui

publicat 2024-01-14 12:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Tragedie in sportul constantean » A murit fostul jucator si antrenorul de volei Paul Camui Clubul CSM Constanta a anuntat decesul fostului sau jucator Paul Camui, care a antrenat la minivolei in ultimii ani. Jucatorul cu care CSM Constanta promova in Divizia A, in 2021, avea doar 27 de ani. In prezent acesta era antrenor la grupa de mini-volei a CSM ConstantaPaul Camui provine dintr-o familie bine-cunoscuta in sportul de pe litoral, parintii sai, Cristian si Irina, fiind fosti mari sportivi. ... ...continuare.

SEAP: 'Romgaz aloca 13,74 milioane lei pentru evaluarea starii tehnice a conductelor de gaz'

publicat 2024-01-14 12:00:03 (Bursa)
SEAP: 'Romgaz aloca 13,74 milioane lei pentru evaluarea starii tehnice a conductelor de gaz' Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz aloca, din sursei proprii, suma de 13,74 milioane lei, fara TVA, pentru evaluarea starii tehnice a conductelor de gaz, urmand sa fie incheiat un acord cadru pentru o perioada de 4 ani. ...continuare.

Elena Lasconi a demisionat din functia de vicepresedinte al USR Arges: "Mie imi e scarba"

publicat 2024-01-14 12:00:03 (Antena3)
Elena Lasconi a demisionat din functia de vicepresedinte al USR Arges: Mie imi e scarba Elena Lasconi a demisionat din functia de vicepresedinte al oragnizatiei USR Arges. ...continuare.

Orasul din Romania in care se traieste ca in strainatate si locurile de munca sunt platite bine. Calitatea vietii este ridicata

publicat 2024-01-14 12:00:02 (Antena-1)
Orasul din Romania in care se traieste ca in strainatate si locurile de munca sunt platite bine. Calitatea vietii este ridicata Romanii se pot mandri cu un oras care ocupa locul 10 in topul oraselor din Europa cu cea mai buna calitate a vietii. Pentru multi cand despre ce oras este vorba, nu este deloc de mirare, avand in vedere ca a fost inclusiv Capitala Tineretului l un moment dat si se aude numai de bine despre el. Insa, si costul vietii este unul mare! ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.